Wkino

Hvordan lage en ipod dekselet

iPod-dekslene er kule og funksjonelle, men kan bli ganske kostbar. Å lage din egen iPod cover, prøv en av følgende metoder.

Trinn

Hvordan lage en ipod dekselet. Spore konturene av din iPod på et stykke tynn papp.
Hvordan lage en ipod dekselet. Spore konturene av din iPod på et stykke tynn papp.

Slip-on duct tape cover (med eller uten åpninger)

 1. 1
  Spore konturene av din iPod på et stykke tynn papp. Finn et stort stykke papp om tykkelsen på en frokostblanding boks eller baksiden av en bærbar PC og spore konturene av iPod-en til det (som går ekstra papp for senere). Følg konturene av de nederste hjørnene av iPod. Men sørg for at de øverste hjørnene er ikke avstumpet og runde, i stedet forlenge linjen øverst på iPod utover og trekke de rette linjene langs sidene av iPod oppover for å møte dem slik at de øverste hjørnene kommer sammen i spiss, nitti graders vinkler.
  • Ikke bry deg om at tracing ikke klem perfekt kantene på iPod, i stedet la en liten overheng på alle sider, slik at iPod for å passe inn.
 2. 2
  Skjær ut foran og bak paneler fra papp. Plasser papp på en cutting-vennlig overflate (ex. et skjærebrett eller selvhelbredende matte) og kutte ut det området av papp du bare spores med et verktøy kniv. Deretter spore denne cutout på papp og klippe det ut en gang til, slik at de to er identiske. Når du er ferdig, test-passe dem ved sandwiching din iPod inni dem. Foreta justeringer som er nødvendig.
 3. 3
  Skjær ut edge paneler fra papp. Kanter vil dekke toppen, sidene og bunnen av iPod, og vil passe mellom de to ansikt paneler du allerede har kuttet ut. Du trenger to separate kantlister: en for den øverste kanten av iPod og en annen for sidene og bunnen:
  • Måle lengden og bredden på den øvre kant. Skjær ut en stripe av papp som er samme lengde som, men ca 1/16 av en tomme bredere enn denne kanten. Ikke bekymre deg regnskap for konturene øverst i hjørnene, og disse ikke vil ta hensyn til dette stykke kanter.
  • Mål lengden og bredden på de to sidene og bunnen. Enten kaste en sy målebånd rundt alle tre sider for en kontinuerlig måling eller holde en linjal på plass, linje øverst på cutout opp med 0-merket på linjalen, og rull cutout langs linjalen for en kontinuerlig måling. Skjær ut en lengde av papp til størrelse, utvide lengden litt å ta hensyn til det faktum at det er nødt til å bøye rundt iPod. (Du kan alltid forkorte det senere.)
 4. 4
  Måle lengden av det ønskede lukeåpning. Med denne designen, sitter lokket klaff over forsiden av iPod. Hvis du ikke har tenkt å bruke iPod mens den er dekket eller ikke tankene løfte klaffen for å få tilgang foran ansiktet, gjøre forsiden klaff hele lengden av iPod. Hvis du ønsker å gjøre din dekker funksjonelle, men du kan custom-size foran klaff, slik at du kan fortsatt få tilgang til skjermen og / eller klikk hjulet:
  • Hvis du har en iPod touch, måle lengden fra toppen av iPod til toppen av skjermen.
  • Hvis du har en iPod med et klikk hjul, kan du enten måle lengden fra toppen av iPod til toppen av skjermen (for å holde både skjermen og hjulet avdekket) eller fra toppen av iPod til toppen av klikk hjul (for å dekke skjermen, men ikke hjulet).
 5. 5
  Skjær ut et rektangulært panel for å danne front klaff på din ipod dekselet. Bredden er bare bredden på iPod mens lengden er måling du gjorde i forrige trinn.
 6. 6
  Mål og merk de nødvendige åpninger på papp dekksider hvis ønskelig. På forsiden panel, tegne enten et hull for skjermen, et hull for klikkehjulet, eller begge deler, på bunnen, tegne et hull for kabel, på toppen, tegne et hull for hodetelefonkontakt og / eller låseknapp; osv. Ikke kutte disse ut ennå.
  • Hvis du vil være passende noe gjennom hullet, for eksempel en kabel eller plugg, sørg for å la litt ekstra slingringsmonn.
 7. 7
  Lå alle papp paneler forsiden ned og tape dem sammen med Scotch-tape. Fra topp til bunn, bør ansikt-ned panelene være: dekke klaff (opp-ned), øvre kant (opp-ned), back panel (høyre side-up), bunn / sidekanten (sentrert horisontalt), og front panel (opp-ned). Sørge for at de stanget opp mot hverandre og tape dem med Scotch-tape for en lett hold.
  • For å være sikker på at åpningene er merket langs toppen og bunnen av kanter er riktig orientert, holder iPod sammen disse bitene som du setter dem på plass, være oppmerksom på om en åpning bør være til venstre eller høyre.
 8. 8
  Duct-tape panelene sammen fra topp til bunn. Finn en fargerike duct tape på et håndverk eller kontor supply butikken hvis det er ønskelig. Avhengig av bredden på din iPod, må du bruke enten en eller to lange strimler av duct tape fra topp til bunn i kontinuerlig piece (s), slik at det overskytende til henging for nå. Deretter kuttet egendefinert strips for å dekke kanter som stikker ut til venstre og høyre. Glatt tape over papp for stramt adhesion.When du er ferdig, snu det hele over og ved hjelp av verktøyet kniv, tur overflødig tape.
  • Taping panelene på denne måten vil ikke bare skjule papp på (hva vil til slutt være) på innsiden av iPod cover, men også danne innvendige hengsler langs kantene, slik at hele greia til å kaste seg rundt iPod i sømmene.
 9. 9
  Skjær de merkede åpninger ut av iPod paneler. Plasser teipet papp med billedsiden opp på en snittflaten og kutte åpninger ut med et verktøy kniv, og pass på å skjære gjennom duct tape på kompet.
 10. 10
  Brett tapet papp rundt ipod. Pass på at åpningene stille opp riktig, og foreta justeringer som er nødvendig.
 11. 11
  Holde den på plass rundt ipod, dekke papp skallet med duct-tape. Du kan arbeide horisontalt, vertikalt eller begge avhengig av hva ser du ønsker og hva som er mest fornuftig for din iPod-modell, og pass på å fold tape ned over kantene på papp også. Bare tape over åpninger for nå, du vil kutte dem åpne igjen senere. Pass på å ikke tape foran klaff til hoveddelen av iPod.
  • Ikke legg papp skall ut flatt til duct-tape den nakne side. Selv om det er lettere å bruke tape på denne måten, vil skallet ikke kunne bøye når du er ferdig.
 12. 12
  Kutte tapen vekk fra åpninger i papp. Bruke verktøyet kniv, skjære over åpningene slik at du kan brette det overskytende tape nedover gjennom hullet, og dermed dekker de innvendige kantene av papp: hvis åpningen er et kvadrat eller rektangel, kuttet en stor X mellom hjørnene og fell ned de fire trekanter av tape til å dekke de innvendige kantene, hvis åpningen er sirkulær, slice over båndet som kaken så mange ganger som nødvendig og fold ned de resulterende skiver.
  • Ikke bare trimme vekk overflødig tape, da dette vil forlate de innvendige kantene nakne. (Du kan i teorien bruke tynne strimler av tape her, men de ville ikke vare lenge på et så lite område.)
 13. 13
  Fest en lukkemekanisme til din foran klaff hvis ønskelig. Lim enten trykknapper eller borrelås til hjørnene, slik at du kan holde din sak stengt.

