Wkino

Hvordan lage en vaskemaskin lofilteret

Hvis din vaskemaskin renner ut i et badekar eller en vask, kan du se at lo fra stoffene blir fanget i avløpet. For å gjøre en billig og relativt langvarig lo fellen som vil spare på fremtidige VVS regninger og overløp søl....

Trinn

Hvordan lage en vaskemaskin lofilteret. Redd plast netting poser fra frukt, ost, nøtter, etc.
Hvordan lage en vaskemaskin lofilteret. Redd plast netting poser fra frukt, ost, nøtter, etc.
 1. 1
  Redd plast netting poser fra frukt, ost, nøtter, etc.
 2. 2
  Klipp av alt som er laget av papir eller klut, da disse tingene vil forme.
 3. 3
  Hvis begge ender av posen er nå åpen, forsegle den ene enden ved å tre en vri slips eller tynn wire, eller doblet tanntråd inn og ut ca 1/2 cm fra hverandre og trekk sammen slik at den samler godt sammen. Twist eller feste.
 4. 4
  Træ en annen lengre ledning etc gjennom den andre enden løst og legg den rundt enden av røret som renner ut i vasken, trekke det opp et par inches. Stram wire eller floss.
 5. 5
  Pass på at røret vil ikke strekke seg nok til å blokkere avløpet, eller eventuelt vasken vil renne over.

Tips

 • Du kan også bruke fotenden av strømpebukse. Du trenger mer overlapping materialet på toppen slik at de ikke sklir av, eller blåse ut fra vanntrykk, og tette avløp. Også, siden de er veldig stretchy, holde dem korte, ettersom de vil strekke seg for å tette avløp. De må også endres litt oftere.
 • Du vil ønske å endre dette 2-4 ganger i året, for sanitære grunner.
 • Effektiviteten av dette filteret vil øke etter hvert som lo begynner å bli fanget.

Advarsler

 • Hvis du har denne avløpssystemet, vet du at alt som tetter vasken avløp vil føre til at vasken å renne over med mindre du har en veldig stor vask. Og hele poenget er å unngå at nå eller i fremtiden.
 • Hvis du ikke har brukt vaskemaskin i flere dager, kan filteret har en lukt når du bruker den igjen. En spray av Antibac eller blekemiddel løser som regel det.


Tips: Lag en gummimansjett ut av en gammel gummi utslipp slange, slangen for osv. av samme eller litt mindre diameter vis-a-vis avløpsslangen å holde godt på plast mesh bag på vaskemaskinen avløpsslangen i orden å unngå å komme av og tetter avløpet. Skjær en 1 til 2 tommers slange. Gjør et slit vinkelrett kuttet endene. samle den åpne ende av nettpose over enden av utløpsslangen. Åpne eller skille slit i kragen og sted over enden av avløpsslangen ha mesh bag klemt i midten. Hvis det ikke er noen åpning ved slissen, få kragen ut av en noe mindre diameter slange eller rake av noen av slangen langs slissen. Bør være litt gap i slit for å dekke samlet porsjon og hold den fast på plass når sikret tett, men ikke for stramt med minst en typisk slangeklemme som strammer med en skrutrekker. Resultat: nesten ingen sjanse til å komme ut og stoppe opp vaskekum. Gummi krage beskytter mesh bag fra å bli kuttet av slangeklemme (s).