Wkino

Hvordan lage falske bergarter med betong

Lage falske bergarter er en raskt voksende hobby og yrke. Kombinere grunnleggende konstruksjon ferdigheter og kunstnerisk kreativitet kan du lage kunstige steiner med betong som er nesten umulig å skille fra naturlig forekommende stein.

Falske bergarter er ganske billig å lage selv, og hvis det viser seg at du har et øye for sculpting du kan finne deg selv i en ny og lønnsom yrke. Fra små frittstående steiner som en adresse markør til en grotte dekket badestamp eller stein støttemurer eller enda bedre-rock-klatrevegg, har kunstig stein mange praktiske formål.

 • Merk: der "Concrete" er referert her, er det i virkeligheten ". Mørtel" Betong, per definisjon, omfatter også grus eller småstein.

Trinn

Hvordan lage falske bergarter med betong. Bygge et skjema - Du må bruke et skjema til å bygge din kunstig stein siden betong er svært tung.
Hvordan lage falske bergarter med betong. Bygge et skjema - Du må bruke et skjema til å bygge din kunstig stein siden betong er svært tung.
 1. 1
  Bygge et skjema - Du må bruke et skjema til å bygge din kunstig stein siden betong er svært tung. Gjør det meste av størrelsen på stein fra skum og dekk med betong med en tykkelse på 2-3 ". Dette vil gjøre en kunstig stein som føles og ser veldig ekte samtidig er mye lettere enn ekte stein. Du må vikle form i hønsenetting og stål armeringsnett så våt betong vil ha noe å klamre seg til på vertikale flater og å gi generelle kohesjonsstyrke til betongen.
  • Bland betong - Dette gjøres i en bøtte for hånd eller med et punkt murskje, eller i en trillebår med en spiss spade, eller på en del av plywood med et firkantet hode spade eller i en sementblander. Disse alternativene er oppført i rekkefølge minste til største grupper av betong som trengs. Bland 3 deler finkornet ren, vasket sand med en del type 1 (også kjent som type 10) Portland-sement. For ekstra styrke kan du legge glassfiber til mix i små mengder. Trelim, flyveaske og silikastøv brukes også for profesjonelt nivå stein skulptur. Tilsett vann til en tykk pasta og blande en veldig, veldig lang tid før bruk. Hvis musklene ikke brenner du ikke har blandet det nok
 2. 2
  Forme betongen - Bruk et punkt sparkel å forme betongen etter søknad til skjemaet. Bli kjent med hvordan fjellformasjoner ser og har tenkt å være tålmodig. Sculpting rock er en svært salgbare ferdigheter og tar praksis for å oppnå konsistente resultater.
 3. Danne din rock.
3
Texture betongen - Bruk et hav svamp til å skape en pock merket, forvitret effekt. Tekstur matte avtrykk inntil steiner vil drastisk øke kosmetiske verdien av rock din. Ingenting ser mer ut som ekte stein enn et avtrykk gjøres direkte fra en ekte stein. Texture matter vil også bidra til å gi inspirasjon til sculpting prosess som du kan fortsette venene hånd utenfor kanten av din tekstur matte inntrykk. En annen teknikk er å bruke en vanlig plastpose, bruke den som hånd i hanske og gjøre tilfeldige avtrykk på stein din.
4
Kurere betong - Betong tar en hel måned for å kurere og er ca 75% kurert etter den første uken. Hvis steinen er igjen å sitte i direkte sollys under herding scenen hårfine sprekker vil være overdreven. Suge med vann ofte for å minimere hårfine sprekker og riktig herding.
5
Skrape betong - Vent minst tre fulle dager med herding før du begynner dette stadiet. Mer hvis du ikke er i en hast. Ved hjelp av en finkornet skraping stein grind helheten av din kunstig stein for å fjerne grov kant som konkret har å ta på. Når du er ferdig rock med være glatt akkurat som ekte stein.
6
Vask betong - Vask steinen grundig før du fortsetter å legge farge. Bruk en stiv (men ikke ledning) børste til å rengjøre betong støv ut av alle kriker og kroker som dette vil se utilfredsstillende senere. Tørke helt før farging.
7
Male betong - Bruke spray flasker og vannbaserte malinger du vil tåke flere lag med komplementære farger om og om igjen for å skape en dyp og realistisk stein farge. Inspisere ekte stein nøye for å lære hvilke farger produsere hvilken effekt. Vanlig på nært inspeksjon av fast stein er blå, grønn, rød, oransje, gul, brun, etc. Jo høyere kvalitet på sprayflaske systemet, jo bedre de ferdige resultatene. Ideelt sett bør du være i stand til å forsiktig tåke hver påføring av farge uten blotching.
 • Lag en andre belegg, denne gangen male det uansett farge du foretrekker.
 • Få et sandpapir (Grit 80) og gjøre noen tilfeldige skrape. Dette vil legge til realisme på stein din.
 • Vask stein en gang til og la det tørke. Din falsk stein er nesten ferdig.
8
Tett betong - Bruk vannbasert betong fugemasse og bruke tre lag slik at tid til å tørke helt mellom. Påfør en gang årlig via sprayflaske å beholde fargen.
9
Ferdige.

Advarsler

 • Mange advarsler. Vokt dere for elektroverktøy, betongbiler og anleggsvirksomheten. Riktig sikkerhet antrekk og arbeidsvaner er påkrevd. Vernebriller, vernehansker, kassett vifter er et absolutt must. Betong inneholder Rask Lime, en sterkt alkalisk stoff som kan forårsake etseskader på eksponert hud... tenk hva det kan gjøre til lungene eller øyne.
 • Ikke prøv å bygge noe større enn hva ditt ferdighetsnivå tillater. Funksjoner som dammer / bassenger eller rock-klatring vegger kan være ekstremt farlig, og du bør ikke forsøke å bygge elementer som disse med mindre du er sikker på at du har all den nødvendige erfaring til å gjøre det.