Wkino

Hvordan du fjerner en bygning med et skytevåpen

Fjerne eller søker en bygning når noen kan være i det (som også har et våpen) er en svært farlig oppgave, og bør ikke tas lett på. Politi og militære har ofte opplæring for slike omstendigheter, men normal borger kan være mindre enn kunnskapsrik om emnet.

Hensikten med denne artikkelen er å bidra til å utdanne dem som kan være rydding eller søker en bygning alene. Den gjennomsnittlige borger vil mest sannsynlig ikke ringe politiet på grunn av en ukjent lyd som oppstår om natten. Kanskje det er en åpenbar innbrudd, og skrik av en kjær oppstår rett etter. En rask telefon til politiet skulle skje, men en fire-minutters responstid kan være for lang. Hva gjør du? Denne artikkelen, med det formål forenkling, vil vi anta at du er i huset.

Trinn

Hvordan du fjerner en bygning med et skytevåpen. Ring 911 er første prioritet.
Hvordan du fjerner en bygning med et skytevåpen. Ring 911 er første prioritet.

Før du gjør noe

 1. 1
  Ring 911 er første prioritet. Utforske huset ditt for at uidentifisert lyd i natt eller for å gå til ved hjelp av en kjær med tomme hender er ikke en smart idé. Selv om du er den typen person som ikke hoppe til den verste konklusjonen i en situasjon som dette, et skytevåpen (pistol, hagle eller rifle alt arbeid) forlater flere muligheter åpne i tilfelle du er et offer for et innbrudd.
 2. 2
  Velg en passende skytevåpen. De tre hovedkategorier av skytevåpen er pistoler (håndvåpen), hagler og rifler. Det aller første steget er å intimt kjent med våpenet. skytevåpen sikkerhetsregler. Vær spesielt oppmerksom på regelen # 4: Pass på målet ditt og hva som er utover det. Ikke skyt din tenåringssønn snikende tilbake inn i huset. Husk også at mest sannsynlig kulene du skyter vil gå gjennom veggene i huset ditt, og kan derfor slå kjære.
  • Les begynnelsen av Taktisk forberede deg med en pistol for forslag på pistoler som de er et vanlig valg for personlig forsvar.
  • En alternativ, og anbefales på det sterkeste, skytevåpen å ha ville være en pumpe-action hagle. Hagler har mye bedre bremsekraft enn en pistol. En pumpe-action anbefales som pålitelighet er av største betydning, men du kan lese Hvordan skyte en hagle for mer informasjon om hagle valg.
  • Rifler er et annet alternativ. Rifler, igjen, produsere (selv i noen mindre kaliber) betydelig mer bremsekraft enn de fleste pistoler, men de krever like mye presisjon. Et magasin-matet, semi-automatisk rifle er det foreslått valg som to hender ikke alltid er tilgjengelig, og muligheten til raskt å ta flere runder er ofte en velkommen en.
  • For pistoler, er den største pistol mulig anbefales for best bremsekraft og kontrollerbarhet, mens for en rifle eller hagle (fra nå av vil de bli kalt "lange våpen"), den korteste mulig er foretrukket. Disse innstillingene er åpenbart "i grunnen", som en 4 meter lang freak-pistol, eller en 12-tommers-lang lang pistol er upraktisk og trosse bruk av de spesifikke våpen.
 3. 3
  Bestemme din løpet av handlingen, før du gjør noe. Hvis du er den eneste i huset, eller alle i huset er i rommet du er i, så valgene er mye enklere. Hvis du er sikker på at det er en veldig-uvelkommen gjest i huset ditt, kan du ringe det lokale politiet. Låse døra til soverommet ditt (og alle andre innganger - hvis tilgjengelig), og være forberedt. Ikke flytte, vente på at politiet skal komme. Ikke nærme politiet med et skytevåpen i hånden, sørg for å hylster det eller sette den ned når politiet er i din umiddelbare nærhet.
  • Grunnen til at du venter i denne situasjonen er fordi søker et hus er svært farlig, og ingenting (annet enn kjære) skal være verdt å dø over. Plus, bør forsikringen dekke eventuelle stjålne eller ødelagte varer.
 4. 4
  Les resten av denne artikkelen. Det vil forklare hva du skal gjøre hvis du bestemmer deg for å søke etter og fjerne (eller bekrefte huset er klart). Dette bør bare gjøres hvis du vet en inntrenger er i huset ditt, og du har kjære andre steder i huset. Pass på at du ringer politiet før du tar noen handlinger, og sørg for å fortelle dem at du er bevæpnet og at du kommer til å prøve å hente eller beskytte din kjære (s). Den andre situasjonen hvor du må kanskje bruke disse teknikkene er hvis du er usikker på om en inntrenger og du ønsker å sørge for at det er ingen fare. I dette tilfellet bør du også arm selv med en mobiltelefon, som du kanskje trenger å ringe politiet mens ikke i nærheten av en fasttelefon.

