Wkino

Hvordan overleve i farlige tider

I disse dager finner vi oss selv ser over skulderen, inn i våre omgivelser som kan virke truende og illevarslende. Her er noen ting å tenke på.

Trinn

Hvordan overleve i farlige tider. Avslutter urovekkende.
Hvordan overleve i farlige tider. Avslutter urovekkende.
 1. 1
  Avslutter urovekkende. Alltid leve for i dag, ingen vet når det vil være deres tid til å gå, og hvis du bruker all din tid på å bekymre - selv om det er vanskelig å ikke - du glipp av så mange muligheter.
 2. 2
  Sørg for at du alltid fortelle din ektefelle, barn, foreldre, etc. At du elsker dem, spesielt når du er i ferd med å forlate hjemmet for dagen.
 3. 3
  Unngå unødvendige risikoer. I dagens verden, er det nok uunngåelig risiko uten å ta ekstra sjanser. Her er noen eksempler.
  • Reise:
   • Reis bare når det er nødvendig. Kjøring, i seg selv, er ofte en farlig aktivitet.
   • Bruke kjente ruter til bestemmelsesstedet.
   • Holde bilen i god stand, og har rikelig med drivstoff.
   • Unngå å reise sent på kvelden når folk kan dele kjørebanen i en svekket tilstand.
   • Unngå å reise i dårlig vær, for eksempel snø, sludd eller flom.
   • Når du reiser på et fly, tog, buss eller andre slike kjøretøy, sørg for å lese alle informasjon hefter, og være klar over de nærmeste nødutganger. Prøv å bli sittende i fem rader med en utgang. De fleste plane overlevende rømme flyet på mindre enn 90 sekunder gjennom blinding, kvelende røyk. De som tar lengre tid ofte dør. Tell radene til avkjørselen slik at du kan komme dit raskt med øynene lukket.
  • Medisinsk:
   • Vær forsiktig med over mot medisiner, spesielt hvis du også tar reseptbelagte medisiner. Disse kan ofte forårsake uventede bivirkninger.
   • Ha en rutinemessig legeundersøkelse regelmessig.
   • Gjøre selv-undersøkelser, for eksempel, for bryst-eller testikkelkreft. Menn bør sjekke brystene, også, siden de kan utvikle denne sykdommen også.
  • Arbeid:
   • Bruk arbeidsgiver sikkerhet programmer, som spesiell opplæring og sertifiseringer for risikofylte aktiviteter.
   • Hold sikkerhetsutstyr i god stand.
   • Hold deg våken og klar over arbeidsmiljøet.
 4. 4
  Vær trygg hjemme. Bruk passende hjem sikkerhetsanordninger, og plan for situasjoner når du må svare på et hjem nødssituasjon.
  • Hold brann, røyk og karbonmonoksid detektorer i god stand. Hvis de er batteridrevet, bytte batterier årlig. Hvis de er koblet til hjemmenettverket elektrisk service, sørge for at de har et batteri backup for beskyttelse under strømbrudd. Skifte batterier årlig.
  • Holde hjemmet i seg selv trygg. Sørg for at du aldri oppbevare giftige kjemikalier eller brennbare materialer på en usikker måte, og for eldre boliger, har det elektriske systemet og ovn inspisert.
  • Bruk sikker utstyr og metoder når du gjør hjemme vedlikeholdsprosjekter eller ombygginger. Folk faller av stiger eller tak hvert år å gjøre enkle, vanlige husarbeid som rengjøring takrenner eller reparasjon av helvetesild.
  • Hvis du er bekymret for kriminalitet, bør du vurdere følgende:
   • Sikkerhetssystemer. En innbruddsalarm med en direkte samtale funksjon kan varsle det lokale politiet hvis det er en inntrenger.
   • Ha et våpen tilgjengelig for selvforsvar. Hvis du velger et skytevåpen, må du ha riktig trening og vil være villig til å bruke den hvis nødvendig. Noen mennesker foretrekker en god, traust klubb som et balltre, spesielt der skytevåpen eierskap er regulert eller forbudt.
   • Vurdere å eie en hund. Hunder kan være lojale følgesvenner og pålitelige innbruddsalarmer, og kan fraråde en potensiell inntrenger med sitt nærvær.
   • Hold utsiden av hjemmet ditt klar av mulige gjemmesteder for en inntrenger, og bruke utendørs belysning slik at du kan observere lokalene.
   • Installere og bruke god kvalitet låser og dør maskinvare, inkludert deadbolts, dør seere og sikkerhet kjeder.
 5. 5
  Vær oppmerksom på nyheter hendelser og situasjoner som kan indikere risiko fra eksterne kilder. Dette kan være alt fra en terrorist advarsel til en historie om kriminell aktivitet i nabolaget ditt. Ofte når en seriell kriminell er aktiv i en by eller et samfunn, bruker alle ekstra omsorg i daglige funksjoner.
 6. 6
  Snakk om og koordinere med naboer for å formidle informasjon om potensielle farer. Nabolaget kriminalitet se grupper kan bidra sterkt til individuell sikkerhet.
 7. 7
  Kommunisere reiseplaner og reiseruter med familien. Dette vil gjøre det mulig for dem å varsle myndighetene umiddelbart dersom du ikke er der du skal være på et gitt tidspunkt. Dette har reddet livet til reisende som ble tapt i snøstormer, samt folk som gjør en villmark trek som ble tapt uten tilstrekkelig overlevelse utstyr.
 8. 8
  Ikke ta unødvendige sjanser med helsen din. Vi kan vurdere "farlige tider" som trusselen om terrorister eller kriminelle, men med sykdommer som HIV, kan den virkelige faren være en biologisk hendelse som kan forebygges. Her er noen til å vurdere:
  • Praktisere sikker sex. Dette er ikke et foredrag om monogami, selv om det kan være den sikreste praksis. Hvis du er seksuelt eventyrlystne, bruk sunn fornuft og beskyttelse.
  • Spis sunn mat. Holdes vekk fra over-bearbeidet eller kjemisk behandlet mat når det er mulig.
  • Unngå misbruk av narkotika.
  • Begrense alkohol til sosialt akseptable nivåer. Det finnes argumenter for at litt alkohol har helsemessige fordeler, men tung drikking kan føre til leverskader, og svekket dømmekraft som kan bidra til ulykker.
  • Unngå stress. Forskning synes å antyde at stress kan bidra til høyt blodtrykk, dårlig søvn, og en nedgang i årvåkenhet over tid. Vi opplever stress, men så mye som mulig, situasjoner som øker det bør unngås.
 9. 9
  Være klar over farene i ditt eget område. Folk på kysten av Gulf of Mexico er kjent med farene ved orkaner, akkurat som de i Nord-Dakota forstå hvordan å forberede og overleve en snøstorm. Jordskjelv, tsunamier, og skogbranner kan ha en forferdelig toll, og selv om de kan være uunngåelig, kan riktige forberedelsene minst øke sjansene for å overleve dem.
 10. 10
  Vurdere flytting hvis det miljøet du lever i er litt for farlig å tilby en tilfredsstillende livskvalitet. Dette kan bli enda mer viktig hvis du har familie å bekymre seg for. Ingen ønsker å oppdra barn i en høy kriminalitet område, eller hvor illegale rusmidler er vanlig.
 11. 11
  Unngå konflikt. Kutte av en annen driver kan resultere i en "road rage" hendelsen, eller starter en krangel med en fremmed på en sportsbegivenhet kan ende opp i kaos. Prøv ditt beste for å komme overens med andre, og hvis en situasjon virker bundet til å bli ekkel, la umiddelbart.
 12. 12
  Sjekk dine omgivelser. Hvis noe ikke ser riktig ut, finne en politimann og rapportere det, ikke gjør noe med situasjonen selv, er politiet godt trent for situasjoner som det.
 13. 13
  Forberede for nødhjelp. Har en nødssituasjon kit i bilen, hjemme og på jobb. Hold elementer du kan trenge i lokaliteten, som ekstra tunge klær og tepper i kaldt klima.
 14. 14
  Hold en lommelykt og par sko nærheten sengen slik at de lett kan brukes i tilfelle en nødsituasjon.
 15. 15
  Bruk alarmsentral oppladbare natt-lys lommelykter i ditt hjem nær trapper eller andre potensielt farlige steder hvor mørket kan forsterke risikoen. Noen av disse natt-lys vil holde på selv i et strømbrudd.

