Wkino

Hvordan å sparke ned en dør

Det er bundet til å skje en gang - huset nøkler er inne, du er utenfor, og døren er låst. Naturligvis bør ditt første alternativet være en ekstra nøkkel,, en ulåst vindu, nysgjerrige låsen med et kredittkort, eller ringe en låsesmed, men hvis alle disse mislykkes, noen ganger har du til å ta en mer drastisk tilnærming.

Trinn

Hvordan å sparke ned en dør. Velg en inngang som kan lettest bryte ved støt og mest kostnadseffektivt byttes ut, slik som et lite vindu eller den billigste dør du har.
Hvordan å sparke ned en dør. Velg en inngang som kan lettest bryte ved støt og mest kostnadseffektivt byttes ut, slik som et lite vindu eller den billigste dør du har.
 1. 1
  Hold deg rolig. Det er naturlig å være sint eller opprørt, men det er ikke til å hjelpe, og det er absolutt ikke kommer til å gjøre bedre. Faktisk øker sannsynligheten for skade. Før du slår ned døren, sørg for at du har brukt opp dine andre alternativer. Er det noen annen måte å komme inn? Har du vurdert å bryte et lite vindu som du kan enkelt erstatte? Ta lager av situasjonen din, og hvis det er ingen andre valg, gå videre til neste trinn.
  • Som en alternativ metode, kan du bruke en hammer eller slegge eller annet egnet pounding enhet til streik området under døren knott. Dette er foreslått for folk som ikke er fysisk i stand til å levere et godt spark. Det kan ta noen flere streiker siden virkningen ikke vil være tilsvarende en full-body kick, men hvis du ikke har en, må du sparke.
 2. 2
  Velg en inngang som kan lettest bryte ved støt og mest kostnadseffektivt byttes ut, slik som et lite vindu eller den billigste dør du har.
  • Du vil sannsynligvis ikke være i stand til å sparke den inn hvis du ikke sparker i retning døren normalt svinger, slik at du ønsker å sjekke sving på døren før du brekke foten. Når døren åpnes utover, kanskje fjerne dørhengslene være en enklere måte å komme i. Men mange kommersielle dørhengslene har tyveri bevis hengseltapper som ikke tillater dem å bli fjernet.
  • Vet hvilken type dør du er åpning og hva slags kraft det vil kreve.
   • Hollow Core - Disse dørene er vanligvis inne dører uten isolasjon eller sikkerhet og krever minimal kraft.
   • Solid Wood - Disse dørene er laget av hardtre og krever en gjennomsnittlig mengde kraft. Du kan også bruke et brekkjern, men det kan ikke være nødvendig skjønt.
   • Solid Core - Innsiden rammen av denne døren er bartre med laminat på hver side og en sprukket eller barbert trekjerne som krever gjennomsnittlig kraft.
   • Metal Clad - Disse dørene er bartre med en tynn metall dekker og krever en gjennomsnittlig til over gjennomsnittlig mengde kraft. En brekkjern kan være nødvendig.
   • Hule metall - Disse dørene er mye tyngre enn andre dører, har forsterkende kanal rundt kantene og låsen monteringsområdet, og noen har isolerende materiale. De krever maks kraft og et brekkjern.
 3. 3
  Fokus på området rett under dørhåndtaket. Dette er hvor du vil levere slag for å søke maksimal kraft. Ta en pust eller to, og forberede seg til å streike.
 4. 4
  Stå sidelengs noen meter fra døren, med dominerende foten vendt mot det. Med din dominant ben, området rett under dørhåndtak ganske hardt. Når du utfører denne kick, bør du ikke være "balansert" (som i bildene), snarere bør tyngdepunkt være foran, ikke over, din støtte beinet, og gir deg momentum. Dette bør føle seg litt som du er "å falle i" target ditt. Ikke len deg bort fra kick, men holde kroppen oppreist så mye som mulig.
  • Målet med denne rask kick er å bryte den svakeste del av døren som vanligvis er rammen, låsen, eller den. For de fleste tre dører uten svært store bolten låser, vil lykkes med denne teknikken føre til at trim rundt døren for å bryte, slik at døren for å åpne.
  • Det er tilrådelig å treffe med sålen eller hælen på foten, i stedet for kanten. Siden du prøver å overføre total kinetisk energi, heller enn å skade området direkte truffet av skudd, øker nedslagsfeltet på denne måten er ikke skadelig for effekt, og bidrar til å redusere risikoen for skade på foten din.
  • Det er også viktig å holde basen beinet (benet du står på i løpet av spark) fast på bakken for å overføre mest mulig energi til kick. Tenk om å skyve fra at hælen.
 5. 5
  Prøv en gang eller to mer hvis det ikke fungerer første gang. Men du bør ikke hamre løs på en sta døren for mange ganger, fordi dette kan føre til for mye skade på porten (eller kroppen). Prøv å finne en annen vei inn, eller bare vente på hjelp.