Hjørner

 1. 1
  Den vanligste objekt i et hus er i et hjørne (og den mest vanlige løsning for et objekt er det samme som å fjerne et hjørne). Prosessen med å krysse et hjørne er ofte referert til som å skjære kaken.
 2. 2
  Nærme hjørnet. Begynn så nær veggen som mulig uten å skrape opp mot veggen. Pass på at du er minst en armlengdes avstand bort fra hjørnet. Du ønsker ikke din skytevåpen til å stikke ut i døråpningen.
 3. 3
  Observer hjørnet og huske på at pivot punktet vil være toppen av hjørnet.
 4. 4
  Ta et lite skritt 90 ° vekk fra veggen. Dette er starten på en halvsirkel du vil gjøre rundt hjørnet (se bilde for et bilde av prosessen). Hold albuene inn og fremre foten parallell til siktelinjen slik at verken vil gi deg bort.
 5. 5
  Pause og skanne bit av kaken. Mellom hvert trinn tatt bør du skanne fra gulvet i hjørnet til taket - skanner hver skive i en vertikal bevegelse.
  • Skjemaet vil være: en fast, to-hånds grep om skytevåpen. Du vil bli lener litt mot den retningen du er stepping å kunne holde hodet (og dine øyne) å være lengst objekt, slik at du kan se målet før han ser deg.
  • Hvis du er dyktig med begge hender, bruke hvilken hånd som vil holde deg mest skjult.
  • Føttene skal aldri krysse, som det er en veldig ustabil posisjon, og hvis noe (eller noen) skulle treffe deg, eller du blir tvunget til å skyte mid-skritt, er du i litt trøbbel. I stedet, du vil flytte føre foten (foten i den retningen som du er stepping), og følg med etterfølgende foten. Vær også klar over føttene, sørg for at du ikke peker tærne inn i hjørnet som de kan gå forut for dine øyne, som betyr den mistenkte kan være i stand til å se deg før du ser ham.
  • Øv ved å sette opp et speil i rommet. Som du skjære kaken, sjekk for å se hva du kan se i speilet. Prøv å justere form, slik at litt mer enn øyet og skytevåpen er synlige.
  • Du kan også øve med en annen person ved hjelp av lommelykter. Så snart en av dere ser noen del av den andre, skinne lommelykten på dem. Konkurransesituasjonen natur denne øvelsen vil skjerpe formen raskt.
  • Alltid peke skytevåpen der øynene ser. Dette vil tillate deg å reagere raskere enn hvis du har skytevåpen ved lav klar. Armene utvidet eller høy-komprimert klar er begge gode alternativer. Med høy komprimert klar, sørg for at din ikke-skyting hånd er bak flyet av snuten

