Wkino

Hvordan installere en sikkerhet / CCTV system for hjemmet ditt

Ideen om å bore hull gjennom veggene i hjemmet ditt for å kjøre video og strømkablene for en sikkerhet kamera system kan virke vanskelig og skremmende, men med en liten bit av informasjon kan du finne det å være ganske enkel og en hyggelig prosjekt.

Trinn

Hvordan installere en sikkerhet / CCTV system for hjemmet ditt. Få de riktige kablene.
Hvordan installere en sikkerhet / CCTV system for hjemmet ditt. Få de riktige kablene.
 1. 1
  Få de riktige kablene. RG59 Siamese kabel, er industristandarden type kabel brukes til de fleste CCTV installeres. Denne kabelen består av en videokabel og en strømkabel (positive og negative), derav navnet Siamese.
 2. 2
  Finn riktig plassering for kameraene. Det er en spesiell CCTV design software å velge rett sted for CCTV kamera. For eksempel kan du bruke en demo av. Du kan importere plantegninger / bebyggelsesplan inn denne programvaren, og deretter legge kameraer, velger ønsket kamera dekning og få synsvinkel, ønsket objektivets brennvidde og 3D mockups.
 3. 3
  For de fleste hjem-kameraer som er installert der taket møter veggene i huset. Dette er en god plassering fordi det skjermer kameraene fra elementene (vind, regn, snø og sol). Også kameraer plassert nær taket som regel har en bedre synsfelt og er mindre sannsynlig å bli utsatt for vandalisme. En annen fordel er forenklet kabelstrekk Power & video) siden mange boliger har en liten åpning eller hull der kabler kan kjøre mellom taket og veggen.
 4. 4
  Finne et punkt i inngang fra utsiden av huset til innsiden. De fleste hjem har et loft som er et flott sted for å kjøre alle RG59 linjer inn.
 5. 5
  Utpeke en plassering for DVR og skjermen som er stasjonert.
 6. 6
  Ta med alle RG59 linjer i det rommet fra loftet. Hvis du har kjøpt RG59 kabel med BNC tilkoblinger allerede festet så på dette punktet du vil koble disse til DVR.
 7. 7
  Hvis du kjøpte en bulk rull med RG59 kabel uten tilkoblinger du trenger å kjøpe BNC tilkoblinger og klem hver ende på, og deretter koble til DVR.
 8. 8
  Disse kameraene krever DC spenning for sin strømforsyning. Du kan enten koble strømforsyningen linje fra hvert kamera separat til en stikkontakt (ved hjelp av gris haler) og en strømadapter, eller du kan få en AC / DC strømforsyning boksen, plugg alle kameraets kraftledninger inn i boksen, og deretter kobler du den ene AC kraftledning fra utløpet til boksen.
 9. 9
  Advarsel:-I begge tilfeller må du sørge for at riktig likespenning leveres til kameraene eller de vil lide permanent skade.
 10. 10
  Det anbefales at DVR kobles til skjermen før du slår på sin strømforsyning.
 11. 11
  Dette kan være en enkel og underholdende prosjektet når du har de riktige verktøyene og informasjon.

Advarsler

 • Bare gjøre dette hvis du fullt ut forstår og kan følge disse instruksjonene. Forfatterne er ikke ansvarlig for dine feil.