Wkino

Hvordan beskytte en kjeller fra flom

Ditt ferdig kjeller er din stolthet og glede. Du har allerede brukt tusenvis av dollar og utallige timer konvertere betong fangehull i komfortabel stue.

Det siste du trenger er en tidevanns pool av grunnvann eller kloakk infiltrere den nye hjemmekontor eller våt bar. En enkel flash flom eller cresting bekken kan enkelt forvandle din nye tepper til en massiv, moldy svamp.

Din kjeller er ikke "ferdig" uten noen flom kontroll skritt, tiltak for å beskytte ditt hjem når flom oppstår og en beredskapsplan for å gi for familiens velferd til du kan gå tilbake til ditt hjem. Du trenger lag med beskyttelse for tilstrekkelig sikkerhet for din familie og eiendom.

 • 1 trinn
  • 1.1 Emergency makt
  • 1.2 Varslingssystem
  • 1.3 Flood forsikring
 • 2 tips
 • 3 Advarsler
 • 4 ting du trenger:
 • 5 Nærstående Googles
 • 6 Kilder og referanser

Trinn

Hvordan beskytte en kjeller fra flom. Fokus på forebygging.
Hvordan beskytte en kjeller fra flom. Fokus på forebygging.
 1. 1
  Fokus på forebygging. Lenge før du er i en flom situasjon, se deg rundt eiendommen din etter måter å avlede regnvann bort fra hjemmet ditt. Viktige hensyn utvider takrenne ned tuter borte fra hjemmet ditt og gjør at karakteren av hagen din overflater fall fra hjemmet ditt.
 2. 2
  Rens takrenner på våren og etter at alle bladene har kommet ned i høst. Blokkerte takrenner vil medføre at alle tak vann for å dumpe direkte mot din foundation, øker sannsynligheten for kjelleren flom.
 3. 3
  Forlenge takrenne nedløpsrør godt ut og vekk fra hjemmet ditt. Ikke koble til nedløpsrør til foundation bunntekst avløp fliser eller underjordiske tørre brønner. Dette vil bare føre til at taket vann til ytterligere mette bakken og forårsake flom i kjelleren.
 4. 4
  Gå rundt ute i hagen din i løpet av en kraftig regn storm. Se å se om vannet er kondensvann ved siden av hjemmet ditt, og hvis overflatevann blir rettet mot ditt hjem. Hvis dette er tilfelle, kontakt en lokal landscaper eller utgraving entreprenør for råd om måter å regrade hagen din slik at overflatevann ledes bort fra hjemmet ditt.
 5. 5
  Gi nødstrøm. Installer en automatisk nødgenerator å gi elektrisk service for viktige kretser som din ovn eller elektrisk varme, godt pumpe, kjøleskap, septiktank pumpe og sump pumpe i tilfelle når strømmen er borte. Uten nødsikkerhetskopiering makt, kan du returnere hjem til unødvendig kjelleren flom, frosne vannrør og en oversvømt septiktank.
 6. 6
  Installere en sump pumpe. En automatisk sump pumpen skal bidra til å holde vannlekkasje normale nedbørsmengder fra å bygge opp i kjelleren. Så lenge sump pumpe tank har en åpning i lokket, vil sump pumpe opptre som et stort sluk og holde vannet fra å komme dypt.
 7. 7
  Installer en backup sump pumpe. Sump pumpe er din første forsvarslinje mot kjeller flom. Imidlertid er den mest pålitelige sump pumpen er tilgjengelig i industrien fremdeles et mekanisk enhet, og kan svikte. En backup sump pumpe system, gjerne med minst en batteridrevet pumpe, konfigurert med en bryter enhet å begynne å jobbe hvis det viktigste er ute av drift, reduserer sjansen for flom. Noen systemer leveres med ekstra sikkerhetsfunksjoner som en alarm som går av når batteriet operert startes.
 8. 8
  Gjør en nødsituasjon familie plan. Planlegge med familien din, slik at alle har hverandre mobiltelefon og andre kontakter. Hvis du bor i et område som er utsatt for historisk flom, planlegge fremover i tid hvor du vil være i stand til å bo før flomvannet avta. Husk at alle naboene må sannsynligvis boliger også. Som lokale hoteller er vanligvis oversvømt under flom hendelser, prøve å ordne på forhånd med noen lokale familiemedlemmer unna flom område å ha midlertidig bolig eller aldri nødvendig.
 9. 9
  Har flom forsikring. Legg flom forsikring på din eksisterende hus politikk. Flood forsikring er gitt av regjeringen og er ganske billig. I Europa, hvis ditt hjem forsikringsagent ikke gir flom forsikring, ta kontakt med FEMA for lokale byråer som gjør.

