Wkino

Hvordan å opprettholde din spa eller badestamp

Denne artikkelen forklarer hvordan du enkelt kan vedlikeholde din hjemme-spa. Her snakker vi om en moderne glassfiber spa. Dette er hvordan vi gjør det på huset vårt som spa nybegynnere. Med det forbeholdet at spas varierer sterkt som betyr vann, forhåpentligvis dette hjelper deg til å ta mysterium ut av spa vedlikehold!

Trinn

Hvordan å opprettholde din spa eller badestamp. Sjekk vannet hver par dager for å se hvordan det ser ut.
Hvordan å opprettholde din spa eller badestamp. Sjekk vannet hver par dager for å se hvordan det ser ut.
 1. 1
  Sjekk vannet hver par dager for å se hvordan det ser ut.
 2. 2
  Du bør ha en-5 ppm av fritt klor eller brom avhengig av hvilke rensemiddel du velger. pH bør være i området fra 7,2-7,8 ​​med den numeriske perfekt å være 7,4 som er pH i det menneskelige øye. Kalsium hardhet skal være 125 til 400ppm og total alkalitet 120-180ppm
 3. 3
  Bruk øko-modus og slå termometeret opp (101-104 grader er behagelig for mange mennesker) om en halv time før du ønsker å bruke den for å spare energi. Slå det opp og deretter ta en dusj før du får i.
 4. 4
  Bruk strimler 2 ganger per uke. Juster kjemiske nivåer etter du sammenligner stripe med oversikten på stripe container. Det er egentlig kunst ikke vitenskap, men praksis blir bedre din evne til å administrere spa. Vi har funnet ut at alt går bra hvis du kan bare holde klor nivå og Ph nivå balansert som det har bare vært for vanskelig å få alt balansert på en gang.
 5. 5
  Skift vann hver 3, 4 eller 6 måneder, avhengig av hvor mye ditt spa er brukt og hvordan det ser ut.
 6. 6
  Sørg for at dekselet sitter tett over spa for å hindre varmen fra å rømme. En nyere, bedre isolerende dekke kan betale for seg ved å kutte strømregningen din.
 7. 7
  Tilstanden din badestamp dekke en gang i måneden. Dette vil forlenge levetiden ved å beskytte den fra utendørs elementer som solens UV-stråler og holde vinyl fra herding og sprekkdannelser.
 8. 8
  Når du justerer dine badestamp kjemikalier sørge for å følge alfabetet. Først justere alkalitet om nødvendig, deretter brom eller klor rensemiddel, så kalsium hardhet og til slutt pH.
 9. 9
  Når du justerer badestamp kjemiske nivåer være sikker på å bare legge en kjemisk i gangen til vannet med en 2 timers skille mellom ulike kjemikalier. Dette vil bidra til å maksimere kjemikalier og minimere risikoen for en negativ kjemisk reaksjon i vann
 10. 10
  Metning indeksen er en beregning du kan utføre på badevannet som vil fortelle deg hvis vannet er i en etsende, skalering eller balansert tilstand.
 11. 11
  Kjøpe kvalitet badestamp kjemikalier fra dedikerte svømmebasseng og spa-butikker. Ikke kjøp varehus eller jernvarehandel kjemikalier til tross for deres attraktive prislappen. Dette er en av de tingene som du må betale mer og få mer ut av.

Tips

 • Hvis du rengjør filteret i oppvaskmaskinen være sikker på å slå av innebygd varmtvannsbereder. Vann over 140 grader Fahrenheit kan skade filteret.
 • Hvis du har skum, er det ofte på grunn av at folk får i seg kremer.
 • Har alle dusj før du får i - kremer er spesielt egnet til å forårsake skum.
 • Vaskemiddel som forblir i badedrakter etter vask fører også skum. Bruk utpekt "skylles-only" svømme klær, eller ha noe i det hele tatt.
 • La din badestamp på til alle tider. Det bør være utstyrt med sirkulasjonspumper som vil sirkulere vannet av og til å holde den fra å bygge opp alger og også kontinuerlig filtrering og rensing av vannet.
 • Condition-produkter bør bare brukes på utsiden av badestamp dekke og er ikke utformet for innsiden av dekselet ditt.
 • Hvis vannet er gult, må du kanskje bruke mer klor eller brom. (Eller ph nivå kan være altfor lav - sjekk dette først)
 • Hvis du har en ozon generator som fungerer, vil du ikke trenger så mye klor eller brom.
 • For å rengjøre undersiden av dekselet ditt, bare å bruke hageslange og spray det ned og la det lufttørke. Bruk alltid produkter som er anbefalt av produsenten, og unngå å bruke en petroleum basert produkt fordi de kan være skadelig for din dekker.
  • Den minst kostbare filter renere er TSP. Dette er den viktigste ingrediensen i mange oppvaskmidler. 1 kopp TSP per 5 liter vann. Sug i 1 time eller til noen flekker er borte, og skyll godt.
 • Vurdere å legge et mineral basert purifier å redusere klor eller brom. Karakter.2 gjør et produkt som heter Zodiac som fungerer bra og koster mye mindre enn filtrene selges av spa-produsenter.

Ting du trenger

 • klor eller brom granulat eller tabletter laget for spas
 • spa teststrimler
 • 'Spa Down' type produkt (til lavere pH og alkalitet hvis nødvendig)
 • 'Spa Up' type produkt (for å heve pH og alkalitet hvis nødvendig)
 • skumdemper (bare hvis du får skum)