Døråpninger

 1. 1
  Den "dødelig trakt", som det er graciously kjent, er et av de mest farlige områder til å være i når traversering en bygning. Dette området omfatter døråpninger og andre portaler som bare tillater et smalt område i og ut av et rom (for eksempel trange korridorer og bueganger).
  Hvis du var å plukke en flaskehals for et bakholdsangrep, ville fatale trakter være perfekte steder å holde fokus.
  Det er i din beste interesse å bruke så lite tid som mulig i disse områdene. I en døråpning, er det fatale trakt området på hver side av døren, så dypt som døren er høye og like brede. Så stå på siden av en dør teller ikke (selvsagt den fatale trakt er en imaginær området - et område som inntrengeren ikke kan respektere, så bare fordi du er ute av den fatale trakt betyr ikke at du ikke kan få skutt).
 2. 2
  Nærme en lukket dør på siden håndtaket er på.
 3. Hvis du ikke klarer å gjøre det (for arkitektoniske grunner), må du plassere kroppen i den fatale trakten mens du åpner den.
3
Trykk på håndtaket på døren, og "soft-sjekk" håndtaket for å se om døren er låst eller ikke.
 • Hvis dette er ditt hus, og du kjenner denne spesifikke døren ikke har en lås, kan du hoppe over trinn.
4
Ta med pistol for å lukke-kontakt skytestilling som du kommer til dørhåndtaket.
5
Vri håndtaket raskt og svinge døren åpen.
 • Hvis du presser døren bort fra deg, sørg for å svinge døren nok slik å eksponere hele rommet. Hvis porten stopper uvanlig kort av veggen, kan det være fordi noe eller noen er bak døren.
 • Hvis du trekker det mot deg selv, er mengden kaste mindre viktig som selv en liten åpning vil gi deg en titt i rommet med en gang, og som du rydde rommet du kan åpne døren resten av veien.
6
Skritt tilbake fra døråpningen umiddelbart.
 • Dette holder deg og din pistol fra noen som kan være på andre siden av døren klar til å ta deg eller pistol.
 • Avstanden favoriserer også trent skytter, eller i tilfelle at du er den eneste med en pistol, favoriserer person med en varierte våpen.
7
Skanne rommet på samme måte som du ville gå rundt et hjørne, men denne gangen må du skanne opptil 180 grader i stedet for bare 90. Sletter du ved å skjære kaken teknikk. Pass på å starte på veggen dørkarmen er festet for å fjerne så mye av rommet som mulig. Du bør vite alle gjemmesteder i huset ditt og være spesielt oppmerksomme på dem som du rydder rommet. Ved kryssing den fatale trakt under kaken kutting, kan det være lurt å få fart på tempo for å bruke så lite tid i fatal trakt som mulig uten mangler viktige deler av rommet.
8
Flytt inn i rommet når du har sett så mye av rommet som mulig. Starter utenfor den fatale trakt og bevege seg i mot caddy-hjørnet non-fatal trakt området. Dette er en diagonal bevegelse, og det bør gjøres raskt, være sikker på at du ikke får hengt opp på døren.
9
Se over skulderen din når du går inn for å vise hjørne du er ikke på vei mot. Hvis noen var gjemt i hjørnet at du ikke var i stand til å se under kutting kaken du vil være i stand til å se dem nå.
 • Hjørnet du går mot er din første prioritet (vis det hjørnet før du ser på den ene bak deg, også en overfallsmann i hjørnet foran deg er en høyere prioritet).
10
Tømme resten av rommet for noen umiddelbar fare.
 • Dette kan inkludere å se bak møbler og i skap. Du ønsker ikke å forlate et område unsearched, fordi så snart du forlater rommet, antar du ingen er bak deg, når det faktisk noen kan være.