Alternativ metode: tilbake spark

 1. 1
  Stå med ryggen til døren og sparke som et esel. Denne metoden gir mye kraft og mer stabilitet. Bare sørg for at foten lander flatt i underkant av døren knott, dette kan eller ikke kan skje, avhengig av høyden din.
 2. 2
  Plasser armene på skuldrene til en kompis som står foran deg (eller bruke en tabell eller noe som ikke vil flytte, og vil støtte din vekt) for ytterligere stabilitet mens du konsentrerer deg om landing foten på riktig sted.
 3. 3
  Ta noen praksis "kraner" for å hindre bryte foten på dørhåndtak.

Alternativ metode: front skyve spark

 1. 1
  Husk at foran sparker en dør ned ikke vil tilby så mye kraft som en side eller tilbake kick, og øker risikoen for skader dramatisk, fordi maktbruken er ikke direkte vinkelrett på døren, og at tærne på en fot kan lande på knott eller lås i stedet for døren, som kan stamme ankelen eller bryte senene på hælen. Til tross for dette, ser det langt, langt kjøligere.
 2. 2
  Stå noen få meter fra døren, med dominerende foten plasseres i ryggen.
 3. 3
  Bruk din dominante beinet til området like nedenfor dørhåndtak ganske hardt (med fremover, presser bevegelse, ikke en oppadgående swing). Ikke bruke ballen av foten din til å utføre denne streiken, i stedet bruker hælen. Vær forsiktig så du ikke støter foten på dørhåndtak.

Tips

 • Ramming døren med skulderen kan føre dislokasjoner. I tillegg er impulsen av slag lavere, fordi skulderen er myk og tar lengre tid å levere sin kraft enn din sko, som er ganske vanskelig. Pass på å sparke.
 • Ikke hoppe når du sparker døren. Hopping øker ikke kraften i kick, med mindre du hoppe fra en stige eller gjør en spinnende roundhouse kick, som er ubrukelig mot en dør. Hopping vil gi deg mindre stabilitet, redusere kraften av spark og øker sannsynligheten for skade.
 • Det vil bidra til å puster kraftig eller kjefte når spark lander. I kampsport dette kalles en kiai (uttales "key-hiye"). Dette strammer kjernemuskulaturen i bagasjerommet, og hindrer overkroppen fra absorbere bevegelse fremover (dvs. mer energi overføres til døren).
 • Hvis du tror du trenger å bruke denne ferdigheten på et tidspunkt, praktisere det et par ganger på trygge, enkle mål. Dette vil bidra til at du ikke skader deg når du forsøker the real thing.

Advarsler

 • Enten forplikte deg til å bryte opp døren i ett spark, eller ikke engang forsøke det. Kraften av din egen spark mot et objekt som ikke gir måte kan føre til alvorlige skader på ledd, herunder kneet og ankelen. Sørg for at du kommer til å bruke nok kraft for å åpne døren i ett spark. Hvis du er usikker på deg selv, ikke forsøk dette. Mest tre, innvendige dører i et hus er lett åpnet i ett spark, mens utvendige dører er ikke.
 • Aldri rette beinet hele veien når du gjør denne typen spark. Sørg for at beinet er fortsatt bøyd når foten treffer målet. Rette beinet hele veien kan forårsake alvorlig skade på kneet.
 • Disse instruksjonene gjelder i hovedsak tre dører uten deadbolts. Hvis det er en deadbolt, tar det mye vanskeligere støt og / eller flere streiker for å knuse dørkarmen. Hvis døren og rammen er laget av metall, kan du bare glemme hele greia, fordi du bare kommer til å frustrere og / eller skade deg selv.
 • Hvis du ikke er i god fysisk form, ikke bruk denne metoden. Det gjelder en stor kraft til kroppen, og bør ikke forsøkes av alle med fysiske begrensninger.