Wkino

Hvordan organisere useriøs skuff

Alle har en useriøs skuff i huset deres med elementer som ikke synes å ha et hjem. Enten det er breddfull med for mange penner, plastposer, gamle kvitteringer, eller verktøy, kan du fortsatt organisere useriøs skuff og føle deg bedre om den gamle rotet du brukte til å ha tenkt på.

De fleste junk skuffer består av elementer som er småting og du fortsetter å kaste varer i inntil - til slutt - rotet er for stor til å ignorere! Poenget er å nå organisere bedre og gjøre disse elementene lettere å få tilgang på en jevnlig basis og fjerne alle rot og unødvendige elementer.

Trinn

Hvordan organisere useriøs skuff. Når useriøs skuff er helt tom, gi skuffen en rask ned med en fuktig tørkepapir.
Hvordan organisere useriøs skuff. Når useriøs skuff er helt tom, gi skuffen en rask ned med en fuktig tørkepapir.
 1. 1
  Dumpe ut skuffen. Finn en stor, åpen flate - enten et gulv eller et stort bord hvor du kan dumpe alt ut og sortere den i hauger. Gjør hauger inn "like" elementer, hvor de verktøyene går sammen og alle de kunsthåndverk har sin egen haug. Separate diverse elementer, slik at du ikke ender opp med en annen haug.
 2. 2
  Når useriøs skuff er helt tom, gi skuffen en rask ned med en fuktig tørkepapir. Prøv å bruke en multi-purpose renere og spray innsiden av skuffen et par ganger.
 3. 3
  Ta alle pennene du finner i useriøs skuff og teste dem ut på en ripe stykke papir. Det er ikke nødvendig å holde penner som er tom for blekk, så umiddelbart kaste dem ut. Penner sjelden holde affeksjonsverdi, så ingen unnskyldninger for å holde dem!
 4. 4
  En annen vanlig element for useriøs skuffer er take-out menyer. Gå gjennom dem og hoper dem sammen før du legger dem i en enkel Manila mappe slik at de ikke vil flytte rundt i skuffen.
 5. 5
  Kjøp skuff arrangører. De kommer i en rekke former og størrelser, slik at du kan velge den beste til å passe størrelsen på skuffen din. Gå til ethvert hjem varene butikken eller organisatoriske butikken for å kjøpe arrangørene. Arrangørene kommer i plast, bambus, sølv og mange andre stiler og farger for å matche innredningen din. Arrangørene er også stables slik at du kan ofte skyver arrangørene eller flytte dem rundt på toppen av hverandre.
  • Når du kjøper skuff arrangører, vurdere størrelsen og dybden av skuffen din, samt hvilke typer elementer du har å gå inn i skuffen.
 6. 6
  Ta alle dine verktøy og plassere dem tilbake i dine kjøpte arrangørene av typen element. Sett alle de større gjenstander (verktøy, osv.) i de større avdelinger og plassere de mindre (penner, osv.) i en mindre en.
  • Prøv å bruke forskjellige farger av arrangørene å bedre etiketten hvilke elementer gå på hvert sted.
 7. 7
  For alle de små elementene som er vanskelig å fordeler (stifter, binders, batterier) plassere dem i ziploc poser etter type. Alternativt kan du bruke små bokser som litt smør kar. Test ut batteriene og resirkulere noe ut som ikke lenger fungerer.
 8. 8
  Sett alt av småpenger i en sparegris. Det er OK å ha en masse pennies og dimes, bare så lenge de er gruppert sammen og ha sin egen plass. Når sparegrisen blir for full kan du gå til en myntautomat på ditt lokale supermarked (prøv Coinstar eller, enda bedre, ta myntene dine til banken din der deres maskin kan telle dem gratis) og overføre det i for kontanter.
 9. 9
  Nyt ryddig ny skuff. Fra dette punktet, er det viktig å returnere alt på plass. Hvis den ikke har et sted, tenke to ganger om dumping den i - kanskje disposisjon, eller en annen lagringsplass er bedre alternativer.
  • Sørg for at du av og til se på skuffen din slik useriøs ikke starte samler igjen. Rydde ting ut av det i løpet av måneden og holde en prosess på gang å holde det rent til å vente til det ser ut som det er i ferd med å eksplodere. Ikke legg noe i skuffen som ikke har et sted - i stedet, finne en organisert plass for det elementet.
  • Advare andre medlemmer i hjemmet ditt om den nye endringen med organisasjonen. Fortell dem hvilke elementer som hører hjemme i hver skuff og vise dem den innsatsen du har gjort for å holde skuffer uten rot. Advare dem om at du vil jevne kaste ut ting som har blitt dumpet i det!

Tips

 • Ikke vær redd for å kaste gjenstander ut. Selv om du tror du kan bruke noe senere, mesteparten av tiden vil du ikke. Det er bedre å gå ut og kjøpe noe du trenger gang en stund enn å ha for mye søppel i skuffene dine.
 • Ikke vær redd for å bruke mer plass. Finne rom i en annen skuff til å lagre elementer du kan ikke synes å passe i den opprinnelige useriøs skuff. Rydde mer plass og bruke rommet du har - ikke ty til bare stuffing alt i en skuff.
 • Hvis det er noen produkter du finner er at fortsatt er i god stand, men du trenger ikke nødvendigvis vil, så donere dem til din lokale bruktbutikk. Goodwill og Frelsesarmeen gjør pickups på hjemmesiden din for elementer du ikke vil ha. Du får også en skatterefusjon fra det hvis du er i Europa.
 • Du ønsker kanskje å sette på litt musikk og nyte mens du arbeider.
 • Kjøpe en luftrenser eller skuff pose for skuffen for å holde det lukter rent. Prøv å sette en under dine arrangørene så det er skjult og ikke forårsaker mer rot. Alternativt kan du rengjøre den med noe særegent som fedd olje (hindrer mold), eller lavendelolje (nydelig lukt), eller peppermynteolje (avskrekker mus).

Advarsler

 • Sett til side tid til å gjøre denne jobben fra start til slutt, får forstyrret midt i en declutter jobb kan være frustrerende.

Ting du trenger

 • Plass til å sette ut skuff innholdet
 • Små plastposer for å organisere
 • Skuff arrangører (fra de fleste hjem lagring og jernvareforretninger)
 • Søppelbøtta og resirkulering bin; veldedighet boks
 • Skuff liners eller poser, eterisk olje for scenting (valgfritt)
 • Rengjøring / tørke utstyr