Slip-on følte dekselet (uten åpninger)

 1. 1
  Klipp et stykke filt til størrelse. Lengden bør være det dobbelte av lengden av iPod pluss en klaff, bredden bør være bredden pluss det dobbelte av dybden (dvs. avstanden fra fronten til baksiden av iPod). Mark disse målingene på filt og klippe.
 2. 2
  Plasser ipod i sentrum av filten. Brett opp bunnen av filten slik at det dekker det meste av fronten av iPod. Pin filten på plass fin og stram.
 3. 3
  Fjern ipod og rydde opp pinnene slik at de er alt rett. Sett iPoden tilbake i å sørge for at den ligger tett. Vær forsiktig så du ikke riper den med pinnene.
 4. 4
  Slip ipod ut igjen og kuttet av overflødig følte på sidene. Snip hjørnene av klaffen, slik at de er avrundet.
 5. 5
  Sy sidene av iPod og fjern pinnene. Snu hele greia innsiden ut.
 6. 6
  Fra hvit filt, klippet ut en "skjerm", et stort "klikk hjul", og en liten "klikk hjulet knappen." Base disse på målinger av selve skjermen og klikk hjulet og sy dem på plass som vist.
 7. 7
  Fest trykknapper. Knips og sy den øverste halvdelen av snap til innsiden av klaffen. Stitch den nederste halvdelen av snap på toppen av innsiden klaff. Sett iPod.

Tips

 • Gjøre dem i forskjellige farger og endre dem hver par dager for et nytt utseende.
 • Sy en tung stoffstroppen på baksiden av dekselet for å fungere som et belte løkke. Legg Velcro stykker til den nedre ende for å gjøre av-og påsetting enklere.
 • Vurder å bruke borrelås eller en knapp i stedet for enkelt å holde fra skrape opp skjermen / overflaten av iPod i posen.
 • I stedet for å tape, kan du også bruke elektrisk tape.
 • For dem tenåringer som ser etter ekstra penger, spesielt rett før ferien, gjør disse, og selge dem til venner og familie.
 • Kjøp noen funky følte at har en morsom mønster på det for litt ekstra farge!
 • Disse bildene av filten iPod dekselet er gjort på en iPod mini, men kan enkelt kopieres på en iPod Video, Nano eller en annen iPod.

Advarsler

 • Hvis man ønsker å duct-tape saken, ikke gjør din papp shell altfor tettsittende, når duct tape er lagt til en tettsittende papp tilfelle, iPod vil ikke lenger passer inni.
 • Vær forsiktig når du håndterer iPod. Det kunne gå i stykker, selv med et deksel på den.
 • Alltid være forsiktig når du arbeider med nåler og saks. Barn bør ha tilsyn av voksne.
 • Bruk en fingerbøl hvis du er bekymret stikk fingrene når håndsøm.

Ting du trenger

Felt Cover

 • Hvite og fargede Felt
 • Symaskinnålen
 • Paper
 • Blyant
 • Pins
 • Ruler
 • Saks
 • Snaps
 • Sytråd
 • Markører

Duct-Tape Cover

 • Tynn papp (ex. frokostblanding boksen)
 • Utility kniv
 • Snittflaten (ex. selvhelbredende matte, skjærebrett)
 • Scotch tape
 • Duct tape (klassisk eller fluorescerende), alternativt elektrisk tape
 • Sy målebånd eller linjal
 • Trykknapper eller borrelås