Wkino

Hvordan å røyke en tobakk rør

Kunsten å pipe røyking er den eldste formen for tobakksbruk, og den mest ofte oversett av den moderne røyker. I denne dagen og alder av øyeblikkelig tilfredstillelse og fartsfylt levende, fylt med pulverkaffe og fem minutters sigaretter, forblir røret en trøstende bolverk mot den generelle flyten. Pipe røyking er en bemerkelsesverdig utfordrende, men svært givende hobby for de med tålmodighet, og kan lett bli ansett som den mest sofistikert form for røyking.

Trinn

Hvordan å røyke en tobakk rør. Finn et rør som passer deg.
Hvordan å røyke en tobakk rør. Finn et rør som passer deg.
 1. 1
  Finn et rør som passer deg. Tobakksbutikker er mer enn glade for å hjelpe deg å finne din perfekte rør. Prisene kan variere fra billig til en liten formue.
 2. 2
  Eksperimentere med ulike tobaccos for å finne en preferanse. Det finnes mange varianter av pipetobakk, inkludert aromater, europeiske blander, engelsk blandinger, Virginias, Burleys, blant andre. En tobakksbutikk vil være i stand til å gi deg råd om deres individuelle egenskaper. Folk helt nye til røyking kan nyte en aromatisk eller lettere tobakk, mens på den annen side en vanlig sigarett eller sigar røyker kanskje foretrekker en tyngre blanding. Kjøpe små mengder som representerer flere forskjellige stiler.
 3. 3
  Pakk røret. Fyll røret løst med tobakk og komprimere det lett. Komprimert halvveis fra bunnen av bollen til toppen. Fyll igjen til toppen og komprimere med en litt større kraft. Denne tid halvveis fra toppen av den foregående pakking til toppen. Nå toppen av det hele og komprimere litt hardere. Igjen halvveis fra det siste punktet til den toppen. Den må ikke være så høy tetthet som for å hindre luft i å trekkes gjennom røret, bør være i stand til å trekke luft gjennom med liten eller ingen motstand. Tobakken bør være fjærende for å ta på. Det er best å ha din tobakksbutikk eller en erfaren rør røyker demonstrere. Riktig pakking tar praksis, og har en stor innvirkning på hvordan hyggelig din erfaring vil være.
 4. 4
  Tenn rør med en tre fyrstikk eller en butan rør lettere. Hvis du bruker en kamp, ​​la svovel brenne av noen få sekunder. Flytt flamme rundt overflaten av tobakk mens du tegner forsiktig til jevnt belyst, deretter tamp det forsiktig med en tamper. La det gå ut, så tenne på samme måte.
 5. 5
  Puff sakte og rytmisk. Tålmodighet blir belønnet med aroma og en kul røyk. Puffing for fort vil resultere i tungen bite - en brennende følelse på tungen.
 6. 6
  Tamp tobakk forsiktig og regelmessig gjennom røyken for å sikre bollen forblir riktig pakket mens røyking. Ikke bekymre deg om røret går ut fra tid til annen. Bare relight, etter at røret er avkjølt.
 7. 7
  Sørg for at du røyker din pipe til slutten for å skape en fin "kake" (lag av sot) på bunnen og siden av din pipe bolle.
 8. 8
  Slapp av og nyt. Pipe røyking er kvintessensen kunsten å røyke.

Tips

 • Fremfor alt, vær tålmodig, og ta ting sakte. For meste, er det pipe røyking erfaring ikke hyggelig før man er fullt dyktige i pakking, belysning, stamping og røyke tråkkfrekvens. Det tar tid å oppdage favoritt tobakk blander og rør som passer din smak. Uerfarne røykere ofte sliter med tunge bite. Hvis du ikke liker det først, holde eksperimentere, og diskutere din nye hobby med erfarne røykere.
 • Hvis røret blir varm, la den gå ut og avkjøles. Røyke en pipe for varm vil ikke smake godt, og det kan skade rør eller tungen. En god regel-tommel, er å holde bollen mot kinnet ditt.
 • Få støtte og råd. Det mange flotte fora der ute og flotte folk å hjelpe deg med å oppdage denne fantastiske hobby og tidsfordriv. Mange gir opp av mangel på svar på noen av de enkleste spørsmål. Vi er der ute og vi elsker å hjelpe.
 • Hold en piperenser hendig. Ved det første tegn på fuktighet som kommer gjennom stammen av røret, stikke piperenser inn i stammen og lar den absorbere eventuelt kondensering for å sikre at røret ikke sur.
 • Aldri kjøpe et metall (messing eller sølv) rør. De ser veldig uvanlig og slående, men husk - metall leder varme. Dette er for show. Du kan brenne deg selv med disse.
 • Tillate en fin "kake" (lag av sot) til å vokse i bollen av røret. Dette beskytter bollen fra cracking. Etter en stund, vil det bli nødvendig å skrape litt av kaken av, men det kan være lurt å ta kontakt med tobakksbutikk for å få råd om hvordan du gjør dette.
 • Tillat Briar rør tid til hvile mellom røyker - felles kunnskap tilsier minst en dag. Vurdere å legge noen korn cob rør til rotasjon din mens du bygger din samling av Briar rør. En merskumspipe er en stor investering på grunn av sin røyking kvalitet og det faktum at de ikke trenger å hvile mellom røyker.
 • Unngå å kjøpe billig "kurv" eller varehuset Briar rør. En mais cob rør vil røyke mye bedre enn en billig briar, og koster mye mindre hvis økonomi er et problem.
 • Når du er ferdig med et rør, la den avkjøles og deretter polere den med rør polsk og en ren, lofri klut. Dette bidrar til å bevare den glans og utseende, samt beskytte bollen fra varme, skitt, og korrosjon.

Advarsler

 • Piperøyking medfører en risiko for oral og svelg kreftformer som ligner røyke sigaretter. Ved innånding, bærer det også en risiko for lungekreft. Moderasjon (1-3 boller om dagen) og ikke inhalere kan bidra til å redusere disse risikoene.

Ting du trenger

 • Et rør
 • Pipe sabotasje eller verktøy
 • Tobakk
 • For rengjøring:
 • Pipe reamer
 • Piperensere
 • Pipe polish + klut
 • Ren, lofri klut