Selvlukkende dører

 1. 1
  Selvlukkende dører inkluderer fjærbelastede eller hydraulisk-lukke dører. Vanlig i de fleste boliger for garasje tilgang døren, presenterer dette et sett av problemer når blir kontaktet fra den ikke-hengselsiden.
 2. 2
  Nærmer seg porten på dørhåndtak side (som før). Hvis døren åpnes mot deg (du er på hengsel-siden av døren), åpne døren og enten bruke skulderen eller foten til å presse den mer åpne når du rydde rommet. Hvis du er på den ikke-hengsel side:
 3. 3
  Skyv åpne døren åpen så bredt som mulig. Avhengig av hvor raskt døren lukkes, kan du ha tid til å flytte til motsatt side av døren før du går inn (som er best).
  • Hvis du kan flytte til motsatt side før du går inn. Dette gir deg et kort øyeblikk for å raskt skanne rommet for noen åpenbare potensielle mål.
  • Hvis du ikke klarer å gå til motsatt side av døren, må du sikk-sakk inn i rommet.
 4. 4
  Inn mot dørhåndtak side (akkurat som de andre døråpninger og åpninger), mens døren er fortsatt hovedsakelig åpen.
  • Entering vil ta noen rask tenkning og tilpasning. Du må være rask på føttene som du kanskje ikke forventer døren til automatisk lukke eller den lukkes raskere enn du trodde det ville.
  • Du må raskt forplikte seg til å legge inn, og dette er den eneste måten å beholde et element av overraskelse du kan ha. Den fatale trakt blir mange ganger mer dødelig hvis du lar døren for å lukke før du går gjennom den, nå en inntrenger på den andre siden av døren vet du må nærme seg den døren igjen for å åpne den.
  • Bruk bevegelsen til din fordel. Under høy belastning møter, vil du og din motstander sannsynligvis ha tunnelsyn. Bare sikk-zagging som du kommer inn i rommet kan føre til at du helt "forsvinne" i et sekund eller to.
 5. 5
  Vis hjørnet du går til under det lille vinduet i gang døren avsluttes, døren dekker hjørnet til ryggen din midlertidig.
  • Hvis du ser dette hjørnet er klart før døren er nær avsluttende du kanskje har tid til en rask skanning av rommet, men prioritet er hjørnet bak døren.
 6. 6
  Snu og se hjørnet bak deg, før døren lukkes.
 7. 7
  Tømme resten av rommet som du gjør med andre rom.
  • Også være skeptisk til at mange selvlukkende dører vil være høyt når de smeller lukket. Vær tålmodig og kanskje bruke et minutt eller mer å vente i det rommet for å se om noen kommer etter deg.

Gangene

 1. 1
  Gangene presentere noen av de mer vanskelige og farligste dynamiske områder av en bygning. En partner eller to i korridorer med dører og T-kryss ville være veldig verdsatt som, på et tidspunkt, vil du bli tvunget til å slå tilbake på et område du har ennå ikke ryddet. Du som privatperson, vil sannsynligvis nødt til å klare det alene, og dermed må du holde øye og ører åpne og balansere flere fare problemer med å holde risikoen på et minimum. Ikke la deg lure selv om denne prosessen, og andre prosesser i denne artikkelen, alle utgjøre svært høy risiko.
 2. 2
  Gå på den ene siden av en korridor eller den andre, aldri gjøre veien ned midt i en korridor (men ikke røre veggene).
  • Entreen er lik døråpninger, noe som betyr at de er en smal passasje som en inntrenger kan vente deg å komme gjennom. Den midterste av gangen er din fatal trakt.
 3. 3
  Håndtere hindringer som døråpninger den samme som nevnt ovenfor, men vær klar over at å stoppe i en korridor for å fjerne et rom betyr at du ikke har slettet resten av gangen, og et uutforsket (innskuddet) området er nå på ryggen.
  • Hjørnene er ikke annerledes, men hva skjer hvis det er to hjørner i to retninger. Dette er et T-kryss.
 4. 4
  Hold styr på hvilke områder du har ryddet og hvilke du ikke har det. De områdene du ikke har ryddet fortsatt inneholde fare poeng og du bør være splitting noen av din oppmerksomhet mot de klarerte områder.
 5. 5
  Metodisk klare gangene, ikke gå forbi ett rom for å fjerne en annen. Du har nå et rom i ryggen som er klarert, en korridor foran deg som er klarert og rommet du tenkt deg inn er også klarert. Dette gir en overveldende mengde faresoner. Plassere deg selv i denne situasjonen er uforsvarlig farlig!

