Wkino

Hvordan lage et tak synes lavere


Ikke alle er begeistret for høye tak. Det er noen ulemper til høyden når rommet føles kaldt, uvennlige og mangler i. For å få ned noen av høyden og gjøre rommet mer attraktivt, er det flere måter å lure den visjonen til å se i taket som lavere enn det egentlig er.

Trinn

Hvordan lage et tak synes lavere. Male taket en mørk farge.
Hvordan lage et tak synes lavere. Male taket en mørk farge.
 1. 1
  Male taket en mørk farge. Se etter en mørk, varm farge, for eksempel dyp rød, mørk grønn, appelsiner, brunt, rødt etc. Fargen skal være mørkere enn fargen som brukes til veggene. Male Kafé påpeker at varme toner gjør synes et rom vennligere og mørke toner gjør det virke mer intimt.
 2. 2
  Legge ved et bilde rail eller trevegg kanter. Ta tak maling ned for å møte med toppen av skinnen bilde eller kanter. Det anbefales at du tar tak male ned minst en fot.
 3. 3
  Bruk mønstre i taket selv. Malt eller tapetsert mønstre kan legges til et høyt tak for å trekke den nærmere betrakteren. Emma Scattergood anbefaler mønstret papir som anaglypta.
 4. 4
  Legg til, overhead belysning, dekorative elementer som extrude fra taket Eventuelle funksjoner som extrude vil gi en følelse av å bringe taket nærmere de under den. Vurdere en "skuff tak". Dette er et tak som har variert flate horisontale plan, en skuff taket vil bryte opp flatt utseende og kan bli styrket ved belysning funksjoner. Det kan snus eller innfelt.
 5. 5
  Fremheve horisontale linjer. Leilighet Therapy foreslår å bruke lave møbler som strekker seg tvers over rommet. Se etter dekorative elementer som gir horisontale kontraster, for eksempel knebøy statuer, travle scener i malerier, bredere rammer osv.
 6. 6
  Holde vinduet dressing lys og kort. Ikke bruk lange og tunge gardiner, da disse vil øke følelsen av høyden. Heller bruke lette, lysere gardiner som bare dekker en del av vinduet, og er ikke festet nær taket. Gardinene har en tendens til å skape en vertikal linje, som er noe du prøver å unngå når du prøver å lage et tak synes lavere.
 7. 7
  Vurdere virkningen av belysning. Mens en funksjon lys i sentrum kan være et flott middel for å hjelpe de bringe høyden ned visuelt, bør stemningsbelysning bli plassert lavere, for å sikre en følelse av intimitet. Plasser vegglamper på et lavere nivå, og bruk inventar med lukkede topper.
 8. 8
  Henge bilder lavere. Dette vil bringe betrakterens øye til et lavere nivå, og skape en følelse av mindre høyde. Målet for horisontal justering av rammer der det er mulig også - den som er avbildet her er et utmerket eksempel på å trekke den horisontale tema på tvers av veggen.

Tips

 • Et rom med høyere tak kan bære mer "rot" enn et rom med lavere tak. Dette gjør at du kan være litt mer kreativ med plassering av bilder, bilder, pyntegjenstander, osv. Dette kan skape en god følelse av kos. Alle de samme, ikke overdriv til poenget med følelsen overveldet!

Ting du trenger

 • Bilde jernbane
 • Kontrasterende maling i varme, mørke toner
 • Korte, lette vindusdekorasjonene
 • Horisontalt tilbøyelig dekorative elementer
 • Lange møbler
 • Stemningsbelysning