Wkino

Hvordan å åpne svømmebassenget for våren

Svømmebasseng åpninger i nordøstlige USA vanligvis koster i størrelsesorden 135€ -225€. Du kan ofte spare penger ved å gjøre noe av arbeidet selv, dvs. fjerner dekselet eller støvsuging bassenget. Her er en liste over ting du kan gjøre selv for å bidra til å senke kostnadene ved å åpne bassenget i løpet av våren.

Trinn

Hvordan å åpne svømmebassenget for våren. Bruk en liten cover pumpe for å fjerne regn og snøsmelting.
Hvordan å åpne svømmebassenget for våren. Bruk en liten cover pumpe for å fjerne regn og snøsmelting.

Ta av overbygg

Solid omslag

 1. 1
  Bruk en liten cover pumpe for å fjerne regn og snøsmelting. Ettersom vannet ikke blir pumpet, "stramme opp" ved å trekke på dens kanter, slik at vannet samler inn i ett enkelt pumpes område. En "bag type" blad nettet og ditt basseng børste på stang kan brukes til å fjerne løv og rusk.
 2. 2
  Etter vann og rusk blir fjernet, drenere vann poser (eller fjerne det som blir brukt til å holde nede sider av dekselet). Vann poser kan brettes eller rulles etter å ha blitt spylt ren.
 3. 3
  Fjern dekke raskt med fan-brette den inn 3-5 ft folder på den ene enden av bassenget. Ta dekning for å åpne området hvor det kan foldes ut og spyles rent. En skrånende verksted eller oppkjørselen gjør dette enklere.
 4. 4
  Når dekselet er renset, la tørke eller bruke vifte for å fremskynde tørking. Fan fold (trekkspill-stil) dekke for å lette sin installasjon i høst.
 5. 5
  Rull tett og pakk med tau eller hyssing for å hindre at det unrolling under lagring. Plasser på et tørt, gnager gratis sted for sin sommer lagring.

Mesh dekker

 1. 1
  Bruk kost, pensel, blad net, slange og / eller blåser for å fjerne løv og rusk fra toppen og kantene av dekselet.
 2. 2
  Fjern fjærene fra ankere med flytting verktøyet.
 3. 3
  Bruk 3/4 "rør til Hendelen fra ankere, hvis flytting verktøyet ikke kan lokaliseres.
 4. 4
  Bruk 1/4 "hex nøkkel (umbraconøkkel) å sette anker i nedre posisjon, skyll med dekk. Det er god praksis å rengjøre med slange og smøre med en lett olje.
 5. 5
  Fan fold deksel (trekkspill-stil) for å lette sin re-installasjon i høst.
 6. 6
  Bruk slange, kost eller blåser for å rydde av dekselet som det er kastet. Brett den søm til søm, så ruller som en sovepose og dytte i oppbevaringspose.
 7. 7
  Plasser på stolen tørke i noen timer før du flytter den innendørs for sommeren lagring.
 8. 8
  Hvis lagring utendørs, henge opp av bakken, og / eller bruke møll baller å slå tilbake gnagere fra fuglefjell i dekselet.

