Wkino

Hvordan velge et skytevåpen for personlig eller hjemme forsvar

Velge et våpen for defensive formål er en viktig og skremmende beslutning. Generelt sett er det to typer våpen: håndvåpen og lange våpen. Håndvåpen er laget for én hånd bruk og portabilitet, men mangler som regel stoppe strømmen av lange våpen, som spenner fra hagler til rifler til sub maskingevær. Hold lesing for hjelp til å velge hvilken type du trenger.

Trinn

Hvordan velge et skytevåpen for personlig eller hjemme forsvar. Håndvåpen konklusjon.
Hvordan velge et skytevåpen for personlig eller hjemme forsvar. Håndvåpen konklusjon.

Håndvåpen

Mens størrelse, vekt og design av håndvåpen gjør dem det vanligste valget for personlig forsvar (de er gjennomført med minimal ubehag eller eksponering), tvinger dette dem til å bruke en svakere patron for gjentatte skudd med relativ letthet.

 • Den concealability av håndvåpen gir dem til å være den mest brukte skuddveksling våpen. Hvis du ikke forventer problemer, ta med deg noe lett å administrere.
 • Pålitelighet er nummer én aspekt å se på når du velger en personlig eller hjemme forsvar våpen.

Velge en kaliber

Caliber utvalg i pistoler er en varm kilde til debatt blant taktikk-minded Pistol brukere. Mens den generelle bremsekraft av en pistol er målbart lavt i forhold til nesten alle lang pistol, ønsker du å gjøre et informert valg å gi deg den beste fordel.

 • Mindre kaliber, for eksempel 0,380, 9mm, etc, vanligvis resultere i en høyere bullet hastighet, redusert rekyl som gir mulighet for rask oppfølging skudd, høyere kapasitet magasiner (eller mindre innrammede våpen), og høyere hastighet kuler.
 • Store kaliber, som den ærverdige.45 funksjonen tregere kuler som har økt total diameter, noe som åpner for en bredere innledende sår kanal (som gir deg en litt økt sjanse for å treffe noe vitalt). De tyngre kuler og generelt høye snute energier øke rekyl, noe som resulterer i langsommere oppfølging skudd og større diameter på patronene betyr lavere kapasitet magasiner.
 • Den mest avgjørende faktoren i å bestemme hva kaliber du vil velge er hvor nøyaktig og komfortabel du er med noen bestemt kaliber. De fleste amerikanske selvforsvar eksperter anser 0,380 ACP (9 x 17 mm Browning Short) eller 9mm som minimum for tilstrekkelig forsvar, mens europeiske Politiet tror at.32 ACP (7,65 x 17 mm Browning) som tilstrekkelig. Å gjøre en informert beslutning om hva kaliber du vil bruke krever erfaring. Skyt mange forskjellige kalibre og velg den største kaliber som du kan godt skyte og ta raske og presise followup skudd med.
 • Ikke helt se bort fra en.22 hvis målet er hjemmelagets forsvar. En halvautomatisk.22 pistol eller Ruger 10/22 carbine med en høy kapasitet magasin er lett å kontrollere når du fotograferer raskt og kan være svært effektiv på nært hold (de fleste hjemme-forsvaret skudd skje på mindre enn 7 meter), og. 22 ammunisjon er veldig billig. Videre vil en.22 ikke trenge gjennom vegger, og dermed redusere skade på eiendom og risiko til dine naboer hvis du bommer.
 • Når du gjør din beslutning, også huske på bekostning av ammunisjon! Det er lurt å være i stand til enkelt råd nok ammunisjon til å holde opp en vanlig praksis rutine.

Rammestørrelse

Håndvåpen kommer i alle former og størrelser. Fra Derringers som er bare to eller tre inches lang, til det som spøkefullt kalles "hånd kanoner" som kan være 12 eller flere inches lang.

