Wkino

Hvordan pusse opp soverommet billig

Du er en tenåring som ønsker å re-do rommet ditt, men foreldrene dine vil ikke betale? Her er noen gode måter å komme i gang.

Trinn

Hvordan pusse opp soverommet billig. Lag en plan og bestemme seg for et tema.
Hvordan pusse opp soverommet billig. Lag en plan og bestemme seg for et tema.
 1. 1
  Lag en plan og bestemme seg for et tema. Hvordan vil du at den skal se ut? Se gjennom magasiner eller nettsteder som "Pottery Barn Teen 'eller' Delias 'for ideer, siden de ofte har bilder av rommene. Bestem deg for ting du liker og ting du ikke, farger du liker og designdetaljer. Du bør ha en viss idé om hvordan du vil at rommet skal se ut.
 2. 2
  Mål og listen. Har du noen gang lurt på hvor stort rommet ditt er? Hvor mye ting har du i det? Ta et målebånd og finne ut hvor lenge veggene er. Sørg for å skrive dette ned, eller vil du glemme det. Ditt rom kan være mye større enn du trodde. Nå liste hver møbel som du har der. Du har kanskje mye, men vær tålmodig. Også måle din seng, kommode, og noen av de større møbler.
 3. 3
  Før du flytter noe, designe ditt rom. Du må vite hva du vil at rommet skal se ut, men ikke bli altfor satt på en idé. Hvis du kopierer et rom fra en katalog, se på møbler. Spør deg selv: "Vel, de har en støpejern seng, og min er tre. Hvordan ville rommet endringen hvis det var liksom mine?" Hvordan ville din hvite pulten se om du malte det blå? Du kan gi møblene et helt nytt utseende ved å male det.
 4. 4
  Husk at hvis foreldrene dine er ikke så begeistret for ideen, nå er din tid til å vise dem. Hvis du har tid, lage et design bord. Klipp ut bilder av ting du likte fra rommene du sett på, og tegne en plantegning og kanskje en skisse av hvordan du tror det vil se ut når den er ferdig. Når de ser hvor mye arbeid du legger i dette, vil de trolig være mer villig til å la deg. Pass på at du peker ut ting som "Se dette? Det er akkurat som sengen min akkurat nå." Hvis de ikke liker noe, være villig til å lytte til sin mening. Hvis de sier nei, ikke klage, sier at de ikke er rettferdig, eller fortelle dem at du hater sine guts. Godta deres avgjørelse maturely, og de kan ombestemme seg. Hvis de ikke gjør det, har du massevis av praksis for når du bli interiørarkitekt, og du har en plan når de endelig bestemmer deg for at du kan pusse opp rommet ditt.
 5. 5
  Ransake loftet. Mye tid blir det ting opp det som har blitt glemt, men ville gå bra på rommet ditt. Før du flytter noe der nede, men får tillatelse. En god måte å spørre ville være, "Mamma, jeg vet du er opptatt, men jeg så noen ting i skjulet som ville se bra ut på rommet mitt. Når du har tid, kan du bli med meg og fortelle meg om jeg kan flytte dem inn på rommet mitt? "
 6. 6
  Se på verftet salg innen gangavstand. Det er en lang skudd, men du kan finne den perfekte stol, lampe, eller bilderammer der, og de vil være helt unikt (og billigere, også!)
 7. 7
  Gå til butikken. Start med å lage en liste over alt du trenger fortsatt, og ta bilder av ting du likte hvis du kan. Nå, gå til Target, Walmart, eller et sted som selger alt fra maling til tepper til lamper, og selger det billig. Kontroller at du har god tid, som WalMart minst er det mest forvirrende butikken noensinne.
 8. 8
  Finn den malingen du ønsker. Pass på at du kjøper nok, men ikke for mye. Men, siden du målte vegger tidligere, vet du nøyaktig hvor mange kvadratmeter vegg du må dekke. Også får valser og børster hvis du ikke har dem, sammen med maskeringstape og alt annet du trenger. Hvis du gjør en interessant finish, liker malt-on marmor, spør folk hvordan du vil gjøre det. Hvis du ikke er sikker, feste med solide farger.
 9. 9
  Mens malingen blir blandet, bla annet tilbehør. Tepper, lamper og gjennomsiktige plastbokser er alltid nyttig. Hvis du er på WalMart, disse er sannsynligvis i motsatte ender av butikken, så vær forberedt på å gjøre mye gåing. Du sannsynligvis kommer til å trenge en handlevogn. Hold en mental oversikt over hvor mye dette vil koste deg (bare runde opp hvert element til neste dollar, har du sannsynligvis ikke vil betale så mye, men det er alltid bedre å overvurdere det). Du vil sannsynligvis finne noen møbler som er nesten identisk med hva du plukket ut av katalogen. De kan ikke være identiske, men de har samme idé. Hold utkikk etter disse.
 10. 10
  Plukk opp maling og hodet på til sengetøy delen. Begynn med sengetøy. Ser du gardiner eller ark eller en dyne som du bare elsker? Holde disse i bakhodet mens du avverge til sying.
 11. 11
  Se på stoff. Hvis du kan sy, se om det er noen stoff som ville kompliment din ark eller gardiner. Gjør kaste puter ut av det (Du trenger ikke mer enn en meter, sannsynligvis). Nå går over til trim. Ville at pom-pom trim look god på bunnen av gardiner? Hvordan ville det gull flette ser ut som en tieback?
 12. 12
  Begynn å pusse opp! Ta alle møblene ut, og kommer til å male veggene. Mens du venter for dem å tørke, male møbler. Så sette den opp som du hadde planlagt. Sett alt tilbehør opp, gjør opp din seng med nytt sengetøy, og du er ferdig!
 13. 13
  Vet at hvis du har gamle ting som egentlig ikke passer din nye rom, ikke kaste dem bort! Hold dem i esker i skapet ditt, eller kjøpe farget plast bokser som koordinere og sette den inn der. Boksene kan bli igjen i rommet ditt og ser flott ut.

