Wkino

Hvordan skifte sikring i en GE mikrobølgeovn

Endre sikringen i en mikrobølgeovn er enkel. I utgangspunktet får du sikringen og trekk den ut. Gå til butikken og kjøpe en ny. Deretter plasserer den i samme hullet du trakk den gamle fra. Finne sikringen er ikke nødvendigvis så rett frem. Avhengig av produsenten er det ofte sikringer bak kontrollpanelet og / eller bak sjalusi på toppen. Det er også ett skudd ikke-brukeren selv Thermal Cut Offs som vil stenge Mikrobølgeovn ned når de oppdager overoppheting. Noen ovner har tre eller flere Thermal Cut Offs på forskjellige punkter i styringskoplingene. Thermal Cut Offs er ikke nullstilles og ikke lett hentet utenfor produsentenes tjenesten arm. Mikrobølgeovnen kan ha flere Thermal Cut Offs med ulike verdier i det å gjøre ulike funksjoner. Sørg for at du vet hva Thermal Cut Off du trenger.

Trinn

Hvordan skifte sikring i en GE mikrobølgeovn. Fjern støpselet fra stikkontakten.
Hvordan skifte sikring i en GE mikrobølgeovn. Fjern støpselet fra stikkontakten.
 1. 1
  Fjern støpselet fra stikkontakten. Ofte plassert over Mikrobølgeovn i et skap i innebygde installasjoner.
 2. 2
  Fjern mikrobølgeovn ytre dekselet ved å fjerne noen skruer. På en disk modell disse er generelt plassert på undersiden av mikrobølgeovn men de kan også være plassert på sidene av mikrobølgeovnen.
 3. 3
  Sjekk om det er gått ut sikringen.
 4. 4
  Trekk ut blåst ut sikringen.
 5. 5
  Kjøpe en annen sikring.
 6. 6
  Sett den nye sikringen inn i det tomme hullet.

Tips

 • For benkeplate modeller, kan du finne det billigere, enklere og sikrere å erstatte enheten. Innebygd Mikrobølger kan kjøpes for 150€ og oppover.
 • Hvis du har tilgang til et multimeter dette vil bidra sterkt som noen sikringer og mest

Thermal Cut Offs tillater ikke en visuell inspeksjon for å fastslå status. En sjekk på kontinuitet mellom terminalene er en vanlig test for sikringer, men noen Thermal Cut Offs blokkere strøm helt blåst så du bør vite hva du skal teste for.

 • Fjerne kontrollpanelet - mest sannsynlig at du blir nødt til å fjerne sjalusi eller trimme over matlaging hulrom for å komme til sikringen, se etter skruene på trim / spjeldene på, hvis ingen skruer er synlige, kan stykket skyve til venstre eller rett og pop off.
 • Sjekk sikringen for strømstyrke... det er trykt eller stemplet på metallhus på endene av sikringen. Du trenger et forstørrelsesglass siden utskriften er direkte på metall og svært liten. De fleste mikrobølger ta en 15 amp sikring, men noen tar en 20 amp sikring. Ikke bytt ut sikringen med en lavere strømstyrke siden du vil blåse det ut raskt. Du trenger denne informasjonen for å kjøpe en ny sikring, ellers ta den gamle sikringen med deg til jernvarehandel så en kontorist kan henvise deg til riktig erstatning

Advarsler

 • Alle mikrobølgeovner opererer med potensielt dødelige spenninger på 2000 volt eller mer, og denne spenningen kan fortsatt være til stede selv etter at ovnen er blitt koblet fra veggkontakten. Mikrobølgeovner inneholder oljefylte kondensatorer som lagrer denne spenningen selv etter at ovnen er koblet fra. Disse kondensatorene på enkelte merker har Bleeder motstander på tvers av dem som blør av sine kostnader over en kort periode, men det kan vise seg å være en fatal feil å sette din tro på disse motstandene å være til stede og fungerer. Være veldig, veldig forsiktig med hva du tar på når du skifter sikringen. Bruk en sikring avtrekker hvis du har en, eller pop sikringen opp med en skrutrekker, være forsiktig med å berøre andre metalldeler inne i ovnen.
 • Hvis du ikke er trygg på dette, kan du ringe en proff. Du kan få et alvorlig sjokk.