 • For de som er ventet å bære en skjult håndvåpen, nemlig en lettere, så er polymer innrammet skytevåpen ofte å foretrekke fremfor en tyngre metall innrammet skytevåpen fordi vekten av våpenet kan bli tyngende over tid. Tyngre belter er tilgjengelige, men for å redusere effekten av vekt. Mindre håndvåpen også hjelpe fortielse som de er lettere å skjule under klærne.
 • For hjemme forsvar, eller åpenlyst gjennomført håndvåpen, er det fornuftig å ha en større ramme. Jo lenger lysbildet vil hjelpe nøyaktighet ved å øke avstanden mellom de fremre og bakre severdigheter, og den tyngre vekten vil redusere rekyl og gir mulighet for raskere oppfølging skudd.
 • Velge en mellomstor ramme kan gi rom for mer allsidighet, takket være et kompromiss mellom vekt og størrelse som vil tillate deg å bruke håndvåpen i flere roller.

Pistols

Pistols representerer nyere håndvåpen teknologi enn revolvere (selv om John Browning oppfant ideen om et lysbilde lukket tønne rundt 1900). Mange politi og militære over hele verden stoler på pistoler for sine sidearms.

En pistol vanligvis holder sin ammunisjon i en fjærbelastet boks av metall kalt et magasin (ikke et klipp som er vanlig misforstått). Pistolen primtall seg til neste skudd gjennom handling av et lysbilde - et stykke metall som dekker fat. Krefter gassene kjøreteknikk kulen fra fat etter at det er avfyrt presse bakover på lysbildet, forårsaker den til å reise til baksiden og trekke / utkasting brukte shell fra pistolen, hvor en fjær komprimeres ved bevegelse bakover skyver raset fremover, noe som fører til raset for å fange baksiden av en annen patron fra magasinet, skyve den inn i fatet.

 • Tidlige pistoler ble plaget av problemer med påliteligheten. I de siste 50 årene har imidlertid påliteligheten av halvautomatiske håndvåpen bedret seg markert i forhold til revolvere.
  • Til en viss grad kan en dyrere, navn merkevare håndvåpen utføre mer pålitelig enn en veldig billig en. Selv om du ikke trenger å bruke tusenvis av dollar, forvente å betale minst 300€ USA for en helt ny semi-automatisk pistol med en rimelig grad av kvalitet.
  • Kostnaden er ikke det eneste hensynet skjønt; det beste våpenet er den du faktisk har med deg - det er bedre å ha en billig pistol som ingen pistol i det hele tatt!
 • Pistoler har en rekke fordeler fremfor revolvere:
  1. De er magasinet matet, noe som betyr at etter du har tømt alt mellom 5 og 33 runder (avhengig av modell av håndvåpen, kapasiteten på bladet, og gjeldende statlige / lokale lover), kan du raskt endre magasiner og komme tilbake i kampen. (Merk at dette kun gjelder for så mange magasiner som du har pre-lastet med ammunisjon. Omlasting et magasin under stress med løse runder kan ta en pinlig lang tid, eller være nesten umulig å gjennomføre på grunn av redusert motoriske ferdigheter forårsaket ved virkningen av store mengder av adrenalin.)
  2. Kraften som kreves for å betjene lysbildet på skytevåpen gjør dem mye mer ønskelig for multiple-shot møter som lysbildet handling demper rekylen til en viss grad. Dette gir mulighet for raskere og mer korrekt oppfølging skudd. Bevegelse bakover av lysbildet som det skyves ut det brukte foringsrør reduserer den samlede rekyl fra avfyring runden på grunn av sin virkning og demper energi skapt ved å akselerere prosjektilet langs løpet.
 • Det finnes også ulemper for pistoler:
  1. Pistols er vanskeligere å operere sikkert. Tømme pistol (fjerning av ammunisjon for å gjøre det "safe") tar flere trinn og disiplin enn en revolver.
  2. Den mekaniske driften av pistoler er mer kompleks enn for revolvere, skape flere muligheter for svikt i en eller flere komponenter for å deaktivere pistol. Som du kan forestille deg, kan stans av denne art i en livstruende situasjon være svært problematisk. I de tilfeller hvor en patron ikke klarer å mate ordentlig inn i kammeret, er en pistol ubrukelig til stansen er fjernet, mens med en revolver, trekke utløse igjen når en kassett ikke klarer å fyre roterer sylinderen, og bringer en ny patron inn tråd med avfyring pin. Denne ulempen til en pistol krever ekstra opplæring og praksis sikre trinnene for å fjerne stans og returnere skytevåpen til stand kan utføres instinctualy.
  3. De mange bevegelige deler av en pistol betyr at generelt, de er kamret for mindre kraftige kaliber enn Revolvers.

