Wkino

Hvordan å hoppe tau

Hoppe tau er en morsom lekeplass aktivitet samt en fin måte å få litt mosjon og imponere vennene dine. Enten du bare ønsker å lære å hoppe tau, plukke opp noen nye triks, eller ønsker å doble nederlandsk, kan du følge disse enkle trinnene for å oppnå dine mål.

Trinn

Hvordan å hoppe tau. Stå opp og plukke opp tauet.
Hvordan å hoppe tau. Stå opp og plukke opp tauet.

Hopping av deg selv

 1. 1
  Velg riktig tau. Du bør finne et tau som når nesten opp til skuldrene når det er brettet i to. Dette vil gi deg nok plass til å komfortabelt hoppe over det, men ikke så mye at du turen over tauet.
  • Tauet skal ha håndtak som er lett å grep og bør ikke være for lett eller for tung.
 2. 2
  Stå opp og plukke opp tauet. Hold tauet håndtak i hver av dine hender. Utvid dine hender og underarmer minst en fot bort fra kroppen din, i en 45 graders vinkel. Dette vil skape en større bue for deg å hoppe gjennom.
 3. 3
  Gå over tauet. Tauet skal henge bak deg, slik at midten av tauet treffer baksiden av føttene.
 4. 4
  Bruk hendene og håndleddene til å svinge tauet over hodet. Ikke bevege armene - prøv å holde bevegelse begrenset til håndleddene.
 5. 5
  Når tauet kommer mot fronten av føttene, hoppe over det. Stå på tærne, og dytte bort med ballene dine føtter.
  • Prøv å holde bevegelse i anklene. Bøye knærne for å hoppe vil gjøre øvelsen mye vanskeligere.
 6. 6
  Still et tempo som passer for deg. For nybegynnere er det best å flytte tauet sakte, slik at du har nok tid til å ta en liten hop i mellom hvert hopp over tauet. Opprettholde en rett rygg og holde blikket satt rett fram som du faller inn i riktig rytme. Hvis du ser på føttene som du hopper, vil du være mer sannsynlig å få ut av balanse.
  • Som dine ferdigheter øker, kan du svinge tauet raskere og eliminere midten hop.
  • Som du forbedre dine ferdigheter, kan du telle hvor lenge du kan gå uten å rote til. En morsom måte å følge utviklingen din er å telle hvor mange hopper du kan gjøre i ett strekk, uten å fomle.

Gjør triks

 1. 1
  Reversere tauet. Når du bli flinkere til å hoppe tau fremover, prøv å gå bakover. Begynn med tauet foran føttene og kaste den over hodet til baksiden. Hoppe over det før det treffer baksiden av føttene.
 2. 2
  Gjøre det "kryss og tvers" trick. Å utføre "kryss og tvers" trick, alt du trenger å gjøre krysse armene foran deg mellom hvert hopp. Det krever øvelse for å få timingen riktig, men når du har falt inn i en rytme, kan du jobbe med vekslende mellom krysset og ikke krysset tau mellom hvert hopp.
 3. 3
  Gjør "side-swing." Brett tauet i to mens du fremdeles holder på til hver av håndtakene. Deretter flytter tauet ved å krysse din høyre hånd over venstre og flytter den mot venstre hofte, og deretter krysse tauet igjen, så høyre hånd tilbake til høyre hofte. Høyre hånd vil i hovedsak være tegning en sidelengs "8" i luften.
  • Formen gjort av hoppetau vil skape en "X"-form i luften, eller en figur som ser litt ut som en knust tversoversløyfe.
  • Sway hoftene for å få fart på tauet går.
  • Når du er ferdig med denne formen, ta til høyre opp og over til å lage en figur, eller en "regnbue", å hoppe gjennom.
  • Hoppe gjennom formen, få "X"-form igjen, som stadig gjentar prosessen.
 4. 4
  Kombiner triksene. Når du har mestret noen av disse triksene, kan du kombinere dem sammen. Prøv å gjøre det "cross-cross", hopping, og deretter gjøre det "side swing", for eksempel.

Hopping med tau Turners

 1. 1
  Velg en lengre tau. Dette tauet bør være lang nok til å kunne gå over hodet på jumper eller jumpers mens Turners stå en komfortabel avstand fra hverandre.
 2. 2
  Hoppe etter stående mellom Turners. Face en av dem og plassere tauet til høyre eller venstre for føttene. Kaste dem har tauet over hodet, og hoppe når den når andre siden. Få rytmen av dette hoppe oppskriften før du går videre.
 3. 3
  Kjør inn i snu tau. Det tar litt timing, men det kan gjøres. Når du er komfortabel å kjøre inn i tauet, kan du øve hopp mens du ser mellom Turners stedet for på dem.
  • En eller to andre hoppere kan bli med deg når du kjører inn i tauet, men du bør nærme tauet én etter én. Når en person finner en rytme, bør neste person hoppe i.
 4. 4
  Hoppe dobbelt nederlandsk. For Double Dutch hopping, de to Turners har et tau i hver hånd. De Turners bør slå ett tau, og slå den andre i motsatt retning når det første tauet er halvveis gjennom buen sin.
  • Når det ropes begynne å bevege seg, bør du hoppe over hver tau mens de fortsatt står overfor Turners. Husk at du må hoppe dobbelt så fort som du ville gjort med en tau, fordi du må hoppe over to tau i hvert hopp syklus.
  • Double Dutch er mer utfordrende og mer moro hvis det er mer enn en jumper.
  • Du kan til og med synge sanger å telle hvor mange ganger hopperne har hoppet. En populær sang begynner, "Bubble gum, tyggegummi, i en skål, hvor mange brikker ønsker du?" Etter disse ordene, kan du begynne å telle, "en, to, tre..." for å markere hvor mange ganger den personen eller personene hopping har blitt hoppet.

Tips

 • Prøv å hoppe tau til musikk. Valdet vil hjelpe deg å holde tritt.
 • Hold øynene på bare en ting. Dette vil hjelpe deg å fokusere mer og hjelper deg å holde balansen. Du kan bedømme hvor tauet er uten å se direkte på det.
 • Bli komfortabel med det grunnleggende før du prøver noen triks.
 • Søke etter hoppe-tau rhymes online.
 • Ta små hopp - det vil spare energi, og du vil være i stand til å hoppe lenger. Gode ​​hopp ropers ta slike små skritt som du ikke kan se sine føtter i bevegelse.
 • Bli enige om ikke-verbale tegn med Turners. For eksempel, hvis du ønsker å gå fortere, så klapp to ganger og å gå saktere, klappe en gang.
 • Når du blir bedre i hopping, flytte til en hastighet hoppe tau. Tauet er tyngre slik at det vil gå raskere og vil gjøre det mer morsomt å gjøre triks.
 • Hold hælene opp fra bakken og holde seg på tå hev. Bruk anklene som en fjær aksjon. Dette eliminerer føttene fra smell hardt ned på bakken.
 • Hvis du har en masse mennesker, kan du også spille "helikopter" en person spinner rundt å holde på den ene enden av tauet, svingende det i en sirkel nær bakken, og alle andre hopper over det.
 • Vurdere å gå til eller starte en hoppe-tau klubben!

Advarsler

 • En speed tau svingte veldig fort kan svi. Starte veldig sakte.
 • Velg et åpent område å hoppe tau og være klar over hvem og hva som er rundt deg til å unngå pisking noen.
 • Vær forsiktig når du gjør ting som går på kryss og tvers trikset nevnt ovenfor. Plast-perle som hoppe-tau vondt hvis du gjør en feil, og du piske deg selv, så begynner sakte!