Wkino

Hvordan revolusjonere en sofa på et budsjett


Hvis du har aldrende sofaer som ser verre for slitasje, men har fortsatt masse sitte liv igjen i dem, bør du vurdere et budsjett revolusjonere å vare deg gjennom til du har råd til å oppgradere eller ha dem reupholstered riktig.

Trinn

Hvordan revolusjonere en sofa på et budsjett. Vurdere kostnadene ved.
Hvordan revolusjonere en sofa på et budsjett. Vurdere kostnadene ved.
 1. 1
  Vurdere kostnadene ved. Ofte vil en god kvalitet reupholster sette deg tilbake mer enn å kjøpe en ny sofa. Hvis du søker å revolusjonere på et budsjett, har dette gjort profesjonelt er trolig utenfor din nåværende midler. Det er imidlertid verdt å spørre fordi møbeltapetserer kan tilby gode avtaler i løpet av en nedgang i handelen, eller det kan ha noen bargain stoffer å foreslå for deg. Dette kan være spesielt viktig hvis rammen av sofaen er solid, varig, og av den eksakte stil og form du ønsker å beholde i din stue.
 2. 2
  Flytt til budsjettet dekker alternativer. Det er flere alternativer tilgjengelige for deg som spenner fra å lage dine egne deksler til å kjøpe ferdige seg. Følgende trinn detalj de ulike alternativene.
 3. 3
  Kjøp et kommersielt laget sofatrekk. Disse fungerer godt for standard størrelse sofaer og kan finnes i handelen butikker, boksen butikker og myke innredning butikker. Sørg for å ta målene sammen og enda en. Be om råd fra forhandleren hvis du er usikker. Og hvis fargen ikke passer, men det er dekning på en god spesiell, vurdere farging det - fargestoffet vil ikke legge mye av kostnadene.
 4. 4
  Legg til din egen løs dekselet. En løs dekselet kan gjøres fra en rekke materialer, inkludert ark, lange stoff lengder, og selv skreddersy en eksisterende løs dekselet for å passe din sofa på riktig måte. Hvis du kan sy, vil du være i stand til å improvisere, men selv om du ikke kan sy, spør noen som kan hjelpe deg. Prøv å legge elastisk til kantene for å gjøre det lettere å ta ut og skifte deksler for vask. Sy din egen cover eller kaste-over vil være den mest effektive budsjett respons fordi du trenger bare å betale for stoffet eller ark og elastisk kanter.
 5. 5
  Hvis du ikke kan finne en anstendig cover, men du har fortsatt å leve med tatty sofa for en stund, bruk, kaster og for å skjule bevis for slitasje og forfall. Her er en rekke ideer med bilder for å hjelpe inspirere din egen kreativitet:
  • Strategisk plasserte store puter eller puter kan skjule et mangfold av tatty områder og alle vil være desto mer behagelig for den. Du kan også lage dine egne puter.
  • Et kast eller kaste-over er et veldig enkelt og effektivt alternativ. Vær forberedt, men å holde rettetang hver dag.
  • Bruk en gammel dyne eller fleece / soft teppe som en indre område dekselet som vist i dette bildet (vanligvis slike elementer ikke vil passe over setet hviler / sofa armene) hvis du virkelig stakk for kreativitet og midler! Igjen, være forberedt for svært vanlig retting.

Tips

 • Noen møbler leveres med dekke endringer som et alternativ. IKEA er et godt eksempel, bare vandre tilbake til butikken og kjøpe et nytt trekk for å matche sofaen type!
 • Midlertidig revamping av en sofa vil alltid se "tilfeldig" i motsetning til elegant, sofistikert eller skreddersydd. Dette er rett og slett kompromiss som du trenger for å nå samtidig som de sparer opp for å erstatte eller reupholster sofaen.
 • Hjelp dine møbler gå avstand ved å dekke det når dyr er rundt.

Ting du trenger

 • Sofatrekk (hvis søker kommersielt rimelig alternativ) - se i boksen butikker, kjøpesentre, myke møbler forhandlere og utsalgssteder
 • Stoff, tråd, symaskin, elastisk hvis sy din egen - og den avgjørende målebånd
 • Ark, teppe, kaste, puter, puter, etter behov