  Revolvere

  Revolvere har vært et populært skytevåpen valg siden de ble oppfunnet. Deres ultra-enkle mekanikken gjør dem svært enkle å produsere, og deres grunnleggende design har eksistert i århundrer.

  Revolvere tillate deg å skyte mellom fire og åtte runder på rad uten omlasting. Ammunisjon er lagret i et rundt stykke metall kalles en "sylinder", som roterer når hammeren spennes, eller det trekkes i avtrekkeren (avhengig av "handling" av revolver). Hvis en runde klarer å skyte, er det bare å nikke med hammer eller trekke i avtrekkeren igjen (avhengig av egenskapene til revolver) vil rotere sylinderen for en ny patron.

  • Fordelene med å velge en revolver:
   1. Pålitelighet er den mest attraktive funksjonen av en revolver. En standard skytespill ville ha en hard tid på å lage en spurless (Hammerless), double-action revolver ikke skyte når avtrekkeren. Designen er enkel, og bruken er enda enklere: plukke opp en ladd pistol, løsne sikkerhet (hvis aktuelt) og trekker i avtrekkeren, og det vil brann.
   2. Enklere drift betyr at en ny skytter er lettere i stand til å ta ut en revolver. Fjerning av alt av ammunisjon fra sylinderen losser raskt pistolen.
   3. Revolvere også generelt er kamret i kraftigere kaliber enn sine semi-automatiske kolleger..357 Magnum og.44 Magnum revolver er svært populære og pakke en god del energi når sparken.
  • Ulemper for revolvere inkluderer:
   1. Omlasting en revolver er en svært fingernem drift og det kan ta litt tid. Selv hastighet lastere krever praksis og fortsatt er ikke så raske som å skifte ut et forhåndslastet magasin som du kan gjøre med en pistol.
   2. Sylindere ofte ikke kan holde på langt nær så mange patroner som pistol magasiner, som betyr man må laste oftere i sjeldne tilfelle av en langvarig skuddveksling. Man bør merke seg at de fleste selvforsvar møter krever mindre enn fire eller fem skudd.
   3. Selv om de kan være mer "pålitelig" de er på ingen måte mer robuste. Mekanismen for DA revolvere krever urverk presisjon. Som påpekt av den kjente skytevåpen trener Massad Ayoob, auto-pistoler er overlegen i håndteringen av grus og skitt (for eksempel biter av gore etc.)

   Håndvåpen konklusjon

   • Håndvåpen tar dyktighet og praksis å bruke. Hvis du ikke er villig til å bruke tid og krefter på å lære ferdigheter, ikke true andre ved å prøve å bruke ett under stress. Håndvåpen skyting regnes som en sport fordi det tar trening og dyktighet.
   • For første gang Pistol eiere, revolvere er sannsynligvis et bedre valg som de er enklere. Vanligvis holder de 5-6 runder som er nok til at du slipper å laste under de fleste hjem forsvar hendelser.
   • For mer erfarne brukere eller brukere er villige til å ta en formell undervisning, kan en semi-automatisk pistol være mer fornuftig på grunn av sin økte kapasitet og enklere oppfølging skudd. Operasjonen tar litt mer læring og praksis, men det positive er at flertallet av politi og militært personell bære halvautomatiske håndvåpen.
   • Hver person er forskjellig. En skytevåpen som "passer" min hånd perfekt ikke vil føle deg. De fleste skytevåpen eiere er glade for å tillate en nybegynner å prøve et par skudd. Gjør din forskning, teste brann noen våpen før du investerer.
   • Under jakt kan et større kaliber være nødvendig som mange farlige spillet har hard hud og muskler trenger ekstra energi til å trenge gjennom huden og muskelen å nå vitale organer. Mange lavere effekt patroner kan ikke trenge dypt nok til å forårsake invalidiserende skader.

   Lange våpen

   Det har blitt sagt, "Pakke en pistol for det uventede, men hvis du vet du vil være i en skuddveksling, alltid ta en større pistol!" Håndvåpen mangler strøm. En high-end 0,44 Magnum pistol vil produsere ca 1000 ft / lb av snuten energi, en tradisjonell "varmint" kaliber, jo.223, vil produsere ca 50% mer energi, og high-end rifler produsere over 10.000 ft / lb!