T-kryss

 1. 1
  T-kryss er der to gangene krysser hverandre og det er to separate hjørner for å klare, verken som gir bedre dekning enn den andre.
 2. 2
  Start på høyre side av gangen når du nærmer deg en T-kryss (dette vil bli forklart mer senere).
 3. Nummer én regel er å ikke bryte flyet skapt av kryssende gangen, men du likevel ønsker å se så mye du kan før du forplikte seg til å skrive inn i gangen.
3
Hold et øye med høyre hjørne som du gjør din vei mot det, sørge for at ingenting er en umiddelbar fare.
4
Fjern det venstre hjørnet som du ville ethvert hjørne, men ikke plasser noen del av kroppen din fortid der veggen slutter.
5
Skritt tilbake og til venstre.
6
Fjern det høyre hjørnet på samme måte som du gjorde venstre.
7
Bestem deg for å gå inn, nå som du har ryddet så mye du kan uten å krysse linjen, må du bryte gjennom flyet. Du vil være på vei inn til høyre. Grunnen rekkefølgen på den siden som er viktig er fordi du kan slå raskere mot din støtte side enn din avfyring side. Hvis noen ender opp med å være i hjørnet til venstre, kan du, raskere, spinne til venstre enn høyre side. Dette er alt forutsatt at du er høyrehendt. Alt skal snus hvis du er venstrehendt.
8
Fortsett på en måte som ligner på en dør. Gå gjennom diagonalt, spotting hjørnet du er på vei mot, og en titt over skulderen til det andre hjørnet.
 • Se bildene til høyre for visuelle representasjoner.

Stairs

 1. 1
  Trapper skape et problem når du avklarer en bygning alene, men siden en god del av boligbygg inneholder trapper, kan de trenger for å bli krysset på enkelte punkt. Problemet med trapper, er at i den beste stilling, har de samme egenskaper som en gang, i den verste situasjon, er de en gang med et T-kryss, kan de ha en eller to landing med hjørner og eventuelt en overse på trapper. Alt dette innebærer at det er mange fare-punkter samtidig, bare en av dem kan være dekket på et gitt tidspunkt. Trapper er dynamisk, og noen tilpasninger kan være nødvendig for å matche trapp du kan være på.
 2. 2
  Nærmer trappen som om det var en korridor. Det vil trolig være et hjørne clearing før du kommer til trappen. Fjerne så mye av trappen som du kan uten å komme inn på dem.
 3. 3
  Hold deg på den ene siden av trappen (akkurat som i en korridor). Hvis det er et hjørne eller annen type vri i trappen, du ønsker å være på motsatt side som hjørne.
 4. 4
  Se over deg før du tar for mange trinn (går opp trappen). Se om det er en overse på trappene. Hvis det er du vil ønske å fjerne det som du går opp trappen.
  • Husk noen hjørner som ligger foran også, ikke overse dem (som sagt før, det er flere retninger som trenger din oppmerksomhet, en partner kan lett dekke overse, mens du fjerner hjørne).
 5. 5
  Se noen utsatte områder som kan presentere seg selv. Mange trapper med switchbacks utsette bena før du kan se rundt hjørnet. Bevege kroppen til å tillate deg selv best mulig oversikt over områdene du ikke kan se.
  • Noen trapper i leiligheter eller andre bygninger ikke har dekket stiger i trappen. Dette er en fin måte for noen gjemmer seg under trappa for å få dekning og angripe deg mens du er ute av stand til å gjøre noe tilbake.
  • Det beste du kan gjøre er å øve med en venn ved hjelp av en lommelykt.

