Wkino

Hvordan lage en hage speil

Speil i hagen kan legge spesielle måte og gjøre en liten plass ser større. Populær i Europa, de er vanskeligere å finne i USA og Canada i øyeblikket. Hvis du finner dem, vil de trolig koste 150€ eller mer. I denne opplæringen vil du lære å lage to speil som ser ut som vinduer for godt under 75€.

Trinn

Hvordan lage en hage speil. Finn speilene som du ønsker å slå inn hagen speil.
Hvordan lage en hage speil. Finn speilene som du ønsker å slå inn hagen speil.
 1. 1
  Finn speilene som du ønsker å slå inn hagen speil.
 2. 2
  Ved hjelp av en sirkelsag, kutt kryssfiner inn i nøyaktig samme størrelse og form som i speilene.
 3. 3
  Male kryssfiner med noen utendørs maling. Siden det ikke vil bli sett, vil alle farger gjør det, så bruk opp uønsket maling hvis du har noen, eller til og med spreke farger.
 4. 4
  Mens du venter på maling tørke på, kutte gjerdet styrene i den lengden du trenger for å lage din ytre rammen. Hvis du er virkelig flink med sagen, kan du prøve å kutte i en 45 graders vinkel. I denne opplæringen, ble den ytre rammen bare kutte kvadrat siden det ikke var noe materiale til overs.
 5. 5
  Ved hjelp av spiker eller flytende caulk, lim den "ramme" gjerder materiale til den foran speilet.
 6. 6
  Mål innsiden av rammen fra topp til bunn og skjære et stykke trim å passe det akkurat. Lim den videre til speilet som grenser til den ene siden av rammen.
 7. 7
  Skape et åpent vindu utseende. Dette er den vanskelige delen. Du må bruke skjønn for å avgjøre hvor "åpen" du vil at vinduet for å se. Det anbefales at du ikke prøver å gjøre det ser altfor åpen eller effekten vil ikke fungere. Klipp et stykke trim omtrent to inches (5 cm) (avhengig av størrelsen på prosjektet) mindre enn det første stykket. det omtrent en tomme (2,5 cm) fra den andre siden av rammen.
 8. 8
  Mål avstanden mellom de to delene av rammen og kuttet en annen brikke akkurat den størrelsen. Lim den i nøyaktig midt i de første to stykker, men vinkelrett.
 9. 9
  Klipp et stykke litt lenger enn du trenger for toppen og nederste delen av vinduet og plassere den der den trenger å gå. Marker vinkelen du trenger å kutte på begge sider og klippe den. Nå lim hver av dem ned.
 10. 10
  Bestem hvor du ønsker å henge hagen speil. Du må legge til en liten trebit til kryssfiner for en kleshenger før du fester kryssfiner til baksiden av speilet. Denne delen er opp til deg fordi det avhenger av hvor du skal henge speilene til hvor mye tre du trenger for å feste. Bruke skjønn.
 11. 11
  Ved hjelp av en ubrutt linje av vanntett caulk rundt utsiden baksiden av speilet, og mer over hele baksiden av speilet, lim malt kryssfiner på plass.
 12. 12
  Legg kleshengere til baksiden av hagen speilet. Nå henger hagen speil opp!

Tips

 • Ved montering av kryssfiner til baksiden, setter inn et tynt mellomlegg eller trestykke nede enten venstre eller høyre kant vil noe forskjøvet speilet. Dette vil legge til illusjonen fordi da noen som står rett foran speilet ikke vil se seg selv reflektert i den. Sørg for å å caulk alle mellomrom mellom kryssfiner backing, speilet og rammen for å hindre at vann akkumulering.
 • Gjenbruke noe du har på hånden for å spare penger.
 • Det er en god idé å lage to om gangen for å sikre at de begge ser like ut.

Advarsler

 • Glass brekker lett og kan kutte!
 • Bruk all sikkerhet beskyttelse når du bruker maskiner (slik som en sirkelsag!)

Ting du trenger

 • Et speil. Disse kan kjøpes fra en stor boks Oppussing butikken, men du må gå til glass cutting delen for å få et vanlig speil. De er veldig billig.
 • Tre for rammen. I denne opplæringen ble to stykker av en leftover gjerde brukt. Hvis du har en gammel vindusramme du ønsker å re-formål, ville dette være mye lettere!
 • Trim stykker for innsiden av vinduet. De er tilgjengelige i åtte fots lengder på den store boksen butikker.
 • Kryssfiner stor nok for baksiden av hver av speilet ditt. Få den flateste brikke du kan siden det har å være limt fast til baksiden av et speil.
 • Hengende materialer
 • Vanntett caulk og flytende negler for utendørs bruk.
 • En sag med å kutte all veden. Og noen sikkerhetsutstyr som går langs med elektroverktøy. (Som briller!)