Wkino

Hvordan å erstatte en vaskemaskin vannpumpe

Vaskemaskiner er holdbare og dyre apparater. Reparere dem er ofte rimeligere enn å erstatte dem, og du kan ofte være i stand til å reparere dem med minimale ferdigheter og verktøy, noe som sparer både tid og penger. Her er fremgangsmåten for å erstatte en lekker vaskemaskin vannpumpe.

Trinn

Hvordan å erstatte en vaskemaskin vannpumpe. Finn ut om vannpumpen er det faktiske problemet med maskinen.
Hvordan å erstatte en vaskemaskin vannpumpe. Finn ut om vannpumpen er det faktiske problemet med maskinen.
 1. 1
  Finn ut om vannpumpen er det faktiske problemet med maskinen. Leverer slanger, koblinger, avløp slanger og vaskemaskinen badekar kan alle være kilden til en lekkasje, og vann ikke å bli utskrevet fra karet under spinn og skylling kan være forårsaket av en mislykket vannpumpe kopling eller andre problemer.
 2. 2
  Finn modell og produsent informasjon å finne en erstatning vannpumpe. Du kan finne en ny del på en lokal apparatet reparasjon butikk, eller søk på nettet for leverandører.
 3. 3
  Ta maskinen til et sted hvor det er lett tilgjengelig. Tar det ut til en gårdsplass eller innkjørsel vil tillate deg å komme til den delen du trenger å endre.
 4. 4
  Slå vaskemaskinen på siden, slik at du kan få tilgang til motor og vannpumpe montering i bunnen. Whirlpool maskin i illustrasjonene er lettest å jobbe med hvis det står noe på sin venstre side vendt mot maskinen; andre maskiner kan være konfigurert annerledes.
 5. 5
  Fjern utløpsslanger fra vannpumpen ved å klemme klemmen med tang og trekke unna beslag. Slangene er myke og fleksible, så det burde være lett å skyve dem gratis hvis klemmene er løsnet tilstrekkelig.
 6. 6
  Fjern klemfjærene som holder pumpen på plass. Du kan enten trekke dem ut fra undersiden av pumpen med nål nosed, eller lirke dem av ved å sette en flat skrutrekker mellom braketten og bunnen av pumpen, og deretter vri den. Den bakre klemmen er identisk til fronten, men siden det er vanskelig å se, må du fjerne det ved å føle.
 7. 7
  Trekk pumpen bort fra motoren. Koblingen vil vanligvis gli fritt uten problem, hvis den ikke gjør det, kan det ha en snap ring eller en annen enhet låse den på plass. Du må kanskje vri motor og pumpe litt på sin suspensjon for å gi deg nok plass til å ta ut pumpen.
 8. 8
  Sammenlign erstatning pumpen med den nye, for å sørge for at de er identiske. Hvis noe virker malplassert eller feil størrelse, den nye pumpen sannsynligvis ikke vil fungere.
 9. 9
  Skyv pumpen inn i stillingen du fjernet den gamle fra, og skyv den inn på kopling akselen på undersiden av motoren. Hvis pumpen ikke glir på lett, må du rotere enten akselen eller pumpehjulet så det vil.
 10. 10
  Sørg for at den nye pumpen skal gli helt opp mot motor base, så den stabiliserende armene hvile mot den, så erstatte klemfjærene å feste den på plass.
 11. 11
  Bytt ut og klemmer på den nye vannpumpen og fest klemmene.
 12. 12
  Installere vaskemaskin og teste den for å sørge for at du ikke har noen lekkasjer.

Tips

 • Rens ut rusk og inspisere chassis og overføring av vaskemaskinen mens du har det.
 • Sjekk på nettet deler leverandører - de kan ha mye bedre priser enn forhandlere eller produsenten.

Advarsler

 • Aldri tjeneste eller forsøk på å diagnostisere problemer på et elektrisk apparat mens den er plugget i.

Ting du trenger

 • Ny vannpumpe
 • Tenger
 • Skrutrekker