Wkino

Hvordan lage en falsk peis

Enten du ønsker å legge til at koselig stemning til ditt hjem eller bare gjør et prosjekt med barna, gjør en falsk peis er trolig enklere enn du tror. Les videre for instruksjoner om hvordan å lage flere forskjellige typer falske peis.

Trinn

Hvordan lage en falsk peis. Finn en gammel kommode.
Hvordan lage en falsk peis. Finn en gammel kommode.

Fra en gammel kommode

 1. 1
  Finn en gammel kommode. Kommoden bør være omtrent den størrelsen du vil at faux peis å være. Pass på å se curbside - og ikke bekymre deg om fargen.
 2. 2
  Trekk ut alle skuffer og interiør maskinvare. Dette inkluderer skruene og løpere for skuffene. Din dresser skal nå være et åpent skall.
 3. 3
  Ta fra hverandre skuffene. Pass på å redde de tre fineste skuff ansikter og fjerne sine håndtak, hvis nødvendig, fylle eventuelle skruehull med tre kitt, gips, lim, etc. og la tørke.
 4. 4
  Fest en skuff ansikt horisontalt over toppen av den åpne foran kommoden din. Med andre ord, skal fronten av skuffen være i den samme stilling som den øverste skuff gang var. Fest den ved å spikre det på med små, uanselige etterbehandling spiker eller, fortrinnsvis, ved å skru den på å starte fra innsiden av kommoden og skru utover gjennom baksiden av skuffen ansiktet.
 5. 5
  Måle høyden av den gjenværende åpning på den foran kommode. Vær sikker på å måle fra bunnen av den nylig påførte skuff med forsiden ned mot bunnen av åpningen (men ikke til gulvet).
 6. 6
  Måle lengden av skuffen ansikter. Siden du vil fortsette å "styre opp" den brede åpningen av kommode ved å feste en skuff ansikt (orientert vertikalt) på hver side av åpningen, vil du mest sannsynlig trenger å justere størrelsen på enten skuff ansikter eller av kommode selv.
  • Dersom åpningen du målt i trinn 5 er høyere enn skuff ansikter er lang, må du kutte bunnen av dresser av.
  • Dersom åpningen du målt i trinn 5 er kortere enn de skuffer ansikter er lang, må du kutte den ene enden av hver skuff face off.
 7. 7
  Feste de resterende to skuff vender vertikalt på hver side av åpningen. En skuff ansikt bør svakt overlapper den høyre side av åpningen, bør en skuff ansikt svakt overlapper den venstre side av åpningen, og toppen av begge skuff ansikter bør være mot bunnen av den allerede vedlagte skuff ansikt. Hvis du kutter endene off dine skuff ansikter, sørg for å orientere kuttet endene nedover for et rent utseende.
  • Fest dem til venstre og høyre side av kommoden ved å spikre dem på med små, uanselige etterbehandling spiker eller helst ved å skru dem på å starte fra innsiden av kommoden og skru utover gjennom baksiden av skuffen ansiktet.
  • Å feste side skuffer til den øverste skuffen, trenger du små biter av skrap tre. Juster hvert stykke over gapet mellom skuffene (inne i dresser) og skru det til både skuff ansikter.
 8. 8
  Male faux peis. Maling utvendig med en blank, off-white maling for et moderne utseende. Pass på å male interiøret svart for å skjule veden.
 9. 9
  Lag en base for din peis (valgfritt). Hvis du kutter bunnen av kommoden din av å imøtekomme skuff ansikter, vil dresser ser uferdig når den plasseres på gulvet. For å opprette en base, bare finne en passende størrelse salongbord, avskåret bena, male det å matche, og plasser den under peisen.

