Wkino

Hvordan installere utendørs elektrisk kabling

Metoder for å få strøm fra inne i ditt hjem til et annet punkt utenfor (dvs.: pole montert lykt), eller et annet punkt som krever bestått gjennom utsiden (dvs: en frittstående garasje).

Trinn

Hvordan installere utendørs elektrisk kabling. Bestem hvilken metode som er mest ønskelig.
Hvordan installere utendørs elektrisk kabling. Bestem hvilken metode som er mest ønskelig.
 1. 1
  Bestem hvilken metode som er mest ønskelig: direkte nedgraving av kabelen under jord, PVC elektriske rør (PVC) begravd under jord med dirigenter installert i røret, eller antenne metode.
 2. 2
  Direkte begravelse av type "uf" kabelen under jord er trolig den vanligste og rimeligste metoden. Det gir for varmt (r), nøytrale og bakken dirigenter alle inne i en holdbar, sollys og fuktighet motstandsdyktig encasement. UF kabel ser veldig lik "NM" (Romex) kabel, men skiller seg ved at de enkelte ledere er "oversvømt" med jakke materiale som finnes på NM-kabel. Således er det ingen jakke å fjerne, men snarere lederne og deres isolasjon må fjernes fra "jacket". Lære å gjøre dette kan ta litt tid - praksis med venstre over kabelen før du prøver på installert kabel. Det vil kreve minst en 18 tommers dyp grøft i jorden mellom opprinnelse og opphør av lateral løp. Sjekk med din inspektør i ditt område for å bestemme minimum dybde nødvendig.
 3. 3
  Etter å sikre minimum dybde langs hele lengden, lå skriv "uf" kabel i grøften. Plasser svaberg på toppen av kabelen for å holde eventuelle forhøyninger ned.
 4. 4
  UF-kabel må støttes hver 30-36 inches, akkurat som NM-kabel. Det trenger ikke å bli støttet i grøften. Denne kabelen må støttes når det kjøres over betong. Dette kan oppnås ved å sikre tre (trykkbehandlet hvis de utsettes for utendørs bruk) mot betong og deretter feste kabelen til veden. Hvis kabelen kan bli utsatt for fysisk skade, bør det være "krage" i "Schedule 80" PVC rør og avsluttet med riktig rørdeler (koblinger, "LB" fittings, klipp, ekspansjonsfuger, osv.).
 5. 5
  IKKE etterfylle grøft inntil inspektøren har sjekket arbeidet.
 6. 6
  PVC rør metoden åpner for å legge kretser på vilje uten arbeid av graving igjen. Ved å installere rør en størrelse eller to større enn nødvendig for det aktuelle prosjektet, vil det være nok plass til å trekke inn flere ledere senere. Speed ​​fremtidige installasjoner ved alltid å forlate en ekstra kabel for bruk som en "pull" for å koble til når den tid kommer til å utvide antall kretser. Installere flere rør kan tilby tilleggstjenester. Lav spenning tjenester og kommunikasjon (telefon eller nettverk) eller kabel / satellitt-TV, intercom, er etc tjenester som ikke er tillatt i rør som inneholder makt. Det bør være åpenbart at det er en stor grad av fleksibilitet som tilbys av røret metoden.
 7. 7
  En trench 18 inches dyp minimum vil være nødvendig for røret. Bruk "Schedule 40" for den delen under jorda, og "Schedule 80" for de delene over bakken. Oppsett røret løpe ved siden av grøften. Kontroller at du har en "slange" eller fisk tape lang nok til å gå fra ende til ende. Lim røret sammen med godkjente beslag og lim. Plasser røret i grøften.
 8. 8
  Fest røret der det stiger over bakken på 30-36 tommer intervaller med godkjente støtte for røret.
 9. 9
  IKKE etterfylle grøft før ledningene inspektør har sjekket arbeidet ditt.
 10. 10
  En PVC "ekspansjonsskjøt" kan være nødvendig mellom punktet røret kommer ut av bakken og penetrerer en vegg eller angir et avlukke montert på veggen. Ekspansjonsfuger tillate endringer i karakter som vanligvis skyldes telehiv, og må være ansatt der det er nødvendig. Sjekk din lokale kode for dette kravet. Ekspansjonsfuger er tilgjengelig på de fleste hjemme sentre som selger PVC elektriske rør.
 11. 11
  Skyv slangen i den ene enden av røret før det kommer ut av den motsatte enden. Beskytt eventuelle eksisterende ledninger fra skade fra slangen ved å plassere papp eller andre isolator mellom slange og ledninger. Stål slanger vil lede strøm om lov til å gni gjennom isolering av en hot wire.
 12. 12
  Hekt lederne til slange og tape sammen. Har en medhjelper "feed" og veilede ledningene som du trekke slangen fra røret. Ikke trekk fort eller hardt, langsom og jevn spenning er nøkkelen. La ikke de eneste kabel eller gni eksisterende ledninger som de trekkes inn i røret, da de kan slites bort isolasjon og utsetter skadelige spenninger som er tilstede på leder (e).
 13. 13
  Aerial installasjoner bør bare gjøres for korte lateral kjører, og hvor de kan installeres slik at trafikken (bil eller fotgjenger) nedenfor vil skape en fare ved kontakt.
 14. 14
  Type UF Kabelen er egnet for en antenne løp når det brukes med godkjente strekkavlasterne beslag. Disse beslag skal festes til reisverket, ikke bare for å vindsperre av strukturene. Disse armaturene er sjelden funnet i hjemmet sentre, men er tilgjengelig på de fleste hele linjen elektriske distributører. Dette kabling metoden bør bare brukes hvis de andre to er ikke egnet. Husk at disse kablene vil strekke litt under belastning eller i direkte sollys. De vil også bli anstrengt under vekten av snø og is bygge opp, og kunne bryte mid-span eller rippe fra støttene. Det er også restriksjoner skal behandles på festepunktet - i forhold til tilgjengelighet fra vinduer og tak.

