Wkino

Hvordan lage en sidelengs rom

Skape dette rommet i hjemmet ditt vil gjøre deg misunnelse over alle dine venner! Hvis du ikke har et rom inne for dette prosjektet, kan du rense ut garasjen og vie et avsnitt der, eller bygge et skur på baksiden av huset. Det er et flott sted å henge med venner og ha parter. Du vil sannsynligvis være den eneste som har et rom som er satt opp som dette-men ikke for lenge når ordet får rundt! Det er ikke vanskelig å lage, så samle noen venner til å hjelpe og komme i gang!

Trinn

Hvordan lage en sidelengs rom. Male et vindu på gulvet, bare for moro skyld.
Hvordan lage en sidelengs rom. Male et vindu på gulvet, bare for moro skyld.
 1. 1
  Tøm ut et rom.
 2. 2
  Male et rom hvitt, inkludert gulvet.
 3. 3
  Male et vindu på gulvet, bare for moro skyld. La malingen tørke over natten. Du kan bruke elektrisk tape til å lage vinduskarmen og barer.
 4. 4
  Bring i en sofa, spiker opp et teppe på veggen, og henge et salongbord over det. Du kan bruke mono-filament tråden fra jernvarehandelen. For en ekstra effekt, legger du et par elementer på salongbordet, for eksempel et krus, en fjernkontroll, noen blader, eller en avis, eller kanskje en video-kontrolleren koblet til et spill system.
 5. 5
  Legg en vegg plakat og en lysbryter på taket.
 6. 6
  Installere gardin stang og tack opp gardiner for å gjøre dem henge sidelengs.
 7. 7
  Spikre en trash bin høyt oppe i et hjørne av rommet, og ordne noen søppel rundt det. "Lean" en sopelime mot taket ved hjelp av mono-filament tråden.
 8. 8
  Legg en bokhylle ved siden av sofaen. Fyll den med bøker.
 9. 9
  Legg en slutt bord og henge en lampe på den.
 10. 10
  Suspender en taklampe og dens ledning, slik at den "henger" sideveis ut av den motsatte vegg og inn i midten av rommet.
 11. 11
  Kleb en stol høyt oppe på veggen (ved hjelp av metall l-parentes). Dette trinnet vil plutselig legge et helt nytt nivå av vertigo. Stående i rommet vil begynne å føle seg som flytende overhead.
 12. 12
  Ta et godt bilde av rommet. Vis det til vennene dine, og invitere dem til å komme og besøke den nylig ferdig rom!

Tips

 • Pass på at veggene du velge som ditt nye tak og gulv ikke har vinduer. Hvis dette er uunngåelig, velger taket til å være uten vinduer og sette et teppe over vinduene på gulvet.
 • Mens tiden er svært avhengig av antall personer som hjelper deg ut, bør dette prosjektet tar omtrent to dager å fullføre, en dag for maling, og en dag for å ordne alt annet.

Advarsler

 • Det er best å være føre var. Pass på at du sikkert feste noen møbler på veggene eller i taket! Dette bør skje ved spikring til en vegg stud, ikke bare den tørre vegg. Hvis du føler at et møbel ikke henger fra vegger eller tak trygt, ikke hold den opp!
 • Sørg for at veggene er solide nok til å tåle vekten av hva du henger. Mange vegger i varme områder er svært tynn og er bare litt maling på en tynn treplanke.

Ting du trenger

 • Et ekstra rom
 • Spare møbler (gamle eller slitt ut er fine)
 • Lette lamper
 • Mono-filament tråden
 • Spiker, stifter eller sterk lim (for en mer permanent sidelengs rom)
 • Stoff for å lage falske gulv gardiner
 • Venner til å hjelpe deg ut