Wkino

Hvordan overleve en nedbryting av den sosiale orden

Noen ganger til og med regjeringer kan bli stresset utover sine breaking-poeng. Et godt eksempel er det kaoset som fulgte i New Orleans i fravær av handling fra den lokale regjeringen eller en betimelig effektiv føderale responsen i kjølvannet av orkanen Katrina. I slike urolige tider, er folk nødt til å klare seg selv og sine familier, på noen måte nødvendig. Følgende tips vil hjelpe deg og din kjære overleve en nedbryting av den sosiale orden inntil at hjelp kan komme, eller, hvis hjelp ikke kommer, forberede deg mot det langsiktige målet om å gjenoppbygge samfunnet i etterkant.

Trinn

Hvordan overleve en nedbryting av den sosiale orden. Forbli rolig hele tiden.
Hvordan overleve en nedbryting av den sosiale orden. Forbli rolig hele tiden.
 1. 1
  Forbli rolig hele tiden. Det kan være mange skremt, desperate mennesker vandrende i kjølvannet av et sammenbrudd av den sosiale orden: Dette er den største av alle farer. Ikke gi etter for panikk - det svekker rasjonell tenkning og legger til den generelle kaos.
 2. 2
  Sørg for at den sosiale orden virkelig har brutt ned, snarere enn noen lokale forstyrrelser, for eksempel et opprør, opprør, eller streik.
  • Hvis du har tilgang til media, sjekk lokale radio-og TV-nyheter stasjoner, eller ringe til en nødstasjon. Regjeringen, hvis kommunikasjonssystemer er fortsatt funksjonell, bør være kringkasting nødinformasjon varsle sine borgere om faren.
  • Husk: en sosialt sammenbrudd er ikke forårsaket av en bestemt katastrofe, men oppstår ut av handlingene til enkelte mennesker
 3. 3
  Ta mål på det samlede omgivelser.
  • Spør deg selv: Hvilke ressurser har jeg tilgang til? Hva trenger jeg? Hvor går jeg for å få det jeg trenger? Hva jeg ikke trenger? En klar liste over essensielle er viktig å gjøre en solid overlevelse plan.
 4. 4
  Vurdere å lagre to uker til tre måneder tilførsel av elementer som vil gjøre livet lettere i en periode med sosialt sammenbrudd. Hvis du er hamstrer forsyninger, kan du ikke ønsker å gjøre det offentlig kjent. Du ønsker ikke alle å konvertere huset til den nye lokale matbutikk.
  • Varme klær er viktig hvis du bor i et klima der det blir kaldt. Elektrisitet og naturgass kan bli utilgjengelig i flere uker. Ha gode jakker, varme tepper soveposer, vinter støvler, hansker, hatter, osv.
  • Vann: Hvis du kan holde deg varm din neste avgjørende vil være å drikke vann. Vanntrykket kan mislykkes for en rekke årsaker. Selvfølgelig er din varmtvannsbereder en kilde til drikkevann, men det kan bli fylt med sedimenter. Vurdere å lagre vann i næringsmiddelsmøremidler containere i tilfelle en nødsituasjon. 5 gallon beholdere kan flyttes ved behov. 55 gallon fat er stor, men umulig å bevege seg i en nødsituasjon. Lagre en gallon av vann per person per dag. En familie av 4 trenger minst 120 liter for å overleve 30 dager.
  • Sanitær: Du er varm og har nok å drikke. Den neste viktige er å holde ren eller sykdom vil raskt bli ødeleggende. Hvis det ikke er vanntrykk, kan toalettet spyles ved å dumpe en gallon av vann i bollen etter bruk. Prøv å bruke gamle oppvask eller badevann. Ikke kast bort drikkevann. Hvis det ikke er noe vann eller fungerende kloakk etablere en latrine eller et avfall bøtte langt fra å sove spise-og oppholdsrom. Bruke litt av at å drikke vann for å vaske hendene. Det er verdt det å holde seg frisk.
