Wkino

Hvordan fikse gass varmtvannsbereder etter en flom

Nylig, etter en kraftig regn og ganske lang strømbrudd kom jeg hjem for å finne min kjelleren oversvømmet. Med økonomien er dårlig og min egen økonomiske situasjonen prekær, bestemte jeg meg for å prøve og fikse min varmtvannsbereder og ovn selv. Jeg kan skrive en lignende artikkel på smelteovnen ved et senere tidspunkt.

Trinn

Hvordan fikse gass varmtvannsbereder etter en flom. Selvfølgelig, etter at strømmen er gjenopprettet, må du få alt vannet ut av kjelleren.
Hvordan fikse gass varmtvannsbereder etter en flom. Selvfølgelig, etter at strømmen er gjenopprettet, må du få alt vannet ut av kjelleren.
 1. 1
  Selvfølgelig, etter at strømmen er gjenopprettet, må du få alt vannet ut av kjelleren. Dette gjøres vanligvis med en nedsenkbar pumpe. I mitt tilfelle pumpene begynte å jobbe etter at strømmen ble gjenopprettet. 3 timer senere kjelleren var stort sett fri for vann.
 2. 2
  Ved inspeksjon skaden huske å slå all gass shut-offs til av-stilling. Dette vil hindre en lekkasje i tilfelle en kontroll ventil er skadet av vann.
 3. 3
  Samle verktøy. Hver varmtvannsbereder er litt annerledes. I mitt tilfelle fikk jeg av med en liten skiftenøkkel, kanalen sluser, luftkompressor, blåserør, og filler.
 4. 4
  Koble gasstilførselsledningen, pilot linje, hovedbrenner linje, og termoelementet fra kontroll. Termoelementer kommer i både høyre og venstre gjenger. Vær forsiktig med å slå deg i riktig retning som overtightening kan skade kontroll.
 5. 5
  Fjern brenn kammer dekke boltene (hvis nødvendig). Den brenneranordning skal nå trekkes ut av kammeret.
 6. 6
  Inspiser brenneren for skader og korrosjon. Erstatte hele brenneren hvis skadet. Ellers, rengjør brenneren med filler og blåse ut alle åpninger med luftslange.
 7. 7
  Rengjør brenneren kammeret grundig og sørge for at ventilen skjermen er fri for rusk.
 8. 8
  Bytt ut brenneren i brenneren kammer sikre at lokalisering av funksjoner er justert og klipp erstattes (hvis aktuelt). I mitt tilfelle måtte jeg gjøre visse en liten 3/4 tommers bred tang ble satt sikkert inn i et spor. Dette holde brenneren i midten av kammeret.
 9. 9
  Blås ut alle porter på kontrollenheten til den er fri for vann.
 10. 10
  Koble til pilot linje, brenner linje, og termoelement. (Ikke stram for hardt --- messingbeslag strippe lett)
 11. 11
  Koble gasstilførselsledningen.
 12. 12
  Sjekk for gasslekkasjer. Slå gasstilførselen på at ventil og spray lekkasje detektor på alle beslag. Hvis du ikke har lekkasje detektor bruk vann og oppvaskmiddel blandet på ca 75% 25% hhv. Lekkasjer vil presentere ved å skape bobler rundt beslag.
 13. 13
  Fikse eventuelle lekkasjer funnet i trinn 12. Vanligvis en god teflon tape fugemasse gjør utslaget.
 14. 14
  Tenn pilot i henhold til produsentens instruksjoner. Gassen varmtvannsbereder bør være klar til å gå.

Advarsler

 • Aldri betjene et gassapparat med gassledningen tilkoblet. Koble alltid gassledninger før service. Tømme arbeidsområdet for eventuelle tennkilder.