Wkino

Hvordan du kan øke din hjemme-sikkerhet

Hindre hjem fra å bli ranet. Øke hjem sikkerhet uten å bruke noe.

Trinn

Hvordan du kan øke din hjemme-sikkerhet. Tenk som en innbruddstyv.
Hvordan du kan øke din hjemme-sikkerhet. Tenk som en innbruddstyv.
 1. 1
  Tenk som en innbruddstyv. Later til å være en innbruddstyv selv, og prøve å tenke på måter å bryte inn i ditt eget hjem. Studer hjemme og observere eventuelle svakheter i sikkerheten sin.
 2. 2
  Låse dørene. Selv om du kanskje har vokst opp på et sted hvor det var greit å la døren ulåst, er verden annerledes nå.
 3. 3
  Låse vinduene. Bakkenivå vinduer og skyvedører er lett å åpne fra utsiden. En litt mer motivert tyv vil sjekke.
 4. 4
  Lås døren balkong. Aldri la balkong døren ulåst om natten eller når du går. Balkonger kunne gi enkel tilgang til innbruddstyver.
 5. 5
  Lås garasjeporter. Garasjeporter gi tilgang inn i ditt hjem, så behandle dem som en hvilken som helst annen dør, sørg for at de er låst riktig, samt døren som fører fra garasjen rommet inn i huset ditt.
 6. 6
  Nytt hjem, nye låser. Når du flytter inn i en ny bolig, endre alle låser som du aldri vet hvem som har en kopi av nøkkelen.
 7. 7
  La lysene, tv og stereo på. Når du går ut, la et lys på i alle rom i huset eller investere i en lys tidtaker til å automatisk slå på lysene på hva tid du vil. La tyven nøle om å bryte i.
 8. 8
  Ikke la notater på døren. For eksempel: "Hei levering selskap, vil jeg ikke være hjemme hele dagen bare la pakkene mine på verandaen." Til en røver, som sier: "Hi røver, jeg er ikke hjemme for dagen, slik at du kan rane huset mitt." Ikke bare vil en tyv titt på verandaen din, vil han også vet definitivt at du ikke vil være hjem for dagen.
 9. 9
  Lukk gardiner. Hold gardiner stengt i rom med kostbart utstyr som kan gi innbruddstyver en titt inn i hjemmet ditt.
 10. 10
  Rapportere merkelige ting til politiet. Hvis du ser en merkelig bil kjører gjennom nabolaget flere ganger om dagen, rapportere det! Hvis noen sitter i bilen sin parkert på gaten i lang tid, rapportere det! En flyttebil på dine naboer hus uten for salgs-skilt, rapportere det!
 11. 11
  Installer sikkerhet belysning til din hage. Det er vanskeligere for en tyv å bryte inn hvis det er flere armaturer på innganger til huset ditt.
 12. 12
  Få et alarmsystem. Hvis en innbruddstyv klart å bryte seg inn i huset ditt, kan et alarmsystem avskrekke ham fra å gå frem.
 13. 13
  Endre låsen hvis du skulle miste nøkkelen. Noen andre kan ha plukket den opp.
 14. 14
  Sørg for at hekker er trimmet under nivået på vinduskarmen.
 15. 15
  Få en hund. En hund bjeffe kan tjene som en advarsel og tiltrekke oppmerksomhet, noe innbruddstyver prøve å unngå.
 16. 16
  Aldri forlate en ekstra nøkkel. Det er ikke anbefalt å la en ekstra nøkkel ligge hvor som helst i hjemmet ditt, spesielt i åpenbare steder som under velkommen matte.
 17. 17
  Få sikkerhet barer på vinduene. Spesielt hvis hjemmet ligger i en dårlig området. Disse vil hindre innbruddstyver fra å bryte inn gjennom vinduene.
 18. 18
  Få en safe. En safe kan bidra til å beskytte ikke bare verdisaker, men også viktig papirarbeid, sjekk bøker, kontoutskrifter og finansielle poster.

Tips

 • Klippe plenen. Hvis en potensiell tyv kommer av og ser at gresset ikke klippes og avisene er fortsatt på verandaen, ser han en mulighet. Ingen er hjemme eller ingen bryr seg. Dette er spesielt viktig når du selger huset ditt eller skal på ferie. Spør naboer om de kan hente e-post, eller be postkontoret å holde e-posten, og klippe plenen gjøre huset trygt ved å gjøre det ser levde i. Folk blir hjemme betyr tyven vil gå videre til enklere bytter. Tyvene er generelt lat de prøver å gjøre enkle penger på den enkle måten. Ikke gi dem en sjanse.
 • Når du kjøper et apparat for eksempel en datamaskin eller TV, trenger du bare kaste den utenfor? Hvem som helst kan kjøre av og se en plasma-TV-boksen i søpla, og vet at du har en ny TV. Samme gjelder for en datamaskin, stereoanlegg, video spill og andre element som er lett bærbar og kan bli dyrt. Hvis den gjennomsnittlige tyv ser du nettopp har fått nye ting hvorfor skulle han gå ved siden av å stjele?
 • Hvis noen ringer og sier de gjør et hjem sikkerhet undersøkelse, alltid si du har et sikkerhetssystem koblet til både brannvesenet og politiet, samt røykvarslere og brannslukningsapparater, fordi du vet aldri hvem som egentlig ringer. Det er lett for en potensiell innbruddstyv å posere som en telefonselger.

Advarsler

 • Enkel og effektiv sikkerhet er for det meste sunn fornuft. Du ville ikke forlate huset med nøklene i døren ville du? Så hvorfor skulle du la nøklene i bilen med motoren i gang og du inne. Få en ekstra nøkkel for døren eller få en ekstern forrett. Ikke gjør det enkelt for din bil for å bli tatt. Holde lommeboken i lommen og noen penger i den andre lommen.
 • Ikke legg ut på Facebook eller andre nettsamfunn at du skal på ferie. Andre vil se at du ikke vil være hjemme en stund, og vil se dette som en mulighet til å rane huset ditt.