Wkino

Hvordan å bringe farge inn i hjemmet ditt

Color har evnen til å fullstendig endre atmosfæren og stemningen i ditt hjem. Bruke farge for å forsterke et hjem og gjøre sine beboere føler seg mer innhold og fredelig er en nyttig måte å motvirke noen følelse av stress og negativitet at du kan føle deg i ditt hjem. Det er fargeterapi for innbyggerne så mye som for hjemmet.

Trinn

Hvordan å bringe farge inn i hjemmet ditt. Observer fargene i hjemmet ditt.
Hvordan å bringe farge inn i hjemmet ditt. Observer fargene i hjemmet ditt.
 1. 1
  Observer fargene i hjemmet ditt. Hva er de dominerende fargene rundt deg? På et stykke papir, bør du hvordan fargene gjør at du føler deg som du viser dem. Legg merke til om de er lyse, dempet, eklektisk, matching, etc., og hvordan disse forskjellige fargeeffekter innvirkning på deg.
 2. 2
  Velg din favoritt farge spektrum. Finn et fargehjul. En farge-hjulet er delt inn i primære og sekundære farger, med varm farge-spektrum (rød, orange og gul) på den ene siden og den kjølige farge-spektrum (grønn, blå og fiolett), på den andre siden. Hvilken side tiltrekker din oppmerksomhet og følelser de fleste? Fargene som er til behag du er en god indikator på hva som vil glede deg rundt i huset.
 3. 3
  Tenk hva betydninger fargene har for din husholdning. De kule farger antyder vann, himmel og trær. De likestille til en følelse av ro, balanse, fred og blir beroliget. De varme fargene, derimot, antyder sol, brann og stjerner. De likestille til en følelse av energi, energi, kreativitet og handling.
 4. 4
  Involvere resten av husholdningen. Skape farge harmoni i hjemmet bør ikke være harmoni i henhold til én person. La alle interesserte familiemedlemmer velge farger som lindrer, energize eller ta dem. Du kan se har ideer matche og hvor kompromisser må nås. Tross alt, det er nok av rom i huset, så hvis det er uoverensstemmelser, kompromisser kan nås til farging rommene i henhold til de innbyggerne som bruker mest tid på dem.
 5. 5
  Bestem deg for hvordan du vil bringe nye farger til hjemmet ditt. Vil du male eller vil du bare endre myke møbler? Hvis du er virkelig seriøs om innledet en ny æra i ditt hjem, er det sannsynlig at du vil ta sikte på å gjøre begge deler - male og gjøre endringer i gardiner, sengetepper, puter, tepper, etc. Se "Tips" for ekstra ideer måtene du kan bringe farge inn i hjemmet ditt.
 6. 6
  Bestem hvilke rom vil være fokus for hver farge spektrum.
  • De varme fargene er best egnet til å studere områder og høyt trafikkerte områder som for eksempel et kjøkken, hvor mye kjærlighet og latter er delt.
  • Den kjølige farger bør være i inngang og utgang områder for å sikre at på å forlate eller komme hjem, går ned en følelse av fred og ro i begge retninger. Kule farger er også perfekt for soverom, film huler og ethvert område hvor du ønsker å oppmuntre til ro og balanse.
  • Spiseområde kan være en blanding - kult for å sikre tregere spise og varme for opplivende samtale. En blanding kan oppnås ved å male i en farge og deretter bruke gardiner, duker, servietter, malerier, etc. i en annen fargetone fra motsatt spekteret, men matching.
  • Badene er ofte bedre på varmere side som dette gir inntrykk av varme fra dusj til dressing og det også lysere rom for andre aktiviteter som å sette på sminke og barbering.
 7. 7
  Tegn opp et fargetema plan. Enten du bare fikse ett område eller rom i huset, eller hele huset, er det viktig å utarbeide skisse, slik at du har en god ide om hva du ønsker. Viktigst, vil dette gi deg en oversikt over det endelige resultatet og vil guide deg gjennom prosessen med å bringe farge inn i hjemmet ditt. Tematisere fargen er viktig fordi det gir deg en idé om hvilke farger du vil være dominerende og hvilke andre fargetoner kan være vellykket blandet inn uten overveldende hovedfargen.
 8. 8
  Tenk fravær av farge som en annen frigjørende alternativ. Hvite, kremer og beiges har råd til en følelse av ro og rom. En slik grunnleggende fargevalg kan være kledd opp hvis nødvendig eller venstre som er. Det vil ofte passe et rom som mottar mye sollys, og har en god utsikt inn i en hage eller lignende avslappende plass.

Tips

 • Farge kan formidles til hjemmet ditt på mange måter. Tenk på møbler, de veggtepper og malerier, blomsteroppsatser, tepper og tepper, puter, vise objekter, lampeskjermer, kaste tepper, kurver, lagercontainere, lys, sengetepper, sitteputer, persienner, lysarmaturer, etc.
 • Benytt muligheten til å bringe farge inn i hjemmet ditt for å også fjerne overflødig. På den måten vil du sannsynligvis føle en økt følelse av frigjøring fra stress som vil matche effekten av de nye fargesammensetninger.

Advarsler

 • Test alltid lite område av maling før male hele rommet, eller du kan bli skuffet. Prøv å se det i forskjellig lyssetting og skyggelegging gjennom en 24 timers periode, for å se om det fungerer for deg til enhver tid.