Nødstrøm

 1. 1
  Få en propan eller naturgass generator. Ikke kast bort tid på å kjøpe en bensindrevet generator. Du er nødt til å være hjemme på den tiden av strømbrudd å starte den. Du vil også nødt til å holde tilbake til ditt hjem for å legge bensin.
  • Det er et bredt utvalg av propan eller naturgass generatorer som kjøres automatisk når strømmen går ut. De satt opp til å kjøre en gang i uken automatisk for å holde batteriet ladet.
  • Du kan være på jobb eller på ferie når det oppstår en nødsituasjon. Den automatiske nødgenerator vil sikre at alle viktige elektriske kretser har makt for varme, sump pumper og kjøleskap.
 2. 2
  Kontroller at du har en sump pumpe. Det er viktigere enn din plasma-TV eller kjøleskap. Uten det, er det akkurat som Titanic i et isfjell felt: bad.
 3. 3
  Sjekk om din sump pumpe har backup-strøm, eller hvis batteriet i backup sump pumpe er fulladet. En enkel 30-minutters tordenvær kan fort ødelegge helgene verdt av svette egenkapital - med mindre din sump pumpe har reservestrøm.
  • Nødstrøm kommer i tre grunnleggende former. Backup batteri systemer com i ulike konfigurasjoner. Noen vil fungere for noen timer, men noen state-of-the-art batteri backup sump pumpe systemer vil ha makt nok til å holde en kjeller fra flom under de fleste omstendigheter. Noen systemer lar deg legge til mer enn ett batteri for å doble varigheten av makt. En standby generator tilbyr automatisk og langvarig beskyttelse. Det beskytter også hele huset, men det er dyrere. Siden standby generatorer brukes også til å holde øl kaldt og TVen innstilt på det store spillet holde familien din trygg og varm under en katastrofe kan det være lurt å legge til beskyttelse av et batteri backup med det formål å holde kjelleren tørr.

Varslingssystemer

 1. 1
  Få et varslingssystem. Selv om du har backup-strøm, bør du bli advart om at kjelleren ikke flom.
  • Hjem alarm og sikkerhet selskaper kan gi deg et varsel til din mobiltelefon eller personsøker når strømmen går eller hvis kjelleren flom.
 2. 2
  Sørg for at du bære nødtelefon tall for din rørlegger eller elektriker i tilfelle motta et varsel.

Flood forsikring

 1. 1
  Sjekk din hus forsikring. Hvis det bare beskytter deg mot vind skader, ikke flom skade, kontakte forsikringsselskapet agent eller FEMA for å få råd om hvordan du legger flom forsikring.
 2. 2
  Få en separat flom forsikring for å beskytte din kjeller fra stigende tidevann. Sjekk med din lokale forsikring agent for detaljer.

Tips

 • Du kan bidra til å forhindre kjeller vann problemer ved å holde takrenner rene, utvide regn gutter nedløpsrør og andre rutinemessig vedlikehold.
 • Hvor sump pumpen er, prøve å lage hullet dypere slik at det vil samle lenger før det flommer ut på gulvet der plasma-TV er.
 • Vær oppmerksom på at været er ikke den eneste årsaken. Sørg for at avløp er bra. Sørg for at rørene ikke lekke eller briste.
 • Installere en tilbakeslagsventil for backup kloakk. Flom forårsaker street kloakknettet å sikkerhetskopiere, og kan føre tilbake til ditt hjem!
 • Sette en ventil eller hull i kjelleren veggen der hvor oversvømmet vannet kan strømme ut slik som ved kjelleren vinduer. Dette kan redusere kostnadene for flom forsikring.

Advarsler

 • Ikke undervurder sjansene for kjelleren flom. Dette kan skje i alle hjem, uansett hvor godt du beskytter den.

Ting du trenger

 • Generator eller en batteridrevet backup sump pumpesystem
 • Overvåkingssystem
 • Flood forsikring
 • Beredskapsplan