Wkino

Hvordan overleve en offentlig skyting

I sannhet, dine sjanser for å bli involvert i en masse skyting er svært lav, men å være forberedt i stor grad øker din sjanse til å overleve bør du finne deg selv i den situasjonen.

Trinn

Hvordan overleve en offentlig skyting. Prøv å unngå høyrisiko-steder.
Hvordan overleve en offentlig skyting. Prøv å unngå høyrisiko-steder.
 1. 1
  Prøv å unngå høyrisiko-steder. Selvsagt kan du ikke forutsi hvor noe slikt vil skje, men skoler og kjøpesentre er satsingsområder.
  • Overfylte steder. I store mobs, er det lett for en morder å score flere titalls drap med en automatisk uten spesifikt sikte på visse mennesker. Noen ganger på grunn av støy, kan skuddene ikke være hørbar. Den gode nyheten er at folk vil danne et menneskelig skjold, og sikkerhet er mer sannsynlig å være til stede.
  • Urørte steder. Her, folk du er sammen med er mindre sannsynlig å bli mordere eller sikkerhet. Men, hvis noen starter å skyte du er i trøbbel fordi du har ingen menneskelig skjold og morderen er mer sannsynlig å slå sin oppmerksomhet på deg. Overfylt og urørte steder har sine egne fordeler og ulemper.
 2. 2
  Oppsøk solid dekning. Prøv å finne dekning i nærheten av som er skuddsikre, og du kan ikke bli sett der. Sørg også for at morderen vil ikke gå dit for å sjekke.
 3. 3
  Ring etter politiet. Menneskene rundt skytteren trolig løp og hadde ikke tid til å ringe, og mennesker som hører skuddene fra langt unna sannsynligvis ikke vet hva som skjer. Fortell politiet hvor mange gjerningsmenn det er, deres våpen, og hvor mange som er såret.
 4. 4
  Så fristende som det kan være, ikke ta av kjører som en kylling med hodet kuttet av! Soldater tendens til å kjøre en distanse, søke ly, undersøkelse sine omgivelser da, bestemme deres neste move.Running rutene er lett for skytteren å finne ut, hvis du ikke er rasjonell.
 5. 5
  Hjelp sårede. Hvis skytteren ikke er i nærheten. Det er alltid en masse av disse, personer som ble skutt i et ikke-dødelig, men likevel smertefulle punktet vil trenge hjelp. Vurdere sin tilstand og henvise dem til ambulansepersonell når de kommer. Vær forberedt på litt blod.

Tips

 • Hvis du er innenfor 6-7 meter av skytteren og du ser ham / henne begynner å tegne et håndvåpen er det bedre at du stresser inn og angripe ham / henne før de fullt ut trekke sine våpen og begynne innspillingen. (Dette kan virke logisk, men hvis du er i en folkemengde er det svært sannsynlig at de rundt deg vil hjelpe deg å undertrykke skytteren, etter at alle deres liv er i fare også. Merk også at innen 5 meter (~ 15ft) target oppkjøpet er vanligvis unøyaktig, dvs. at du sannsynligvis ikke kan bli skutt). Hvis du slår bort og kjøre, vil du kun være 15 til 20 meter unna da skytingen starter, og er mye mer sannsynlig å bli skutt på grunn av den nært hold.
 • Når du kjører samtidig som de vet skytteren er fokusert på og kommer til å skyte på deg, kjøre i et sikk-sakk mønster, slik / \ / \ / \ ->. Bevegelige mål er vanskeligere å treffe.
 • Du kan også spille død.
 • Brystet er det største målet, og har viktige organer så prøv å holde det dekket.
 • Hvis du er i vanlig skue av skytteren, faller flatt for å minimere målet, noe som gjør ham til å gi opp eller gå glipp av flere ganger.
 • Det kan være lurt å tenke på å ha et våpen av dine egne i tilfelle en slik situasjon oppstår.

Advarsler

 • Ikke prøv å resonnere eller bønnfalle morderen eller de vil drepe deg.
 • Aldri prøve å være en helt på noen måte, med mindre du har trent annet enn å ringe 911 eller hjelper sårede mennesker når skytteren forlater.
 • Ikke bruke hele ditt liv bekymre deg for dette, skjer det til svært få personer.

Ting du trenger

 • mobiltelefon
 • våpen (valgfritt)
 • skuddsikker vest (valgfritt men antydet)
 • våpentrening (valgfritt)