Target spotted

 1. 1
  Hvis du oppdager målet ditt, har du et par alternativer. I mange stater er du i din fulle rett til å skyte personen døde, men dette, for folk flest, er litt drastisk. Du må bestemme på forhånd (selv før du eier et skytevåpen for personlig forsvar) hva dine personlige moral vil tillate deg å gjøre i dette og mange andre situasjoner (lese litt informasjon om taktisk tankesett for å hjelpe deg å avgjøre).
 2. 2
  Identifiser deg. Du må gi fair advarsel før skyting. Hvis du har identifisert inntrengeren, og de har allerede prøvd å skade deg, trenger du kanskje ikke å gi ytterligere advarsel.
  • Husk det kan være mer enn én motstander i huset, i tillegg, som fotograferes er ikke ensbetydende med å dø, så hold deg bak dekke så mye som mulig.
 3. 3
  Ikke trekk forhastede konklusjoner, hvis du er usikker på motstanderen din eller ikke vet hans intensjoner (realisere en inntrenger kan maskere sine intensjoner - Og noen som brøt seg inn i huset ditt er ikke der for å låne sukker), er en annen mindre anbefalte alternativet å presentere selv (ved overraskelse hvis mulig), og for målet med korte, faste uttrykk. Når du har fått ditt mål oppmerksomhet med "STOP!" "Hendene i været!", For din sikkerhet, bør du ha ham "Face vekk fra meg!" "Ned på kne!"
  • Å ha ham vende bort fra deg og holde ham på kne hindrer ham fra å iverksette represalier mot deg, og holder ham fra å flytte hvor som helst raskt uten en god del bevegelse.
  • Hvis han har et skytevåpen i hånden, sørg for å fortelle ham til å slippe det! Hvis han ikke er i samsvar med en gang, er han bare vurderer den beste måten å skyte deg med det. Re-understreke poenget med "... ellers skyter jeg deg!", Og deretter iverksette nødvendige tiltak. Hvis han bestemmer seg for å sakte sette den ned, fortell ham til "stopp!" og "Drop It!" Det har vært mange politifolk skyteepisoder som involverte en person sakte sette ned en pistol, og deretter endre deres sinn og skyte politiet i stedet. Det vil ta minst 1/8th av et sekund fra det tidspunkt de begynner å få opp sine skytevåpen til hjernen kan reagere. Dette er god tid for dem å skyte før du vet hva som skjer.
  • Hvis personen bestemmer seg for å se bort fra noen av dine kommandoer, eller (enda verre) gjør en brå bevegelse (muligens et våpen?). Gjøre det rette, eliminere trusselen! Nølende lagrer ikke ditt liv, vil du luksusen av å gå til retten? Det kan være lurt å vurdere også bærer enten pepperspray eller en tazer for disse situasjonene. Det vil være mye lettere å forsvare din beslutning om å spray eller Taze en inntrenger som er rett og slett krigførende enn det ville være å forsvare skyte en krigførende inntrenger. Det vil trolig være opprydding uavhengig av hvilket alternativ du velger.
 4. 4
  Vent til politiet, siden du allerede har ringt politiet, eller har en mobiltelefon på deg, bør politiet ikke være for langt bak.
  • Hvis for noe grunn du ikke har en mobiltelefon på deg, gjorde du ikke allerede ringe politiet, og en telefon er ikke innenfor visuell rekkevidde av inntrengeren, kan du ha ham gå mens du er på knærne, være sikker på at han ikke tur til å møte deg.
 5. 5
  Hold et øye med inntrengeren på bakken, men vær observant, plassere deg selv i en plassering av dekselet og være sikker på at han ikke har noen kompiser som kan komme rundt et hjørne. Du har annonsert din tilstedeværelse for hele huset, slik at en annen motstander i huset vil vite nøyaktig hvor du er, men du kan ikke risikere å forlate mannen du har igjen alene eller ute av syne.
 6. 6
  Tillat flere motstandere å angi en fatal trakt av former (noe lite område der savner på en mann, kan bli en hit på den andre), hvis mulig. Flere mål legge mye av kompleksiteten til en situasjon, men sannheten er at de fleste kriminelle ikke jobbe alene.
  • Telling flere motstandere på "STOPP!" er en svært dårlig idé. Av den tiden du er i stand til å engasjere en for ikke å etterkomme, den andre kunne ha angrepet deg (men dette må avgjøres i tankene dine hva du vil gjøre på forhånd).

