Wkino

Hvordan installere en komfyr med 220 linjer

Gi strøm til en ny stikkontakt som vil levere 220-240 volt for bruk av en elektrisk rekkevidde eller tørketrommel. Trinnene nedenfor beskriver elektriske tjenester paneler, ledningsfarger og prosedyrer som vanligvis fulgte i USA og kreves av National Electrical Code. De kan eller ikke kan være kompatible med andre områder og kan erstattes av lokale forskrifter. Denne prosedyren beskriver hvordan wire et utløp for en elektrisk rekkevidde, men kan enkelt konvertere til en elektrisk tørketrommel (se tips-delen på slutten av artikkelen).

Trinn

Hvordan installere en komfyr med 220 linjer. Finn to ubrukte områder i elektriske panel på den ene eller den andre kolonnen av effektbrytere.
Hvordan installere en komfyr med 220 linjer. Finn to ubrukte områder i elektriske panel på den ene eller den andre kolonnen av effektbrytere.
 1. 1
  Finn to ubrukte områder i elektriske panel på den ene eller den andre kolonnen av effektbrytere. Til slutt, mellomrommene være ved siden av hverandre slik at det vil være i stand til å støtte en "dobbelt-bred" kretsbryter som vanligvis kreves for en 240 V krets.
 2. 2
  Bryter den viktigste koble til AV-posisjon. Den viktigste skillebryter er vanligvis på toppen eller bunnen av de fleste elektriske tjenester paneler, men ikke alltid. Den viktigste skillebryter skal være den største verdien circuit breaker i panelet. Denne bryteren vil trolig være en dobbel (eller i noen tilfeller en firedoble) bred bryter og en rating på 100, 200 eller flere forsterkere. La de resterende effektbrytere i PÅ-stilling. Alle lys og strøm på utsalgssteder skal nå være slukket.
 3. 3
  Kontroller at strømmen er slått av ved å sjekke lysarmaturer i verdensrommet.
 4. 4
  Ta av dekselet på elektriske panelet. Kontroller effekt med en meter, 120 V test lys eller andre tester vurdert for 120 V ved å berøre en sonde til en umalt underlag (scratch gjennom eksisterende maling hvis nødvendig) av panelet mens berøre de resterende sonde til terminalene på flere brytere som er i PÅ-stilling. Ikke gå med mindre makt er ikke til stede på alle automatsikringer. Bare den viktigste skillebryter skal ha makt på sine terminaler.
 5. 5
  Finne eller skape et rom stort nok for ny effektbryter. Hvis det er nok plass til å installere effektbryter, hopper du til neste trinn. Ellers inspisere panelet og vurdere din evne til å flytte breakers opp og / eller ned for å skape et rom stort nok for breaker til å passe. Noen eldre tjenester har to "single-wide" effektbrytere installert ved siden av hverandre som gir strøm til en enkelt "tre wire"-kabel (en tre ledning kabelen har en bart eller grønn ledning og tre isolerte ledninger: hvit, svart og rød). Den røde tråden er indikator på en tre leder kabel. Hvis det er en rød ledning koblet til en enkelt kretsbryter spore den tilbake til den kabel som den stammer fra. Når plassert, spore den svarte ledningen fra den samme kabelen til det punktet det kobles til en effektbryter. Mest sannsynlig er dette bryteren rett over eller under bryteren som har den røde ledningen. Pass på å flytte disse to enkle brytere som et par. Ikke lag et mellomrom mellom disse to effektbrytere å installere den nye effektbryter. Ikke flytt bare ett breaker til motsatt side av panelet, må de anses som en "matchet pair" bare.
 6. 6
  Fjern effektbrytere ved å bevege bryteren håndtaket til AV-stilling og skyve på håndtaket bort fra midten av panelet. Effektbryteren vil løsne busstagenheten i midten av panelet, og deretter kan det trekkes av sideskinnen.
 7. 7
  Installere den nye kretsen effektbryter inn i panelet. De fleste effektbrytere er designet for å festes på siden skinnen ved å samkjøre og trykke ned på terminalen slutten eller har en tang til å engasjere seg i et spor på skinnen. Denne tang må skrus inn først, og deretter presses inn på bussen bar i midten av panelet. Dette er den samme som fremgangsmåten for å fjerne, men i motsatt rekkefølge.
 8. 8
  Ta en pre-stemplet knock-out ("ko") fra siden av det elektriske panelet som er samme størrelse som den kontakten. Plasser bladet på en skrutrekker på innsiden mest ring og streiken kraftig med tang eller hammer. Vri forsiktig ut den bøyde metall og fortsette å forstørre åpningen inntil omkretsen kreves av kontakten er oppfylt.
