Wkino

Hvordan Refinish marmor fliser gulv

Lakkering av marmor fliser gulv for mindre enn 75€. Denne metoden fjerner også det tynne laget av fugemasse som har stått hvis fuger var installert og ikke umiddelbart renses etterpå.

Trinn

Hvordan Refinish marmor fliser gulv. Få alle elementene nevnt under de tingene du trenger nederst i denne artikkelen.
Hvordan Refinish marmor fliser gulv. Få alle elementene nevnt under de tingene du trenger nederst i denne artikkelen.
 1. 1
  Få alle elementene nevnt under de tingene du trenger nederst i denne artikkelen.
 2. 2
  Seksjon gulvet i mindre arbeidsområder. Hvis du bruker små 5 x 5 ft seksjoner det vil gjøre arbeidet lettere å holde rent. Bruk rullet opp håndklær eller drop kluter rundt 5 'x 5' perimeter å begrense mengden av kickback spray fra den roterende bevegelse som vinkelsliperen genererer. Hvis du ikke gjør dette, vil melkeaktig spray få overalt.
 3. 3
  Fukt den delen av gulvet med vann og dekke flisene med en fin lag av vann (mer er bedre da det gir smøring for pad).
 4. 4
  Legg en liten mengde rasping sammensatte og bland godt (bare spre den rundt med hånden).
  • Pass på vannet / sammensatt blanding helt dekker ditt arbeidsområde.
  • Pass på at vannet / sammensatt blanding er melkeaktig og ganske oppløst før polering.
  • Pass på å bruke hansker når du gjør dette som rasping sammensatte er surt og vil tørke opp og irritere huden din.
 5. 5
  Bruk vinkelsliper med nylon pad for å gå over dine fliser én etter én. La vinkelsliper gjøre jobben og bare holde sucker stødig. Det vil ta litt tid å bli vant til først, men du får taket på det. Tilbring minst 30 sekunder på hver brikke for å sikre at de skraper, skraper, blir riper polert ned og glattet så mye som mulig. Hold vinkelsliperen beveger seg i små sirkler for å polere flisene jevnt.
 6. 6
  Etter at du er ferdig med seksjonert området, helle rent vann over hele området og bland det rundt gjør det vått igjen. Bruk en butikk VAC og suge opp alt. Så hvis det er nødvendig, skyll med rent vann og suge det opp også.
 7. 7
  Gå til neste avsnitt før hver brikke er gjort.
 8. 8
  Bruk en ren vått håndkle og tørk av gulv slik at du kan få så mye av leftover sprut og rester fra rasping sammensatt av gulv og inventar. Deretter gå over dine fliser igjen med et tørt håndkle.
 9. 9
  Til slutt, etter at fliser og fugemasse linjer er tørr, bruk en stein / marmor sealer å forsegle fliser. To strøk er tilstrekkelig og gulvet ditt vil se så god som ny.

Tips

 • Bruk skitten klær når du gjør dette, og vaske dem separat fra resten av klærne. Den poleringsmiddel lukter virkelig sur, og spinne handlingen av vinkelsliperen er vil få det på klærne.
 • Bruk hansker
 • Hvis du har dype huljern eller riper, vil denne metoden ikke eliminere dem (de vil skinne og ser mye bedre, men de vil fortsatt være synlig). Du blir nødt til å slipe ned marmor med flere diamant slipeskiver for å jevne ut flisen (som er svært tidkrevende og kan være verdt å betale profesjonelle til å gjøre). Men etter at du gjør det, kan du bruke denne metoden til å gjenvinne den blanke finish.
 • Sørg for at du forsegle gulvene etter.
 • Denne metoden for omlakkering vil gi deg tilbake glansen og polering av marmor fliser.

Advarsler

 • Den polske forbindelsen er en sur forbindelse. Bruk hansker når du håndterer. Det er ikke veldig etsende, bare irriterende for huden, men unnlater å bruke hansker vil resultere i tørre irriterte hender.

Ting du trenger

 • 1 liter rasping sammensatt for marmor (tilgjengelig på nettet eller enhver profesjonell gulv butikk). Jeg brukte "M" variant for marmor (25€).
 • En variabel hastighet vinkelsliper som bruker 5/8 vedlegg (eller hvis du ønsker å gjøre dette raskere, leie et gulv rasping maskin).
 • En 4 "borrelås sløyfe vedlegg (som bruker den 5/8 fitting) til bruk med vinkelsliper (10€). Dens en liten plate vedlegg som har små kroker på det (som borrelås) å gripe inn borrelås plate pad vedlegg.
 • En hvit polyester poleringsrondell. Det vil være en stor sirkulær plate. (Koster ca 5€). Dette bør være tilgjengelig på de fleste store hjem forsyne butikkene. Klipp et stykke av hvit polyester poleringsrondell i en sirkel form til å passe vinkelsliperen borrelås sløyfe vedlegg. Feste den på vedlegget og sørge for at det forblir satt (krokene vil ta tak i polyester fiber).
 • En butikk VAC å suge opp leftover vann og sammensatte blanding.
 • Fliser / Stone sealer for marmor