Redusert lys tilbehør

 1. 1
  De fleste situasjoner som ville ha deg snikende rundt ditt eget hus vil trolig skje om natten. Det anbefales at du holder området så mørkt som mulig som du tømme huset. Darkness gir deg noen fordeler: du sikkert kjenner huset bedre enn en inntrenger, og hvis du har en lommelykt med deg, har du muligheten til å fjerne inntrengeren nattsyn.
 2. 2
  Hold en håndholdt lommelykt ved siden av din foretrukne våpen. Det er også mulighet til å ha en ekstra vedlagt lommelykt (mest taktisk, eller kamp, ​​våpen har mulighet til å legge visse lys til rammen av skytevåpen).
  • Den håndholdte lys gir deg alternativer som vedlagte lyset ikke, så mens en vedlagt lys er en flott funksjon å ha på et våpen, kan det ikke alltid erstatte håndholdt lys.
 3. 3
  Utrustning natt severdigheter på våpenet ditt er også en nyttig funksjon som gjør det mulig å stille opp ditt syn når det ikke er lys.
  • Dette er ikke en løser-all: hvis du ikke kan se severdighetene du ikke kan være i stand til å se målet ditt, og du vil ha en enda vanskeligere tid å identifisere dine mål (pass på at det ikke er din next-door -naboens sønn)!
 4. 4
  Laser severdigheter. Laser severdigheter vil tillate deg å se hvor skytevåpen er påpekt uten å måtte bruke severdighetene å sikte. Dette kan være svært nyttig hvis du ikke har din korrigerende linser i. Som alltid, må du identifisere dine mål som fiendtlig før avfyring, noe som betyr at du vil ønske å ha en lommelykt, selv om du bruker en laser.
 5. 5
  Tillat øynene dine til å justere. Din beste "tilbehøret" er din egen kropp. Hvis noe skjer mens du sover, er øynene allerede justeres, men hvis noe skjer og du er rundt lys (men du må gå inn i et mørkt område) være sikker på at du la øynene justere før du fortsetter (dette kan ta opptil 30 minutter for øynene dine å fullt justere).
 6. 6
  Øv tørr brann og levende ild ved hjelp av et lys med skytevåpen ditt. Sørg spesielt for at din snute forblir foran din lys / hånd og at lys er under din skyting hånd, slik at lysbildet ikke treffer din non-skyting hånd / håndledd.

Redusert lys

 1. 1
  Du avklarer en corner når du ser en sko som stikker ut fra veggen. Du vet du har funnet årsaken til ulykken av lampen står bare minutter tidligere. Hva gjør du nå? Som nevnt før, bør du allerede har bestemt skjebnen til målet basert på omstendighetene. Men fordi du ikke vet hvem denne fyren er ennå, trenger du ikke har tenkt å hoppe i skyting.
 2. 2
  Vær oppmerksom på dine omgivelser, trenger du ikke ønsker å bli silhuett mot lyset bak deg, eller markert med lys på deg. Prøv å nærme fareområder fra skyggene eller bakfra andre områder av fortielse eller dekke.
 3. 3
  Identifisere et mulig mål, du er nå i stand til å midlertidig blind ham ved å blinke din lys i øynene. Rett lys rett på hodet og slår den på for bare et øyeblikk (en lommelykt med en midlertidig-on bryter er å foretrekke). Du trenger en lommelykt med minst 50 lumen til midlertidig disorient en angriper om natten.
 4. 4
  Få en god titt på inntrengeren og med en lys nok lys, bør lyset-splash tillate deg å se om han holder et våpen.
  • Denne handlingen vil også få en reaksjon som vil gi deg en idé til inntrengeren hode. De vet nå vet du hvor de er, og blir blendet er ikke en behagelig situasjon. Kjemikaliene i øynene som tillater mennesker å se i nesten stummende mørke skal ha blitt brent bort og vil ta opptil 30 minutter å fullt tilbake, noe som gir deg en stor fordel.
 5. 5
  Utfør målet spotted delen basert på dine omstendigheter.

