Wkino

Hvordan kontakte kjendiser

Lyst til å ta kontakt med din favoritt filmstjerne eller sanger å la ham eller henne få vite hvor mye du liker hans eller hennes arbeid? Eller kanskje du prøver å komme inn autograf innsamling?

Møte eller kontakter en kjent person kan være vanskelig på grunn av deres travle hverdag og deres sterke ønsker å ha privatliv. Men med en liten arbeid og noen lette forskning, er det mulig. Her er Google å kontakte kjente kjendiser.

Trinn

Hvordan kontakte kjendiser. Finn dem på et sosialt media nettverk eller på en legitim nettside.
Hvordan kontakte kjendiser. Finn dem på et sosialt media nettverk eller på en legitim nettside.

Online

 1. 1
  Finn dem på et sosialt media nettverk eller på en legitim nettside. Finne ett av følgende er et viktig første skritt i å kontakte kjendiser. Sørge for at nettstedet er hyppig besøkt av selve kjendis, ikke deres agent, publisist eller en imitator. Følgende fall i størrelsesorden "mest sannsynlig til å kontakte" til "minst sannsynlig å kontakte kjendis."
  • Twitter: Se etter "tweets" som er lagt ut av kjendis. Disse tweets rettes tilbake på folk som "tweetet @" kjendis, som har faktiske bilder av kjendis som er tatt i det virkelige liv (ikke et studio eller "offisielle" portefølje bilder), eller "tweets" som er skrevet om daglig opplevelser av kjendis. Dette er alle gode tegn på at du kan "tweet @" kjendis å faktisk kontakte dem.
  • Deres "offisielle" nettsted: Kjendiser nesten alltid har "Offisiell nettstad" som de fremmer. Dette betyr at du har en sjanse til å kunne kontakte dem via denne metoden. Selv om det ikke er å foretrekke, siden vanligvis disse er "styrt" av publisister eller agenter, kan dette være en måte å kontakte dem. Søk på nettstedet for faktiske svar å lufte post. Hvis du ikke finner dem, flytte på.
  • Facebook: De fleste Facebook-kontoer er "styrt" av noen andre da kjendis. Igjen, er du ute etter innlegg eller bilder som synes å være fra kjendis selv. Hvis bare "profesjonelle" bilder og innlegg eksisterer, er dette ikke kommer til å være den beste måten å kontakte dem. Sjansen er dette vil være tilfelle.
 2. 2
  Skriv dem en melding. Om meldingen tweeting på dem, en privat melding til innboksen deres, en e-post eller et innlegg, vil du ønsker å bruke tid på å skrive noe originalt og hjerte-filt eller morsomt, som gjør det mer sannsynlig å bli lagt merke til. Finne en balanse mellom å være altfor lang og altfor kort, som begge er sannsynlig å bli oversett.
 3. 3
  Vente på et svar. Avhengig av kjendissen, kan de være å få titalls til flere tusen meldinger om dagen. Dette betyr at de vil trenge tid til å skifte gjennom og finne din.

Gjennom post

 1. 1
  Finn en adresse. Noen ganger adresser for fan post er tilgjengelig på de "offisielle Websites" av kjendiser. Hvis det ikke er tilfelle, kan du finne denne informasjonen ved Googling "Fan Mail + [kjendis navn]."
 2. 2
  Skriv et brev. Du vil ønske å bruke tid på å skrive noe originalt og hjerte-filt eller morsomt, noe som gjør det mer sannsynlig å bli lagt merke til.
  • Inkludere noe å autograf. Vedlegge et bilde av kjendis eller en cover av et magasin kjendis var på for dem å signere og sende tilbake.
  • Inkluder en forhåndsbetalt konvolutt med adressen din / informasjon. Sørg for at denne konvolutten har nok frimerker å returnere et brev pluss alt du følger med for autographing.
 3. 3
  Sende brevet. Send det så snart som mulig for å få et svar raskere.
 4. 4
  Vente på et svar. Avhengig av kjendissen, kan de være å få titalls til flere tusen meldinger om dagen. Dette betyr at de vil trenge tid til å skifte gjennom og finne din.

Tips

 • Hvis du har leselig håndskrift, handwrite brevet for et personlig preg. Den viser deg legge litt arbeid i det, og du ikke bruker et standardbrev.
 • Noen ganger har de det som kalles en "byrå" - noen av tiden kan være å gjøre all fanpost svar heller enn å ha kjendis gjør det. Liker å late som kjendis svare på alle brevene. Ha det i tankene.
 • Ikke gi generiske komplimenter. Nevne ting som en bestemt film stjernen dukket opp i en bestemt karakter han eller hun spilte, din favoritt sang av stjernen, eller en stor spiller de gjorde i en baseballkamp. Du vil virke som en ekte fan.
 • Se på URLen (adressen) til siden. Hvis det er ikke bare kjendis, byrå, eller studio navn (ikke JohnnyDeppPersonalWebsite.com, for eksempel) er det sannsynligvis ikke faktisk deres nettsted.
 • Ikke be om mer enn én eller to autografer på en gang eller sende mer enn to bilder. Dette vil vise kjendis som du er en samler og ikke, kanskje, en ekte fan.
 • Ikke si at du samler autografer, eller at du er en samler. Kjendiser er generelt lykkeligere å gi autografer til fansen enn for samlere.
 • Skriv "Videresending forespurte tjenesten" under målet eller returadresse og Posten vil forhåpentligvis videresende brev til kjendis nåværende adresse.
 • Kjendiser ofte endre sine etater. Adressene du finner på Internett eller i bøker, kan være out-of-date i et par måneder.
 • Ta hensyn til hvor du skal sende elektroniske brev. Mange poste brev til kjendiser på tilfeldige nettsteder. De trenger ikke bekrefte nettstedet tilhører celeb eller deres agent.
 • Høflig ber om en personlig melding. Dette vil bety mer for deg i det lange løp, og kan også hjelpe deg å unngå å få en autograf som er signert av auto-penn i stedet for av person. Fall er at personlige autografer redusere verdien av bildet.
 • Brevet ditt vil sannsynligvis bli sett av mange mennesker, så ikke si noe for personlig eller pinlig. Personlige detaljer fraråde agenter fra passerer din bokstav på. Ikke si at du elsker dem eller du ønsker å gifte seg eller ha "moro" med dem.
 • Hvis du ønsker å være unik når du sender et brev i posten, dekorere det! Tenk på det, hvis du hvor dem, ville hvilken bokstav du åpner først.. sletten hvite eller den med klistremerker på det og kule dekorasjoner på det?
 • Bli advart om at online-meldinger er ikke sannsynlig å komme gjennom til en celeb. Tenk hvor enkelt det er å skrive på nettet, så tenk på hvor mange som sannsynligvis gjør det, og hvor mye tid noen måtte bruke for å svare på alt.

Advarsler

 • Skriver "Videresending forespurte tjenesten" på konvolutten kan føre til at du bli ilagt tilleggsgebyr fra postkontoret.
 • Ikke betal for kontakt med en kjendis. Det er mange online-tjenester som hevder de kan sette deg i kontakt med kjendiser hvis du betale et gebyr. Dette er svindel.
 • Ikke kall, stadig plage, eller forfølge en kjendis. Hvis du ikke får svar etter en eller to bokstaver, stopp. Gjentatte eller uhøflig forespørsler er irriterende i det minste, og kan utgjøre trakassering eller forfølgelse i mer alvorlige tilfeller.