Wkino

Hvordan å lage en papir båt

En flytende papir båt kanskje ikke fornuftig på papiret, men faktisk er det en av de mest vanlige origami teknikker! Lær Google for å gjøre disse båtene i ti enkle trinn.

Trinn

Hvordan å lage en papir båt. Brett et brev størrelse (8 0,5 "med 11") eller A4 ark i to, ovenfra og ned. Flippen skal være "hamburger-stil.".
Hvordan å lage en papir båt. Brett et brev størrelse (8 0,5 "med 11") eller A4 ark i to, ovenfra og ned. Flippen skal være "hamburger-stil.".
 1. 1
  Brett et brev størrelse (8 0,5 "med 11") eller A4 ark i to, ovenfra og ned. Flippen skal være "hamburger-stil." Sett den side som vil bli utsatt for vannet på innsiden av den første fold.
 2. 2
  Lag en vertikal krøll, og utfolde seg. Etter at du har kastet papiret i to horisontalt, brett den i to vertikalt. Brett ut vertikale fold, slik at du sitter igjen med en krøll viser deg hvor midten av papiret er.
 3. 3
  Brett ned de øverste hjørnene. Grab de to øverste hjørnene, og fell ned, slik at de er på linje med sentrum press.
 4. 4
  Brett bunnen av papiret opp mot begge sider. Grab den øverste klaff i bunnen av papiret, og slåes opp mot bunnen av trekanten. Brett papiret, og gjøre det samme til bunnen klaff på den siden. (Du kan også stoppe her hvis du vil ha et papir lue!)
 5. 5
  Brett de nederste hjørnene i. På den ene siden av papiret, ta tak i hjørnene av rektangelet som stikker ut over trekanten. Brett dem i rundt kanten av trekanten. Vend papiret, og gjøre det samme på den andre siden.
 6. 6
  Gjør trekanten til en firkant. Bruk fingrene til å åpne opp bunnen av trekanten. Det bør selvsagt begynne å dukke inn i en firkantet form, slik at det som en gang var de nederste hjørnene i trekanten fold over hverandre og bli den nederste hjørne av en diamant.
 7. 7
  Brett opp de nederste flaps. Ordne papir slik at de nederste punktene i diamant kan kaste oppover. Brett opp det ene hjørnet, justert med det øverste hjørnet. Vend papiret, og gjøre det samme til den andre siden.
 8. 8
  Gjør trekanten til en firkant igjen. Som du gjorde forrige gang, åpne opp bunnen av den nye trekant med fingrene. De nederste hjørnene vil stille opp til å bli den nederste punkt av en firkantet diamant.
 9. 9
  Trekk ut trekantene på siden av plassen. Start øverst av diamant, og forsiktig trekke de to sider fra hverandre, slik at sømmen kjører på midten av diamant åpnes. Du har nå din grunnleggende båt.
 10. 10
  Brett opp på sidene av båten. Gjør små justeringer i båten slik at sidene kommer opp litt, holde vannet ut av midten og hindrer båten fra å synke.

Tips

 • Vær oppmerksom på at tyngre papiret du bruker, jo hardere båten vil være å gjøre.
 • Vanntett båten din! Bruk en vokset papir fra en kunst butikken for å gjøre båten varer lenger, eller farge den ene siden av papiret helt med en stift. Du kan også prøve å gjøre båten ut av aluminiumsfolie.
 • Prøv å få linjene til å stille opp.
 • Sørg for at du krøll også. Bruk en linjal eller et papir mappe slik at stramme folder.