Omstart av filter / pumpe system

 1. 1
  Fjern utvidelse plugger (frostplugger) fra skimmere og vegg avkastning
 2. 2
  Sett pluggene i ziploc pose og sted i nærheten dekning for bruk. Kast alle som er tørr-råtnet og / eller sprekker. Erstatte eventuelle veggbeslag.
 3. 3
  Montere filter, pumpe, ovn, etc.
 4. 4
  Bytt renne plugger inn pumpe, filter, varmeapparat, chlorinator, etc. Hvis over bakken pool, slanger reattach fjernes ved stengetid.
 5. 5
  Bytt pumpe og skimmer kurver, trykkmålere, basseng stiger, stupebrett osv..
 6. 6
  Bruke tetningsmiddel som teflon tape på alle gjengede plugger, tilkoblinger. Ikke stram!
 7. 7
  Hvis filteret er en D. E. pulver tett filter, sørg klemme bandet er tight og riktig plassert. (Den ble trolig fjernet i høst å ha filteret nett trekkes ut og rengjøres med en slange, så sørg for at den ble re-installert riktig).
 8. 8
  Sted filterventilen å filtrere posisjon og friluft bleeder (under trykkmåler, vanligvis).
 9. 9
  Åpne alle innkommende ventiler (før pumpen) og alle retursiden ventiler (etter filter).
 10. 10
  Smør ventiler og o-ringer etter behov. Fyll pumpe kurv med vann fra bassenget eller slangen.
 11. 11
  Skift ut pumpen lokket tett. Se etter lekkasjer ut av pumpen. Dobbeltsjekk at alle ventiler og trykkavlastning åpninger er åpne.
 12. 12
  Plasser filter ventil i riktig posisjon.
 13. 13
  Sleider (push-pull ventiler) bør være i nedre posisjon på de fleste DE filtre og i øvre posisjon for pac-fab sandfilter. Multiport ventiler bør være på filteret stilling. (Eller du kan starte pumpen med ventilen i Drain for avfall posisjon, og når vannet begynner å renne ut avfall linjen, slå av pumpen. Plasser ventilen i Resirkuler posisjon og kjøre pumpen inntil vannet strømmer ut i bassenget. Shut off pumpe, skifte ventilen til Filter posisjon for å fullføre prosessen.)
 14. 14
  Slå på strømmen til pumpe & start-system watch press på måleren tett med hånden på strømbryteren! Slå av dersom trykket stiger over normalområdet, vanligvis over 30 psi.
 15. 15
  Kontroller at alle retursiden ventiler er åpne. Hvis ingen trykket bygger seg opp i det hele tatt, og pumpen er ikke pumping, slå av strømmen etter 1 minutt.
 16. 16
  Gjenta grunning prosessen nevnt før. Hvis pumpen fortsatt ikke vil prime opp, prøve å lukke tappekranen, hvis de finnes, og start av skimmer alene. Hvis pumpen fortsatt ikke vil fange prime etter 5 eller så forsøk, sjekke innkommende rør for luftlekkasjer.
 17. 17
  Reparere etter behov. Legg £ 1 av DE pulver per fem kvadratmeter med filter område i skimmer (bare hvis du har en DE filter, selvfølgelig). Gjøre dette raskt, i løpet av to minutter på å starte filter. Hvis du har en patron filter replace patron element hvert 2. år. Sandfilter bør ha sin sand skiftes hver 5 år.
 18. 18
  Når systemet er startet, justere ventiler og returnere beslag for skikkelig flyt. Sjekk for lekkasjer rundt pumpe og filter, reparasjon etter behov. Note oppstart press på filter sporvidde. Når psi er £ 10 over dette tallet, tilbakespyles filteret. Tom pumpe kurv også på denne tiden, eller tidligere hvis du merker en nedgang i filter trykk. Hvis du har en ovn, følger pilot belysning og test skyting instruksjoner, vanligvis trykt på baksiden av foran ovnen døren. Operere for å teste og justere alt annet utstyr.