Med plante søyler

 1. 1
  Få to dekorative søyler av lik høyde og fire tre plasser. Høyden på søylene bør være omtrent den høyden du vil at peisen skal være. Siden de tre kvadrater vil bli plassert ved endene av søylene, bør de være litt bredere enn dem.
 2. 2
  Få en "peishyllen." Dette kan være et enkelt stykke tre kuttet ned til riktig størrelse, en hylle reddet fra et annet møbel, etc. Bare pass på peishyllen er litt bredere enn bredden på tre ruter.
 3. 3
  Male komponenter for å matche. Det kan være lurt å male tre for å matche de pilarer (som vanligvis er hvit) eller maling alt en annen farge.
 4. 4
  Fest tre rutene til både toppen og bunnen av søylene. Du må kanskje bruke skruer, spiker, lim, eller en kombinasjon av disse. (Ikke bekymre deg om å holde topper og bunn av de tre rutene ser fin, og disse vil være skjult.) Dine pilarer skal nå ha en ferdig utseende.
 5. 5
  Fest peishyllen over toppene av dine pilarer. Igjen, kan du skru, lim eller spiker disse, men vær nøye med å holde vedlegg iøynefallende. For eksempel, hvis rutene på toppen av søylene har nok hjørne området stikker ut, kan du spikre noen velplasserte etterbehandling negler fra disse overhengende hjørner oppover i mantelen din.
 6. 6
  Gjør en base for peis. Enten bruke en trebit like i størrelse og form til peishyllen din og male det eller finne en passende størrelse salongbord, avskåret bena, male det å matche, og plasser den under peisen.

Fra papp

 1. 1
  Skjær ut to 3 1 \ 2-fot med to-fots stykker av papp. Når du er ferdig, orientere dem slik at de er høyere enn de er brede.
 2. 2
  Brett langs hver 6 inches. Siden papp er to meter bred, bør du være i stand til å lage fire like store folder. Når du er ferdig, vil du ha en firkantet "kolonnen." Gjenta med det andre stykke papp.
 3. 3
  Male "murstein" på. Dette kan gjøres med en sjablong eller du kan male de grå fuger linjer og legg i rød murstein senere. Dette vil se røff, men ekte murstein ser ikke perfekt uansett.
 4. 4
  Skjær to lange stykker fra din gjenværende papp. Disse vil bli din base og mantelen, så størrelsen dem deretter.
 5. 5
  Male den falske mantelen og basen de ønskede farger. Det kan være lurt å bruke noen Styrofoam å gi mantelen og basen litt tykkelse, hvis dette er tilfelle, male disse i samme farge.
 6. 6
  Fest kolonnene til basen og mantelen ved hjelp av lim eller tape. Aileens Craft Glue er en flott lim for dette formålet. Pass på at tape og lim er bare på baksiden av stykket, og viser ikke forfra.
 7. 7
  Skjær en femte stykke papp tjene som baksiden av peisen. Male svart / grå murstein på dette å gjøre det se ut som om det har blitt forkullet / røkt. En svamp er et flott verktøy for grungy look.
 8. 8
  Legg til "ild" til peisen din. Plasser en elektrisk lyskilde (som en elektrisk stearinlys eller skjøteledning med en natt lys port) inne i hulrommet i peisen. Du kan også plassere små stokker over elektriske lys så bare sine flammer kan sees. Noen logger hentet fra skogen ser bra ut, og fungerer godt for å legge til en realistisk følelse. (Butikken kjøpte dannet peis logger er ikke foreslått som de ser falske og har en tendens til å være laget for å være mer brannfarlig.) Selvfølgelig kan du alltid male flammene i tillegg.

Tips

 • Hvis du er liming din kappe til søyler, snu peishyllen løpet, påfør lim på undersiden, og deretter bruke pilarene opp-ned for å gjøre dem holder seg mer fast.

Advarsler

 • Ikke la stearinlys uten tilsyn! Noen pærer bli varmt og kan ta fyr.

Ting du trenger

 • En lyskilde (f.eks stearinlys, en elektrisk lys)

Dresser Method

 • Gammel kommode
 • Skrutrekker og / eller hammer
 • Skruer og / eller etterbehandling negler
 • Saw
 • Tre kitt, gips, eller lim
 • Paint
 • Gamle salongbord (valgfritt)

Pillar Method

 • To anlegg søyler
 • Fire tre firkanter
 • En av tre peishyllen
 • Spiker, skruer, og / eller lim
 • Gamle salongbord (valgfritt)

Papp Method

 • Flere store ark av solid papp (sannsynligvis minst fire fot med 2 fot i størrelse, avhengig av design), hvis du ikke lett har sterk papp, kontakt din lokale matbutikk og finne ut når de har noen tilgjengelig.
 • En varm limpistol, limstifter, og / eller tape
 • Maling, avhengig av utseendet du går for, må du kanskje murstein-rød, hvit, brun (for peishyllen), grå (for forkulling), etc.
 • Pensler
 • En "murstein sjablong" (valgfritt), dette er rett og slett en liten papp cut-out (3 1/2 av 2 inches) for å hjelpe maling på "murstein"
 • Logger

Kilder