  • Forsvar: Ofte i sosialt sammenbrudd, er det folk som kan være svært farlig og voldelig på grunn av mangel på politi. Man må forsvare hvilke ressurser de har mot tyveri. I løpet av 1992 Los Angeles opptøyer, var koreanske bedriftseiere stand til å forsvare sine virksomheter med skytevåpen fra å bli plyndret og brent av pøblene. Eie et våpen og tilstrekkelig ammunisjon kan være avgjørende for å overleve. Også, må man vite hvordan man skal vedlikeholde og bruke våpen i tilfelle en situasjon kan oppstå. Bare sørg for at våpenet er lovlig og eventuelt registrert.
 5. 5
  Konsolidere dine umiddelbare støtte nettverk: venner, nære kolleger, familie og naboer.
  • Intet menneske er en øy, det er avgjørende for å forbli koblet til et fellesskap hvis man skal overleve en nedbryting av regjeringen. Sørg for at din kjære er trygge ved å holde dem i nærheten.
 6. 6
  Dra ut for å skaffe din nødvendige forsyninger.
  • Vær oppmerksom på: i kjølvannet av en katastrofal sammenbrudd av den sosiale orden, hvis du er i et urbant område, vil det trolig være mange, mange mennesker på jakt etter det samme. Plyndring vil være frodig og utbredt, og i kaoset, kan du ikke være i stand til å nå din ideelle forsyning sentre.
  • Har situasjoner i tankene: kaste din netto bred, men lokalt. Ikke gå for langt fra din base for operasjoner i søk av nødvendige forsyninger, og hvis andre mennesker er villige til å kjempe deg for det, tilbake unna. Nøkkelen er å være tilpasningsdyktig og for å overleve.
 7. 7
  Etter å ha sikret forsyninger, vil det være på tide å konsolidere ting igjen hjemme. Dette vil kreve at du skal bli en effektiv leder: ofte selv en godt forberedt gruppe kan bryte ned på grunn av interne spenninger.
  • Holde et nivå hodet og prøver å være rettferdig og upartisk i håndteringen av vanskelige eller stressende situasjoner mellom mennesker.
  • Du vil alle være under mye stress: prøv å oppmuntre avstressende aktiviteter, for eksempel rikelig med mosjon, brettspill og puslespill, lesing, og investerer tid i å lære nyttige praktiske ferdigheter.
  • Delegere ressurser effektivt og etter behov. Selv om noen vil selvfølgelig ha spesiell behandling, må du huske å huske på at ressursene er begrenset. Om nødvendig, bruk triage.
  • Gi alle en nyttig oppgave. Ledige hender er djevelens leketøy.
  • Løse argumenter før de kan oppstå. Hvis du føler spenning eller angst vokser mellom to mennesker, prøver å få problemet ut i det åpne før det kan slå inn i en potensielt dødelig konfrontasjon.
  • Hvis konflikter er uunngåelig, prøv først å forhandle et kompromiss: snakke med hver person involvert på en personlig basis - ikke prøv å være en diktator. Rolig ånder ved å snakke i en fast, men beroligende tone. Hvis situasjonen fortsetter å utarte, får vennlige, nøytrale parter å beherske de stridende.
 8. 8
  Etter å ha opprettet lite samfunn, sikret en tilførsel av ressurser, og tatt ansvar for sitt lederskap, vil du være godt forberedt på å vente ut sosialt sammenbrudd til rettssikkerhet er gjenopprettet.
 9. 9
  Hvis det er virkelig katastrofal, noe som resulterer i nasjonal anarki og en regresjon av sivilisasjonen, må du ta ytterligere skritt for å sikre at samfunnet blir kjernen for gjenfødelsen av samfunnet.

