Wkino

Hvordan lage en kvart forsvinne

Med litt grundige forberedelser, kan du lage en fjerdedel eller annen mynt forsvinne. Du plasserer en glass over mynten og poof - det har gått! Denne variasjonen krever litt å sette opp, men er imøtekommende og moro for barna.

Trinn

Hvordan lage en kvart forsvinne. Forbered deg på utslaget på forhånd, ut av synet av publikum.
Hvordan lage en kvart forsvinne. Forbered deg på utslaget på forhånd, ut av synet av publikum.

Forberedelse

 1. 1
  Forbered deg på utslaget på forhånd, ut av synet av publikum.
 2. 2
  Spore en sirkel rundt kanten av et klart drikking glass. Arbeid lett med blyant og holde linjen så nært som mulig til felgen.
 3. 3
  Klipp ut denne sirkelen fra papiret. Dugde ryddig og stokk så nær som mulig til linjen.
 4. 4
  Hold deg fire ørsmå biter av klar, dobbeltsidig tape til randen av glasset på 12:00, 3:00, 6:00 og 9:00. Ordne dem slik at et eventuelt strekker seg mot innsiden av glasset. Bruke til å kutte biter av tape så liten som mulig.
 5. 5
  Linje opp papiret så tett som mulig med kanten av glasset og trykk på tape mot papiret sirkel slik at papiret dekker munningen av glass.
 6. 6
  Plasser rigget drikking glass opp ned på et annet stykke farget papir av samme farge. Munningen av glass ser normalt og bør ikke være i stand til å si at det er et stykke papir tapet til felgen.

Utføre triks

 1. 1
  Inviter publikum til rommet.
 2. 2
  Plasser en fjerdedel på farget papir ved siden av den klare drikking glass. Å låne en illusjon autentisitet, spør en publikummer for kvartalet eller annen mynt. Hvis du vil, lese høyt fra år til kvartalet og legger vekt på at kvartalet må være reell, siden det kom fra publikum. Vis den rundt, gi den en flip, dunke den mot bordet for å bevise at det er solid.
 3. 3
  Drapere et skjerf, lommetørkle, eller håndkle over glasset.
 4. 4
  Flytt dekket glass på toppen av kvartalet, noe som gjør at papiret sirkelen dekker kvartalet helt.
 5. 5
  Vinke en tryllestav, klikker du på bunnen av glasset tre ganger, eller si de magiske ordene, uansett hva du foretrekker. Denne typen utsmykningen bidrar til å gi inntrykk av at forsvinningen skjer ved et trylleslag.
 6. 6
  Fjern kluten med en oppblomstring å røpe at kvartalet har forsvunnet.

Tips

 • Gjør den sirkel på papiret nøyaktig samme størrelse som munningen av glasset. Hvis det er større, det er en død giveaway.
 • Hvis du bruker tynt papir, for eksempel kopipapir, kan du være i stand til å se et svakt omriss av mynten under papiret. Stokk med tung bygging papir eller lignende.
 • Du kan reversere triks for å gjøre kvartalet dukke opp igjen, men ikke gjenta den, for da publikum ta på.
 • En for stor mynt, slik som en krone, kan gi den bort.
 • Du kan bruke to mindre biter av farget papir eller en større brikke for din bakgrunn.
 • Hvis denne illusjonen vil være en del av en større handling, kan du sette det hele opp på et grunt brett. Deretter introdusere skuffen med glass allerede på det eller har assistenten ta det i. Utfør illusjonen med en gang, og deretter fjerne hele brettet på en gang. Hvis skuffen har en fin, firkantet bunn, kan du selv linje bunnen av skuffen med farget papir slik at fargen ser ut som bare en del av skuffen.
 • Hvis noen blyantstreker være synlig på papiret etter at du har kuttet sirkelen, enten bruke et viskelær for å fjerne dem, eller et sted den siden slik at den vil vende ned når glasset er i posisjon for kunsten.
 • Lyset refracting gjennom den avrundede kanten av glasset vil bidra til å maskere båndet, så vil tykkelsen av glasset.
 • Holde publikum på en liten avstand for denne illusjonen hvis du er i tvil om synligheten av papir kanter eller biter av tape.
 • For å gjøre publikum enda mer forvirret, sette sirkel av papir på større stykke, sette klare tørt lim på den og la den tørke litt, så det er klissete. (Alt før publikum kommer inn). Hold opp glasset, beviser det ikke noe spesielt om det. Deretter, når du legger det med forsiden ned, legg den over sirkelen, og dekke den med skjerfet. Publikum vil bli overrasket.

Advarsler

 • Ikke løft klart drikkeglass opp for høyt, eller folk kan se teipet til felgen. Ikke gjør det for langsomt eller annet publikum kan se trikset bak den.
 • Ikke frivillig drikking glass for kontroll med mindre du er sikker på at du kan fjerne papiret, og alle spor av båndet. I stedet viser skjerf og kvartalet.

Ting du trenger

 • Tape
 • Saks
 • Farget papir (for eksempel bygging papir)
 • Et klart drikking glass
 • Et håndkle, lommetørkle, eller skjerf stor nok til å dekke glasset.
 • En fjerdedel eller annen mynt