   De viktigste fordelene med lange våpen er kraft og nøyaktighet. Med litt trening kan en anstendig skytespill traff en mann sized mål på større enn 300yds med riktig rifle, på grunn av kraftigere runde, lengre fat og jo lenger sight-base (avstanden mellom fremre og bakre severdigheter).

   Hagler

   Hagler kan ha enten glatte eller riflede boringer. De brukes til å skyte store kaliber "skall" som inneholder enten shot (et multiplum mengde metall pellets) eller en eneste stor slug.

   • Fordelene med en hagle:
    1. Den største fordelen med hagler er deres evne til å skyte skutt (og omtrent alt annet). Den utspredning av skuddet når den blir skutt tillater et større område for å bli truffet med hvert avtrekk og reduserer behovet for nøyaktig skyting, og, avhengig av typen av ammunisjon og rekkevidde, kan forårsake større skader enn en enkelt kule fra et håndvåpen.
    2. Noen hagler har fleksibilitet til å skyte skudd eller bullet-type prosjektiler (kjent som "snegler"). Dette tillater dem å ha egenskapene til rifler, men også muligheten til å bruke skutt avhengig av situasjonen.
    3. Hagler, som mange lange våpen, er også tilpasses og allsidig. De fleste moderne hagler kan bli utrustet med ulik lengde fat, aksjer, forgrunnen ender, severdigheter og mange andre tilbehør som passer til dine behov.
    4. Bruken av drosselspoler, en innsnevring "trakt"-lignende seksjon ved enden av sylinderen, gjør det mulig å kontrollere hvor mye skuddet dispergerer ut av enden av sylinderen. Noen hagler har threading eller en annen metode på slutten av løpet, slik at du enkelt kan endre en choke avhengig av dine behov. For defensiv bruk, sylinderen (eller i utgangspunktet ingen choke i det hele tatt), og noen ganger forbedret sylinder (IC) choker er mest vanlig. Disse lar skuddet til å spre seg raskt og øke sjansen for å treffe målet. Men på lengre avstander (større enn 20yds eller så) skuddet sprer seg for mye, og vil ikke være i stand til å garantere en god hit.
    5. En annen fordel med skyting med høyrebenet fra en hagle er den iboende mangel på penetrasjon. For hjem beskyttelse, vil lettere shot trolig bli mindre enn dødelig når det går gjennom en vegg, beskytte uskyldige familiemedlemmer eller naboer. Vanligvis er penetrasjonen proporsjonal med størrelsen på skudd (for eksempel er stor Buckshot fortsatt i stand til betydelig penetrasjon.) Selv om "best" størrelsen er et mye diskutert tema, mindre fugl skutt og skeet / leire target dimensjoneres skutt på kloss rekkevidde kan være svært effektive.
    6. Hagle fat varierer i lengde fra 18,5 cm "hjem forsvar" fat til 24 tommers jakt fat. Dessuten er mange hagler foretas slik at sylinderen kan endres enkelt. På denne måten kan du sette en kort fat på for hjemmelagets forsvar, og en lang fat for jakt eller busting leire. Ikke glem å øve med ditt kort fat, though.
   • Det er noen ulemper også:
    1. Selv om en hagle å skyte skudd vil produsere en spread mye større enn en solid prosjektil, betyr det ikke utelukker behovet for å sikte. Ved normal husholdning rom avstander, skuddet spredt, selv uten choke, er knapt på størrelse med en softball.
    2. Med mindre du bruker slugs, hagler er ubrukelig på lengre avstander. Mellom spredning av skuddet, og den lette vekten av pellets, synker strømmen av våpen off precipitously som avstanden øker. Når det er sagt, de fleste selvforsvar møter skje godt innenfor rekkevidde av en hagle.
    3. Hagler med tung belastning, for eksempel 00 dollar, kan sparke ganske hardt, noe som gjør dem potensielt vanskelig å kontrollere uten praksis.

    Rifler

    Rifler er hva folk flest ser for seg når de tenker på en lang pistol. Rifler er laget for å skyte et enkelt prosjektil, ofte mindre enn de fleste pistol kuler, på et mye høyere hastighet.

    Rifler har en mindre fetter kalt en "carbine". Karabiner er vanligvis lettere i vekt, og er kortere barreled (og lager) enn full blåst rifler. De ofte fyre de samme patronene, men på grunn av sin lengde de er ofte kamret i mindre, mindre kraftige kalibre.