Tips

 • Kretser for bruk i garasjer og utendørs vil mest sannsynlig kreve Jordfeil beskyttelse.
 • Schedule 40 og Schedule 80 PVC har den samme utvendige diameter, og bruke de samme beslag. Forskjellen mellom de to typene (det er flere tidsplaner, også), er deres tetthet. Schedule 40 PVC har mye mindre motstand mot brudd mot støt, etc. enn Schedule 80.
 • UF kabel generelt er rangert som sin NM motstykke. 12-2 er en hvit og svart isolert # 12 wire og en uisolert bare wire. 12-2 UF er egnet for tilkobling til en 20 amp.
 • UF-kabelen er oftest ikke lov til å tjene en basseng pumpe og filter forsamlingen. Sjekk med inspektør din. PVC-rør-metoden er imidlertid egnet for bassenget pumpene.
 • Bruk elektriske rør og rørdeler bare. VVS rør og rørdeler av noe slag (inkludert sort jern, kobber, ABS og PVC) er ikke tillatt for elektriske installasjoner.
 • PVC rør er IKKE en dirigent. Husk å trekke en isolert jordledning med hver krets. Mest typiske boligområder tjenester er 240 volt, er en jord som kreves for en enkelt 120 volt krets og hver 240 volt krets. Jordledningen må være grønn (eller tapet / malt grønn på noe sted det er tilgjengelig), og være av samme størrelse og dirigent materiale som den hot wire (men trenger ikke å overskride # 6 for kobber).

Advarsler

 • Søke om tillatelse!
 • Spør inspektør hva dybder er nødvendig for grøfter i ditt område.
 • Vis dine inspektør planer for antenne spenn. Inkluder tegninger som viser plassering av vinduer, tak og høyder over karakteren.
 • Svømmebassenger (og lignende) har spesielle hensyn og som et resultat som ikke dekkes i denne wikien.