Wkino

Hvordan bruke røkelse

Brenne røkelse er en god måte å gjøre et rom en fin fristed hvor du går for å slappe av. Med litt dempet musikk, kan det være den ultimate ferie, eller et sted for meditasjon og avslapning, alt i ditt eget hjem.

Trinn

Hvordan bruke røkelse. Bestem hva slags du ønsker å bruke.
Hvordan bruke røkelse. Bestem hva slags du ønsker å bruke.
 1. 1
  Bestem hva slags du ønsker å bruke. Det finnes mange varianter, inkludert pinner og kjegle formet dem som er mest populært i enkelte land.
 2. 2
  Kjøp en brenner. Noen brennere er universelle og er egnet for brenning mange typer røkelse mens andre bare fungere for en bestemt type. Stick røkelse vanligvis ser ut som lange skuffer med et senter groove og har en buet opp slutt. Kjegle brennere har som regel metallbeholdere i dem å holde kjeglen.
 3. 3
  Kjøp dufter. Det finnes tusenvis av dufter der ute, fra lokale kreasjoner, til internasjonale hits. Butikken du kjøper brenneren fra skal ha en liten til middels utvalg av dufter. Sniff en pinne, og hvis du liker lukten vurdere å kjøpe den. Også satt i betraktning at lukten vil bli forsterket når brent.
 4. 4
  Plasser brenneren i ditt hjem. Brennere bør alltid settes på et flatt underlag. Helst bør de satt på et ikke brennbart underlag i et godt ventilert rom unna noen vinduer som kan blåse asken av røkelse.
 5. 5
  Tenn røkelsen. Med en pinne, er den beste metoden for belysning av Fanning. Tenn helt i spissen når den tiltes pinnen oppover. Når den fanger flamme, forsiktig vinke pinnen frem og tilbake slik at flammene er helt blå. Når du ser helt i spissen av pinnen turn oransje, hastighet opp Fanning til flammen slukker. En brennende enden skal forbli. Feste non brennende enden inn i hullet i røkelse brenner. Med en kjegle, er den beste metoden blåser. Tenn spissen, og vente en stund. Denne metoden tar praksis, men etter hvert vil du være i stand til å blåse det ut til rett tid. Når du tenker spissen er tent og vil bli opplyst blåse ut flammen.
 6. 6
  Nyt. Du trenger ikke å bry deg med røkelse til alt er brent gjennom. Røkelse er flott for hilsen gjester, hjelpe deg å slappe av, forfriskende hjemme, og i mange andre situasjoner. Når pinnen er gjort, tømme asken av brenneren inn i nærmeste søppel mottaket.

Advarsler

 • Aldri forlate en brennende pinne uten tilsyn. Når du er ferdig, slukke spissen i vann og brekke den av. Resten kan bli re-tent.
 • Vær trygg med ild. Spissen er ekstremt varmt og kan forårsake brannskader.
 • Oppbevares utilgjengelig for barn.
 • Pass på at du ikke har noen helsemessige forhold som kan stimuleres av røyk eller dufter fra røkelse. Noen mennesker kan ikke stå røkelse fordi det gjør dem svimmel, eller gir dem hodepine.
 • Ikke kjøp dufter som er for sterk eller over-apparatene for deg. Finn luktene du er naturlig tiltrukket av først, slik som kanel, vanilje, eller tranebær.

Ting du trenger

 • Lighter eller kamp
 • Røkelse
 • Røkelse brenner