    • Rifle Fordeler:
     1. I motsetning pistol kuler, som typisk skaper trange permanente sår kanaler, den sterkt økte hastigheten på rifle kuler skaper en sjokkbølge som kan permanent ødelegge store mengder vev, i stor grad øke sjansene dine for å stoppe trusselen med en enkel rimelig plassert skutt.
     2. Riflepatronene er langt kraftigere enn håndvåpen patroner. Dette større makt betyr at du kan skyte effektivt på en mye lengre avstand.
     3. Rifler fortsatt kreve en god del presisjon, men fingerferdighet trengs for en pistol er ikke nødvendig, og bremsekraft er mye bedre.
    • Ulempene ved en rifle:
     1. Som med en hvilken som helst lang gun, er manøvrerbarheten sterkt redusert på grunn av sin totale lengde. Hjem forsvar situasjoner kan kreve at du plasserer aksjen under skulderen din, redusere din nøyaktighet. Bevegelse rundt hjørner og gjennom dører kan bli hemmet av fat din før du går gjennom døren, advarer en fiende som du er der.
     2. Rifler er også mer i stand til å "over penetration". Det er der kulen passerer gjennom et objekt, for eksempel en vegg, eller det planlagte målet og fortsette med nok kraft til å skade eller drepe. Over penetrasjon kan reduseres gjennom riktig ammunisjon valg, men er alltid en seriøs vurdering med rifler.
     3. Rifle ammunisjon er mye dyrere enn håndvåpenammunisjon. Dette kan bety at det er dyrere å øve med riflen din, og redusere mengden av trening og praktiserer du har råd til.
     4. Den totale lengden på rifler betyr også at de er tregere til å sikte enn et håndvåpen på grunn av vekten sin. Sammenlignet med en pistol, svingende en rifle rundt for å engasjere en trussel kan ta lengre tid, og i en selvforsvar situasjon, kan tapt tid være dødelig.

     Lang pistol konklusjon

     Bærer en lang pistol er mer vanskelig, på grunn av sin størrelse og vekt, men desto større hastighet og kraft kulene gir mye bedre resultater med en hit enn et håndvåpen. Når det er sagt, for forsvar i hjemmet, er det hagle generelt anerkjent av mange å være et supert valg på grunn av de nære områder og redusert sannsynligheten for overpenetration. Lyden av en hagle som blir plaget leverer universelt budskap som sier "feil hus, go away".

