Wkino

Hvordan lage en varmtvannsbereder

På landsbygda, gjør denne konstruksjonen en fantastisk jobb med oppvarming av vann for bading. Med mindre du regulere brann eller kan justere varmt og kaldt vann på riktig måte, er det ikke anbefalt for dusjing formål, så vannet kan nå koketemperatur i en svært kort stund.

Trinn

Hvordan lage en varmtvannsbereder. Mål og skjære et hull sentralt i hver ende av tanken eller trommel, slik at 150 mm rør passer tett igjennom.
Hvordan lage en varmtvannsbereder. Mål og skjære et hull sentralt i hver ende av tanken eller trommel, slik at 150 mm rør passer tett igjennom.
 1. 1
  Mål og skjære et hull sentralt i hver ende av tanken eller trommel, slik at 150 mm rør passer tett igjennom. Skyv røret rett gjennom tanken, og loddes, sveises eller braise på plass, slik at leddene er vann-tett, slik at den er i flukt med den ene enden. Dette vil være i bunnen av berederen. Røret er skorsteinen.
 2. 2
  Mål og klipp et hull i toppen av varmtvannsberederen, der den j-formet rør passer perfekt, og loddetinn, stek eller sveis lengre ben inn i den. Dette er overløp / utvidelse / press release pipe, uten noe som varmeren vil heller ikke fungere i det hele tatt, som du ikke vil være i stand til rør vann i den, eller vil slå varmtvannsberederen til en bombe som vil eksplodere med ødeleggende konsekvenser.
 3. 3
  Skjær ett eller to hull i bunnen av tanken og innsatsen, loddes, sveises eller slagloddes dem på plass for å virke som innløp og utløp, eller bruk av en pipe for å utføre begge funksjoner, eller bare skjære et hull i toppen og helle vann i tanken. Du vil likevel kreve en stikkontakt på bunnen, og på dem bør du passe en kran (kran), hvis du ikke vil vannet renne ut så fort du helle det i.
 4. 4
  Skjær et rektangulært hull i bunnen av den toppløse 300 mm høy sylinder, som du vil mate drivstoff for brann og via som du vil fjerne asken.
 5. 5
  Plasser tank på toppen av toppløs sylinder og sveis eller stek på plass.
 6. 6
  Fyll tanken med vann, lage bål i bunnen og la vannet varme opp.

Tips

 • Hvis du har varmtvannsberederen innendørs, med skorsteinen forlenges gjennom taket av bygningen og isolere deg tanken, vil det ikke bare varme opp vannet raskere, men det vil beholde varmen i vannet i lange perioder og ytelse vil ikke bli påvirket av dårlig vær.
 • Noe brennbart materiale kan brukes i denne ovnen, av tre, trekull og kull, til papir og papp avfall, som kan vanligvis kjøpes for ingenting hvis du er forberedt på å rote rundt.
 • Du kan lage en "brann brett" der du gjør din brann, sett deretter skuffen inn i brennkammeret under tanken.

Advarsler

 • Med mindre du har laget et hull i toppen av tanken, der du helle vann som skal varmes opp, og som fortsatt er åpne til enhver tid, må du sørge for at den er utstyrt med overløp / utvidelse / trykkavlastning rør som angitt i trinn 2 ovenfor.
 • Sørg for at varmtvannsberederen vil overholde offentlige sikkerhetsstandarder. Huseiere forsikring kan avvise et krav hvis det ikke er i samsvar med disse standardene.
 • Vær oppmerksom på faren for kullosforgiftning hvis du bruker denne ovnen innendørs. En brann som ikke er luftet skikkelig skaper en risiko for at giftige gasser i stue. Karbonmonoksid er luktfri, fargeløs og dødelig! Kontroller at du bruker god utførelse og sunn fornuft til å skape et fungerende skorstein system som fjerner all røyk og røyk.

Ting du trenger

 • En metall tank eller tromme, størrelse avhengig av dine behov.
 • En lengde av metallrør, ca 150 mm (6 inches) i diameter, dobbelt så lang som tanken.
 • En kortere lengde på metallrør, ca 25mm (1 tomme) i diameter, bøyd i en "J"-form, hvis mulig, hvis ikke, forsyne den med løst snitt cap, for å holde husdyr ute.
 • 130 mm (omtrent 5 inches) høy metallsylinder som ligger til trommelen eller beholderen kan stå når den er full av vann. Dette må være åpen ved toppen.