Gjenoppbygging samfunnet

 • Worst case scenario er en der hele samfunnet bryter sammen, uopprettelig, og retrogresses inn i en ny Dark Age. I dette tilfellet vil den lille bandet som du har tegnet sammen ikke være nok til å gjøre det alene: det vil fortsatt være tegning av hva forsyninger det kan skattekart fra området rundt, og de vil synke i de neste ukene.
 • Du må smi fellesskapet til en effektiv mikro-samfunnet, selvforsynt på alle måter, for å begynne byggingen sivilisasjon fra asken.
 • For dette, vil urbane overlevelse ikke på langt nær være tilstrekkelig. Mest urbane områder har ikke nok fruktbar jord å støtte hager og jordbruk som kan mate selv en beskjeden samfunnet. Du må armen ut fra din trygt ly til landsbygda.
 • Ta skritt for å sikre at du opprettholder kunnskap om fortiden samfunnet, eller i det minste bevare frøene for en fremtidig renessansen. Investere tid i å utdanne fremtidige generasjoner. Bevar nyttige bøker, slik som de på medisin, teknikk, landbruk, matematikk, filosofi, litteratur og vitenskap.
 • Motstå trangen til å erobre konkurrerende nærheten stammene. Samarbeid er et must, ellers, kan det doom selv og framtidige generasjoner til hundrevis av år med endemisk tribal krigføring. Eksos alle andre diplomatiske alternativer før du bestemmer på bruk av makt.
 • Husk de langsiktige fremtidige mål. Vurder dine nåværende situasjon og prøve å forestille seg dagens nivå på økonomisk aktivitet utvidet femti eller hundre år frem i tid. Husk: ombygging samfunnets fordums prakt er målet ditt - derfor investere i hytte næringer og infrastruktur som kan senere utvides.
 • Velg en effektiv, effektiv styreform for gitt kultur og dens behov. Ikke trykk heedlessly til en enkelt ideologiske dogmer. Være fleksibel.

Tips

 • Vie fritiden til å lære nyttige ferdigheter, som snekring, bueskyting, mekanikk, matematikk, VVS, engineering, medisinsk, eller jordbruk
 • "Fra enhver etter evne, til enhver etter hans behov" kan være en sliten slagord, men det er i hovedsak praktisk i denne situasjonen.
 • Forblir hydrert, få rikelig med friskt, rent vann
 • Har tilgang til et lager av rekvisita, for eksempel førstehjelp, batterier og mat
 • Få håndverktøy i tilfelle strømmen er borte, rendering el-verktøy ubrukelig (for eksempel hånd sager, hånd drill, hånd fly, og hammere).
 • Prøv å skaffe nok medisiner og medisinsk utstyr, minst seks måneder igjen hvis mulig, prøv å få 4-6 ganger de førstehjelp forsyninger for familien din som du vanligvis ville ha på hånden.
 • Husk å ha en tilstrekkelig mengde av våpen og ammunisjon (jakt buer, jakt rifler, pistoler, og pepperspray for personlig forsvar mot ville dyr eller voldelige personer) for å støtte deg selv og andre. Selv om du aldri kan bruke dem er det bedre å ha dem og ikke trenger dem enn å ikke ha dem i det hele tatt.
 • Bruk komfortable klær
 • Forbli i kommunikasjon med lokale ledere og lokale myndigheter
 • Ikke prøv å være en helt, ikke risikere livet unødvendig

Advarsler

 • Sykdom vil være ekstremt farlig i anarki, med begrenset tilgang til medisinsk utstyr og medisinske fagfolk: være ekstremt forsiktig, som enda en sklei disk, brukket lem, eller trukket muskel eller sene kan bli livstruende. Lær førstehjelp og konsultere medisinske håndbøker hvis mulig.
 • Menneskekroppen kan overleve i minst en uke uten mat, men mindre enn tre dager uten vann. En god, ren vannforsyning er avgjørende.
 • Hold deg unna væpnede personer eller personer som synes å være oppfører seg uberegnelig: det farligste dyret på jorden er mennesket.
 • Hvis du deltar i ulovlige aktiviteter som plyndring, kan du bli holdt ansvarlig av politi hvis bestilling avkastning