Vedlikehold

 1. 1
  Utføre inspeksjoner. Spring åpningstid er ideell for årlige forebyggende vedlikehold tiltak som rengjøring, smøring, kontroll og utskifting av komponenter i alle dine system utstyr. Rådfør deg med bruksanvisningen og gi alt en god inspeksjon. Se etter og korrigere farlige elektriske forhold, for eksempel ødelagte rør eller koblinger, mangel på skikkelig jording eller bonding, ledninger utsatt for vær osv. Inspiser basseng for tripping og slipping farer. Sjekk igjen for press lekkasjer som kan resultere i rør eller utstyr blåser fra hverandre. Note vannstand og se bassenget for lekkasje i løpet av de følgende dagene.
 2. 2
  Rengjør bassenget. Skim basseng, vakuum basseng, børste bassenget. Leaf rake (bag) typer skumme garn er best, også nyttig for øste store mengder blader / rusk fra bassenget gulvet. Hvis bassenget er spesielt silty eller har massevis av alger, Vacuum Pool til avfall. Dette betyr å omgå filteret, og vakuum skitt fra gulv / vegger ut tilbakespylings linje. Det er nødvendig stadig å tilstopping / rengjøring av filteret. For å gjøre dette, kan det hende du må fylle bassenget helt til topps, slik at du kan kaste bort 1-3 ". Plasser multiportventilen filter ventil på avløp til avfall posisjon (vanligvis 14:00, hvis sett på som en urskive) Hvis du har en push -pull filter ventil, eller av en type filter er det ingen enkel måte å støvsuge til avfall, bortsett fra å kutte røret som kommer ut av pumpen og deretter koble etterpå. Pensle bassenget grundig.
 3. 3
  Sjekke og balansere kjemi. Bruk en god kvalitet bassengvannet test kit. Bytt test kitreagenser hver vår (årlig). Følg basseng vann test nøye for å oppnå nøyaktige resultater.
  • Alkalitet først. Hvis under for 80-120 ppm, legge Total alkalitet Increaser (natriumbikarbonat eller bakepulver) med en hastighet på £ 1 per 10.000 jenter å heve Alkalitet nivåer 10 ppm. Kalsium nivået bør være 180-220 ppm. Legg Kalsiumhardhet Increaser (kalsiumklorid) med en hastighet på £ 1 per 10.000 jenter å heve Kalsiumnivåene 5 ppm. Test pH-nivået etter at vann har sirkulert 8 timer. pH-nivået bør være 07.04 til 07.06, legger pH Increaser (soda eller natriumkarbonat) hvis vannet er surt / etsende (under 7,4). Legg pH Decreaser (saltsyre eller natrium bisulfate) hvis vannet er basic / skalering (over 7,6). En god test kit vil tillate deg å utføre en syre etterspørsel eller base etterspørsel test for å fastslå eksakte mengder syre eller base nødvendig (krevde). Klaringsinnretning som kan brukes for å hjelpe filtereffektivitet. Etter balanserte kjemikalier har vært sendt på 8 timer, sjokk eller super-chlorinate bassenget. Legg kornet Shock Treatment (Calcium Hypochorite) til bassenget med en hastighet på £ 1 per 10.000 liter, eller bruke Clorox Bleach (natriumhypokloritt) med en hastighet på 5 jenter per 10.000 liter / pool vann. Cyanursyre nivåer bør testes hvis det skal brukes klor (utendørsbassenger bare). Legg CYA (Conditioner eller Stabilizer) for å heve hvis cyanursyre nivåene er under 30 - 50 ppm.
 4. 4
  Alltid lese instruksjonene på emballasjen for riktig håndtering, behandlinger og anvendelse av bassenget kjemikalier. Distribuere dem bredt og aldri blande kjemikalier. Børsting bassenget etter tilsetning av kjemikalier er nyttig til distribusjon. Re-test vann daglig og juster om nødvendig. Tilbakeslagsnivå filter etter 24 timer. Hvis alger er fortsatt til stede, re-sjokk basseng, eller legge til "drepe" dosering av kvalitet algaecide. Bassenget er klar til bruk når klor kommer under 3,0 ppm, og vannet er klart. Det kan være et godt trekk å ha en årlig sjekk opp til bassenget ved et basseng profesjonell, som er grunnen til at mange bruker bassenget selskaper til å åpne bassenget. Hvis det er et basseng butikk i nærheten, bør du i det minste ta en vannprøve i å bli testet av en annen test kit.

Tips

 • Hvis du ikke egentlig winterize bassenget, men snarere redusert mengden av filter tid og oppmerksomhet du ga bassenget, så kan du sannsynligvis hoppe punktene 1-3 ovenfor. Men følg 4-7 å holde ting sanitært og arbeider trygt og riktig. Igjen, bør du vurdere å ansette en profesjonell pool selskapet, minst en gang årlig for å dobbeltsjekke arbeidet ditt og spot problemer eller vedlikehold elementer du kan ha gått glipp.