Tips

 • Hvis du ikke har fått en god ide om hvordan du vil at rommet skal se ut, begynne å lage lister over ting du liker. Ha en egen liste for farger. Hvis du omgir deg med ting du liker, rommet ditt vil komme sammen.
 • Hvis du ser den siste i et mønster du liker (den eneste sett av polka-dot ark) sette dem i handlekurven, eller det vil bli tatt før du kan gå tilbake til det. Du kan alltid sette den tilbake senere.
 • Når du er i Søm avdeling, sjekk Dollar-a-verftet bin. Du må kanskje kjempe med sprø bestemødre for å få det stoffet du vil, men det er godt stoff det mye tid.
 • Før du starter, få foreldrene tillatelse. Etter et ja, tenk på din drøm rommet og legge alt du vil det som ville representere deg.
 • Ikke kjøp nye møbler, eller vil du snart finne deg selv å tømme bankkontoen din. Hvis du har alle møblene du trenger (seng, kommode, skrivebord), hvorfor bruke penger på nye? Møbler er utformet slik at det vil se bra ut i stort sett alle rom, så ikke bekymre deg.
 • Når du kjøper lyskilder, er baser selges separat fra nyanser. Dra nytte av dette. Når du ser en skygge som du liker, spør deg selv hvordan det ville se på din lampe base, og slutte å se hvordan din nåværende skygge ville se på som baserer du bare elsker.
 • Hvis du vet hvordan du skal sy (sannsynligvis med en maskin), er det nesten alltid billigere å kjøpe rabattert stoff / flatt ark og lage dine egne gardiner enn å kjøpe gardin paneler. Gardiner er ikke vanskelig.
 • Før du bestemmer deg for at du hater det, gi nytt rom litt tid for deg å bli vant til det. Du vil finne du elsker det.
 • Tulle eller ren gjør gode tilknytninger. Tie i store buer eller la det henge lenge for en dramatisk look.
 • Prøv male veggene forskjellige farger, eller to rosa og to grønne, eller hver enkelt en annen farge. La taket hvitt, eller rommet ditt vil være veldig mørkt, og selv om du liker det, foreldrene sannsynligvis ikke kommer til å være for entusiastisk.

Advarsler

 • Ikke gå til kjøpesenteret. Du vil tilbringe mye mer enn du må.
 • Hvis veggene har farge, vil du enten må klargjøre dem eller få noen av de en-coat maling. Sjekk for å se hvilken vei viser seg billigere.
 • Bare male på veggene.! Foreldre vil bli veldig sint hvis du får vegg maling på vinduet eller teppet.
 • Paint blir mørkere når det er mye av det på en vegg. Som ganske blek blå du likte blir eye-svie når det dekker 20 kvadratmeter.
 • Gjøre en god jobb, så vil du elske å tilbringe tid i rommet ditt.
 • Hvis du noensinne har små barn i rommet ditt, sørg for at du ikke får ting som de vil bryte / choke på / suge den kinesiske bly-basert maling av innenfor deres rekkevidde.
 • Male møbler utenfor, og få tillatelse først!
 • Sørg for at du får dine foreldres tillatelse før du flytter eller male vegger eller møbler.