Tips

 • Sørg for at du er kjent med skytevåpen ditt.
 • En av de første stedene du bør være innstilt på clearing er deler av huset hvor kjære er kjent for å være. Beskytte dem først, deretter vokte huset.
 • Mens clearing et hus er svært farlig, hvis du gjør ting riktig, og du ser fienden først eller tar den aggressive handlingen gjennom korridorer og dører, er du tvinge inntrengeren (e) å være på defensiven som lar deg utføre taktikk i deres reaksjonstid. Derfor, i en offensiv manøver, ingen nøling og hastighet er avgjørende.
 • Tactics sjelden krever hastighet, ta deg god tid rundt fareområder. Stealth og overraskelse er dine største aktiva. Hvis du gjør en utilsiktet lyd, stopp! Step bak lukk lokket og vent i 20 + sekunder, lytte, se, være observant og tålmodig, hvis ingen mål-pekere presentere seg selv, gå videre, men vær forberedt, har du kanskje nettopp annonsert posisjonen din til en inntrenger.
 • Når du slår på lyset ditt, aldri la det sti til din posisjon. Bare slå den på når lyset er på målet ditt, eller når du utforsker mørke områder av et rom. Slå om av så snart du er ferdig. Du kan være på utkikk etter en inntrenger, men hvis inntrengeren ser dagens lys, de vet nøyaktig hvor du er.
 • Ditt første målet bør være for deg og din familie til å overleve, ikke for å "få bad guy." Husk alltid at du har muligheten til å trekke seg tilbake og la ditt eget hus. Så foruroligende som dette er, ville det være bedre å gå utenfor hvis alle kan gjøre det trygt enn å engasjere flere mål og dø beskytte huset ditt.
 • Med mindre du er skotter over skulderen for å sjekke et hjørne som du skriver inn et T-kryss eller en døråpning, bør du følge de "tre-eye regelen". Dette betyr at der dine to øyne ser våpenet snute følger også. Dette kutter ned på reaksjonstid.
 • Hvis du bruker lommelykt på et mål, har du ikke fått den fulle slag av lyset, men mye av nattsyn vil bli redusert. En teknikk slik at du ikke ødelegger nattsynet er å lukke din støtte-side øyet (ikke-dominant øye) hver gang du slår på lyset ditt.
 • Etter å fjerne et rom, kan det behoove du å låse døra når du går ut. Bare gjøre dette hvis det er mulig å gjøre det stille, raskt, og mens skytevåpen er fremdeles på klar. Forbli observant og varsle når du gjør dette!
 • Hvis du har en non-montert lys, hold den ut til siden av kroppen din når du blinke målet. Hvis målet ditt er bevæpnet, vil han sannsynligvis få panikk-skyte på lyset. Hvis det er mulig, om du ikke vil at lyset skal være foran kroppen din. Hvis ditt lys er montert på våpenet ditt, har våpenet i nær kontakt skytestilling og rettet mot målet (eller din beste gjetning av hvor han er når du kommer rundt hjørnet). Dette vil gi deg best mulig reaksjonstid hvis du må skyte.
 • Når du nærmer deg et område som ikke tillater firmaet bruk av begge hender på våpenet du bør ta med våpen i å lukke kontakt skytestilling (med lange våpen, innebærer dette å sette aksjen under armen). Dette gjør at øynene dine til å gå foran din snuten og gjør det vanskeligere for en inntrenger å få tak i våpenet ditt.
 • Hvis du skyter, ikke skyt dum, ikke skyt blind! Når du ender opp på offensiven, må du ta deg tid til å garantere dine treff. Du må blinke syn å tillate solide treff.

Advarsler

 • Vær oppmerksom på at selv om du bruker alle teknikkene ovenfor rett, er det alltid en sjanse for at du eller en elsket en kan bli skadet / dø.
 • De fleste skytevåpen prosjektiler vil gå gjennom boligområder vegger og dører. Ikke skyt mot områder der kjære kan være.
 • Sørg for at du identifisere målet før avfyring på dem. Politiet har kanskje allerede gjort oppføring, og du ikke ønsker å skyte en politimann ved en feiltakelse. Selv om du ikke har ringt politiet, er det mulig at en nabo så noen bryte inn i huset og ringte, eller en politimann bare skjedd å kjøre forbi.
 • Når du skal fjerne et hjørne eller døråpning, innser at en væpnet inntrenger kan være i stand til å skyte deg gjennom veggen eller dør. Hvis de ikke vet hvor du er, vil de ikke skyte deg, men det er best å ta et skritt tilbake fra perm til å gjøre tilfeldig sparken bullet mindre sannsynlig å treffe deg.
 • Sørg for å følge alle statlige og lokale lover (men til tider, må beslutninger fattes av hensyn til livet og de av kjære). Merk at mange lover om skytevåpen endres drastisk fra stat til stat, og kan til og med bytte mellom fylker eller byer.
 • Skytevåpen kan være svært farlig og selv dødelig (ellers ville de ikke være effektive våpen). De bør bare brukes hjemme eller personlig forsvar av erfarne skytevåpen brukere.