Wkino

Hvordan forhindre fyringsolje for en oljebrenner fra frysepunktet

Fyringsoljer (både klart Diesel og farget Hjem Heating Oil) kan ikke "fryse", men heller "gel" eller tykne til en myk voks. Dette begynner å skje under 32F, når drivstoffet begynner å bli "regn". Når temperaturen fortsetter å falle (20F til 15F), krystalliserer voks eller parafin i drivstoffet og skiller fra oljen. Denne voks kan buildup og kan tette filtre og drivstoffrør. Olje varme er en svært populær metode for oppvarming av boliger i New England.

Trinn

Hvordan forhindre fyringsolje for en oljebrenner fra frysepunktet. Følgende trinn er presentert etter minst regning og vanskelighetsgrad å utføre eller operere, ned til de fleste utgifter og problemer.
Hvordan forhindre fyringsolje for en oljebrenner fra frysepunktet. Følgende trinn er presentert etter minst regning og vanskelighetsgrad å utføre eller operere, ned til de fleste utgifter og problemer.
 1. 1
  Følgende trinn er presentert etter minst regning og vanskelighetsgrad å utføre eller operere, ned til de fleste utgifter og problemer. Selv om den skal gjennomføres, kan ingen av trinnene (unntatt muligens den siste) anses som "garantert å fungere". Ved riktig kombinasjon av lav temperatur og lengden av tid skulle inntreffe, til slutt den lave temperaturer, vil trenge gjennom isolasjonen og kjøle oljeledningene.
 2. 2
  Forklare problemet til olje-forhandler. Han kan være i stand til å løse problemet for deg. Hvis han ikke kan, prøv en annen forhandler for å høre noen løsninger de måtte ha. Spør hjem oppvarming drivstoff forhandleren om de tilbyr en "frostvæske" tilsetningsstoff for salg eller bedre ennå, tilbyr tilsetningsstoff allerede er blandet i drivstoffet levering bilens tank for de kundene med utendørs fyringsoljetanker.
 3. 3
  Installer oljefilteret innendørs. Filten filtrering media av en olje filter kan fort bli tett med voks krystaller når installert utendørs om vinteren. Flytte filteret innendørs eller i nærheten ovnen vil få det inn i et område som er varmere enn utetemperaturen. Bare installere et nytt filter og bolig i innendørs plassering og sørg for å fjerne og kaste filtermediet fra filterhuset utenfor. Forlater utendørs filter boliger i stedet vil gjøre noen skade.
 4. 4
  Pakk drivstoff linjer med isolasjon som ikke absorberer fuktighet. Minimere mengden av rør utsatt for kulde ved å isolere eller flytte dem inne når det er mulig. Nøye forsegle alle åpninger i isolasjon for å hindre oppføring av kald luft.
 5. 5
  Installer større drivstoff linjer. En større diameter drivstoffledning vil tåle lavere temperaturer og lengre eksponeringstider ved lave temperaturer før tilstopping når sammenlignet med den typiske fleksible kobber 3/8 "drivstoffledninger.
 6. 6
  Legg k-1 (parafin) til hjem oppvarming drivstofftanken. Dette vil redusere den "sperre" punkt, som frysepunktet for K-1 er omtrent-20F. K-en vil brenne med suksess i nesten alle hjem oppvarming fyringsolje ovn, men ulempen er bekostning (K-en har en 20% til 30% høyere pris enn olje.
 7. 7
  Installer en selvklebende elektrisk varme ark til utendørs oljetanken. Disse blir ofte installert ved bunnen av tanken for å gjøre bruk av det faktum at varmen stiger. Den stigende varm olje vil termisk "røre" innholdet i tanken. Kostnadene ved drift denne ovnen vil bli reflektert i strømregninga.
 8. 8
  Bygg et rom rundt tanken. Selv om dette er den dyreste løsningen, vil det nesten alltid fungerer. Tilsett en liten varmekilde, eller hvis det er koblet til huset, en liten mengde av luftstrømmen mellom de to for å forhindre geldannelse av brenselet.

Tips

 • Slam buildup. Legg en eller to liter rødsprit til drivstofftanken når full. Denaturert alkohol (noen ganger kalt stormkjøkken drivstoff eller marine drivstoff) vil sammenbrudd slam buildup og hindre dannelse hvis det brukes årlig. Denaturert alkohol er populært for sine løsemiddel egenskaper og som et resultat er giftig. På grunn av sin giftighet, må det ikke inntas.
 • Dysene, overdreven sot buildup, mislyktes pumpet, etc. Profesjonelt vedlikeholdt og innstilt oljefyrte ovner bør ikke lide av de fleste av disse problemene.
 • Tett drivstoff filtre bør skiftes årlig.
 • Olje varme forhandlere er uavhengige. Velg din forhandler som er i stand til å gi olje til en konkurransedyktig pris, lader minimal tune up service avgifter, tilbyr nødetatene, og --- i dette tilfellet --- har drivstoff tilsetningsstoffer tilgjengelig for å senke frysepunkt på fyringsolje.

Advarsler

 • Ikke la drivstoff å søle når du arbeider på tanken eller linjer. Vær forberedt på å fange opp alt drivstoffet som kan renne fra linjene når det åpnes.
 • Sjekk med din olje varme forhandler eller byen før du prøver disse trinnene. Lokale lover og regler kan begrense hva du kan gjøre for å varmesystemet.
 • Aldri prøve å varme noen del av et drivstoff linje med en åpen flamme.
 • Aldri koble eller kutte drivstoff linjer, åpne filter boller, løsne komprimering koplinger, osv. uten først å stenge av drivstofftilførselen ved tanken.
 • Drivstoff søl anses farlige materialer (hazmat). De må forhindres for enhver pris. Når søl oppstår de nesten alltid krever profesjonell rydde opp og kan trenge å bli rapportert. Dette kan være en svært kostbar prosedyre, og kan ikke dekkes av forsikringen.