Wkino

Hvordan lage din egen skjørt

Har du noen gang ønsket å sy ditt eget skjørt? Her er en enkel guide for nybegynnere som er lett å tilpasse.

Trinn

Hvordan lage din egen skjørt. Gjør elastisk linning casing.
Hvordan lage din egen skjørt. Gjør elastisk linning casing.
 1. 1
  Ta målene. Ved hjelp av en myk målebånd, merke omkretsen av både midje og det bredeste punktet på hoftene. Skriv dem ned.
 2. 2
  Kjøpe stoff. Stoffet kommer i forskjellige bredder, for eksempel 36 ", 54" og 60 "(bredden er trykket på enden av bolten). Velger en kortere bredde for en kortere skjørt, og en bredere enn hoftemålet. For en mer flytende plass, kjøpe en lett-eller middels vekt bomull tre inches mer enn hip måling (Merk at elastiske stoffer er vanskelig for nybegynnere å sy - en løsere, bomull skjørt er best for ditt første forsøk.).
 3. 3
  Kjøp en elastisk. Størrelsen på elastisk du kjøper vil avhenge av hvor bredt og dramatisk du vil at livet på skjørtet skal være. For et første prosjekt, velger en 1/2 "(1,3 cm) bred elastisk.
 4. 4
  Forvask stoffet. Vask på kaldt og tørt på lav for å hindre krymping.
 5. 5
  Legge ut stoff. Legg stoffet ut flatt på et bredt bord eller på gulvet, slik at det er fri for rynker. Brett den korte (uferdig) enden til gavl, slik at forsiden av stoffet ligger på innsiden av falsen.
 6. 6
  Pin din søm. Langs de korte endene, pin en 5/8 "(1,6 cm) tommers søm som vil gå ned på baksiden av skjørtet. (For en så liten søm, plassere pinnene litt vekk fra kanten, deretter måle 5/8 "(1,6 cm) når du plasserer stoffet på symaskinen. Ikke måle den ved pinnene.)
 7. 7
  Sy sømmen. Du kan bruke en symaskin eller sy for hånd.
 8. 8
  Trykk sømmen åpen. Når du er ferdig med å sy, jern sømmen åpen.
 9. 9
  Gjør elastisk linning casing. Mens skjørtet er fortsatt "innenfra og ut", vil du få et sted å sette elastisk. Skru ned den øverste kanten på skjørtet 1/4 "(0,6 cm), og deretter stryke det. Drei den øverste kanten ned igjen, etter en annen en" (2,5 cm), og trykk igjen. Sy sømmen nær den brettede kanten, slik at du kommer over det første, mindre fold også. Igjen en 1 "(2,5 cm) i åpningen bak sømmen for å sette inn det elastiske.
 10. 10
  Hem nedre kant. Skru opp den nederste kanten av skjørtet en "(2,5 cm) og trykk. Deretter slår den øverste kanten av" hem "ned til strøket press og trykk. Stitch nær fold.
 11. 11
  Legg strikken. Trim elastisk slik at det er en "(2,5 cm) mindre enn midjemålet, deretter klippe en stor sikkerhetsnål i den ene enden. Bruke sikkerhetsnål, slange strikken gjennom huset på toppen av skjørtet. Når du trekker det ut av den andre enden, fjern sikkerhetsnål og sy de to endene sammen med sikksakksøm. Lukk casing og sy kanten.
  • Hvis du vil, kan du legge til et par sting på sidene eller baksiden av skjørtet for å holde strikken på plass. Dette vil også stabilisere ruches laget av elastisk.
 12. 12
  Legge til pynt (valgfritt). Du kan legge trim, for eksempel rickrack eller blonder, rundt bunnen av skjørtet ditt. Kjøp den i samme lengde som stoffet. Du kan også kjøpe applikasjoner å sette på skjørtet ditt.
 13. 13
  Tilpass din neste mønster. Etter at du har lært å sy en enkel skjørt, kan du forbedre på din neste skjørtet ved hjelp av en fakles eller A-line design, en lomme med glidelås lukking, volanger, eller en annen midje. Vær kreativ og komme opp med et design som passer din stil.

Tips

 • Hvis midjen din er liten nok, kan du prøve å starte med et putevar stedet for å kjøpe stoff i butikken. Klipp av den korte, sydd kant. Du vil allerede ha en back søm og en kant nederst.
 • For å hindre slitasje, rosa eller sikksakk sømmonnene av ryggen sømmen.
 • Hvis du vil at blondekant å henge ned under skjørtet ditt hem som et underskjørt eller slip, pin den øverste kanten av blonder like under kanten og sy nær brettet kanten, lapping blonder slutter.

Advarsler

 • Bruk sunn fornuft når du arbeider med saks, nåler, og symaskiner.

Ting du trenger

 • Soft målebånd
 • Stoff i riktig bredde og lengde
 • Saks
 • Nål og tråd, eller en symaskin
 • Iron
 • Tilgang til vaskemaskin og tørketrommel
 • Stor elastisk bånd
 • Utsmykking (valgfritt)