Tips

 • Terrorister er ikke de eneste å se opp for, verden har blitt et farlig sted å leve, og "levende" er det eneste du kan gjøre for å beskytte deg selv.
 • Så mange av oss er redd for å dø av et terrorangrep, så ikke dø før du må, leve livet, og fortsatt er bevisst på hva som skjer rundt deg.

Ting du trenger

 • To eller flere "selv drevet radioer" og to eller flere "selv drevet Lykter", glød pinner. Hvis det "treffer (velkjente) fan", vil du være bedre informert. Batteriene vil bli utsolgt, stearinlys bruk forbudt på grunn av sikkerhetsproblemer.
 • Har en kontantbeholdning på hånden og noen sølv eller gull hvis du har råd til det. Alle kan handles for "ting du kanskje trenger" i vanskelige tider, men være veldig diskret med det. Du ønsker ikke å "blinke det om", eller la alle vite.
 • De tingene du trenger rundt hjemmet ditt vil være forskjellig enn de tingene du kan trenge på jobb eller på reise... Finne hva du trenger og planlegge og pakk deretter.
 • Hjem behov er i mange tilfeller viktigere fordi i farlige tider, og i tilfelle av naturkatastrofer folk har en tendens til å bo nær sine hjem med mindre beskjed om å evakuere. Du bør ha de grunnleggende nødvendigheter å bo i hjemmet ditt for en lengre periode hvis behovet være. De ville være ekstra mat og vann, alternativ belysning, matlaging og oppvarming alternativer som stearinlys, oljelamper, mini propan ovner og ovner sammen med den nye mini LED-belysning som vil kjøre en lengre tid på vanlige batterier. De fleste av disse kan finnes på din lokale butikker i sportsbutikk delen. Ikke lett bedervelige matvarer som kan kjøpe varer kan holde en stund uten å bli dårlig. Sørg for å "rotere dine aksjer" for å minimere sjansene for forringende.