     Tips

     • Hvis det er en skjult Håndvåpen Permit tilgjengelig i staten, ta kurset, selv om du har tenkt på å aldri forlate huset med pistolen din. Den skjult våpen kurset vil ofte lære deg om lovene i staten når det gjelder bruk av dødelig makt, og vil gjøre deg til en mer informert pistol eier.
     • Mens en større kaliber kan være mer effektiv på å stoppe noen oppsatt på å forårsake alvorlig personskade eller død på deg, hvis du ikke skyte den kaliber godt og kan ikke treffe overfallsmannen, kan det største våpenet i verden ikke redde deg. Velg en pistol og kaliber basert på din evne til å skyte presist og godt.
     • Den beste skytevåpen å ha når du trenger det er det du har med deg.
     • Øve med skytevåpen. I en nødsituasjon, vil du ikke ha tid til å trekke ut den manuelle og finne ut hvordan det fungerer! Å ha muskel-minne kunnskap om hvordan du legger, bruke og klare feil med skytevåpen ditt kan redde livet ditt.
      • Øv hvordan du vil kjempe. Ikke sakte sikte, presse ut et enkelt skudd, og deretter stoppe og se å se hvor det gikk. Øv raskt anskaffe målet og plassere en rask, sikta (eller to eller tre). Har en betrodd venn forteller deg når du skal starte og slutte å skyte tilfeldig, simulere å hjelpe trengte oppfølging skudd. Praksis clearing feil, eller omlasting på sparket. (Gjør alt dette med sikkerhet i tankene.)
     • Liste over vanlige håndvåpen modeller (eller bare gjøre): Glock (veldig populært og pålitelig), 1911 (tradisjonell og hardtslående), Heckler og Koch (AKA H &K; svært pålitelig og godt gjort), Smith og Wesson (populært for revolvere, men semi-autos er også tilgjengelig), Ruger (veldig populær og god kvalitet revolvere), SIG Sauer (komfortabel, nøyaktig og godt gjort), Beretta (populære semi-automatikk, som er i bruk med US Military), Khar (svært kompakt og lys, men kan være litt dyrt), er det mange andre, se og shoppe rundt!
     • Du vil få så mange forslag som det er skytevåpen hvis du spør folk som skytevåpen du bør få. Den beste tingen å gjøre er å finne en som du er komfortabel med, vil øve med ofte, og at du liker å skyte.
     • Vanlige Shotgun selskaper: Remington (svært vanlig), Benelli (vanlige high-end, gode auto-lastere), Browning, Mossberg (billig, rimelig kvalitet selvforsvar hagler), Winchester. Pumpe handling hagler kan være noen av de billigste skytevåpen kjøpes, men auto-lasting hagler kan være svært dyrt også.
     • Det er ikke noe mer ubrukelig enn et ubelastet skytevåpen. Utnytte låser og våpenskap der det er nødvendig (eller loven krever det), men holde skytevåpen i så nær en klar tilstand som du lovlig og trygt lovlig> kan. Hjemmet inntrenger som nettopp sparket ned døren vil ikke sitte ned for te og vente mens du finner din boks med ammunisjon og laste våpenet ditt!
     • Vanlige rifle selskaper: Remington, Winchester, Savage, CZ, Browning, Ruger, Sako, Weatherby, og mange andre. Rifle handling og kaliber er ekstremt viktig for formålet med rifle.
     • Skyt før du kjøper! Ved å oppleve skyting, vil du raskt finne ut hva du liker og ikke liker, og kan gjøre et mer informert beslutning. Du vil også få muligheten til å se mange forskjellige våpen på området og kan få et bedre inntrykk av hva som er der ute.
      • Finn noen venner som skyter og spør dem om de vil ta deg til området med dem. Sørg for at de skal orientere deg på sikkerhet og drift av våpen du skal skyte.
      • Ringe rundt til lokale skytebaner og spørre om de har utleie våpen. Noen områder har skytevåpen du kan leie mens på området.
      • Spør de samme områder hvis de har skyting klasser for nybegynnere. Noen klasser lar deg oppleve en rekke ulike våpen, og lære deg viktige sikkerhetsprosedyrer.

     Advarsler

     • SIKKERHET FØRST! skytevåpen kan være svært farlig. Anta alle skytevåpen er lastet. Bare bruke skytevåpen hvis du er komfortabel med din kunnskap om eller er under oppsyn av en erfaren skytter.
     • Grundig lære sikkerhetsreglene før du går til et område og være sikker på å følge dem hele tiden. Rangemasters vil ofte ikke være høflig hvis de har å minne deg selv en tilsynelatende mindre sikkerhet regelen.
     • Skytevåpen skal bare bli sparket i trygge og lovlige steder. Vet og holder seg til statlige og lokale lover på transport og å bruke dem. Lover endres drastisk mellom stater, fylker og byer.
     • Øv bare på skytebaner, adlyde alle sikkerhetsregler, eller i juridiske / private steder uten runder eller med mellomrom eller snap caps.
     • Alltid sikre eventuelle skytevåpen som ikke er direkte under din kontroll. Sikre en innbruddstyv / røver (eller barn) ikke har tilgang til skytevåpen ved å låse dem inne i en safe når praktisk.
     • Alltid identifisere målet før avfyring. Hvis du ikke vet hvem eller hva det er, finne ut før du brann!
     • Nøye vurdere levende omgivelser når du velger et skytevåpen og kaliber. Store kaliber, for eksempel.357 Magnum, har betydelig penetrasjon, så de er ikke ideelt hvis du bor i nærkamp med andre mennesker, for eksempel i en leilighet.
     • Kjenner lovene i ditt område om selvforsvar. Hver stat har en annen byrde som er plassert på hjem eieren med hensyn til bruk av et dødelig våpen mot en inntrenger.
     • Før avfyring, tenke på hva som er bak målet. Er det uskyldige mennesker eller familiemedlemmer tilbake der som kan bli skadet hvis du savner eller kulen i løpet penetrerer?