 9. 9
  Monter pluggen i åpningen fra utsiden og spinne låsemutteren over gjengene fra innsiden. Hold kontakten slik at skruene skal være lett tilgjengelig som du strammer låsemutteren. Når stramt, kjøre den fast ved å plassere den flate kanten av en skrutrekker i en dal av låsemutteren og rap med tang eller hammer før stramt.
 10. 10
  Rull ut # 6 SER range kabel på gulvet for å redusere knekk under installasjonen.
 11. 11
  Bor hull sentrert i innramming medlemmer, osv.. Mellom elektriske panelet og plasseringen av området. Bruk litt stor nok til å tillate kabelen å gli lett gjennom. 1-1/8 "ville være et godt valg.
 12. 12
  Tre kabelen gjennom hullene begynner ved det elektriske panelet eller noe punkt i midten (tråd i begge retninger).
 13. 13
  Bestem hvor bore bak området for å tillate kabelen å gå inn i plassen for området utløp ved å inspisere eller ved måling av baksiden av rekken. Bare en bred nok plass for kabelen - som ikke vil resultere i kontakt mellom kabelen med utvalget rammen, vil skuffer etc. være nødvendig.
 14. 14
  Passere området kabelen gjennom denne siste hullet bak serien. La flere føtter (eller flere) av komfyrens kabelen i dette område
 15. 15
  Strippe den ytre jakke. Fjern 6 "av jakken og noen plastisk skjerming fra rundt lederne.
 16. 16
  Kable uttaket. Inspisere området utløp. Monter den medfølgende kabelen kontakten til området uttaket med maskinvaren gitt. Det vil være lettere å wire stikkontakten når koplingen installeres inn i bunnen av uttaket i stedet for bak. Den nederste installering tillater kabelen å bli lett gått inn i stikkontakten og kablet uten å måtte bøye lederne 90 grader. Uansett vil fungere, er man bare litt vanskeligere å jobbe enn den andre. Legg ledningen i stikkontakten ved først fôr opp jakken slik at det vil bare være synlig i stikkontakten kroppen. Ordne lederne å legge inn terminalene. Den svarte og røde ledninger vil lande i gull terminaler (det spiller ingen rolle hvilken av disse to dirigenter land i venstre eller høyre gull terminaler), vil den hvite dirigent lande i sølv terminalen og uisolert dirigenten vil lande i den grønne terminalen. Merke dem, slik at lederen vil forlenge bare litt utover terminalen (1/16 "maks.)
 17. 17
  Skjær lederne for uttaket. Skjær dem en om gangen som markert tidligere for å tillate 1/16 "forlengelse utover terminalen. Forsiktig strippe kabelen som per strimmel måleren angitt på rekke utløp. Sørg for å fjerne all isolasjon fra den del av lederen som skal være i terminalen. Bruk ekstrem forsiktighet for å ikke nick noen av lederne. Et hakk dirigent må kuttes tilbake og slengt. Siden arbeidsområdet i uttaket er så liten, vil alle ledere må bli re-kuttet til lengde og strippet igjen.
 18. 18
  Påfør oksid inhibitor. Ved å bruke aluminium-kabel, bruke en generøs belegg av aluminiumoksid inhibitor for den enkelte strippet del av lederne og inn i ledningen komprimering terminalene på rekke utløp (mengden av inhibitor bør ikke være så mye at det drypper fra lederen eller terminalen). Anvendelsen av oksid inhibitor til aluminiumsledere er en kode krav, og må ikke hoppes over. Kobberledere imidlertid ikke krever anvendelse av noen oksid inhibitorer.
 19. 19
  Sikre området uttaket på veggen eller gulvlisten på et sted der når området ledningen er koblet til, ikke vil forstyrre plassering av området og lukking av eventuelle utvalg skuffer. Inspisere baksiden av området for å få en idé om hvilke steder vil møte dette kravet. Ofte vil fjerne skuffen tillate tilgang til veggen - der det kan være merket med en blyant, etc. Installer uttaket dekselet og trykk overflødig utvalg kabelen inn i hullet.
 20. 20
  Fjern overflødig slakk fra kabelen. Tillat for 10 "eller så slakk tilgjengelig (skulle trenge for senere bruk - kabelen kan fortsatt brukes), og trekk resten tilbake til det elektriske panelet.
 21. 21
  Før kabelen til kontakten montert i den elektriske tjeneste panel. Marker kabelen jakken der det vil bli festet på låsemutteren side av kontakten. Bestem hvor mach kabelen vil være nødvendig for å en.) Koble til den nye kretsen breaker, b). Koble til bakken bar, og c). Koble til nøytral bar i panelet. Legg to meter eller så denne avstand og kutte kabelen til denne lengden målt fra merket på kabelen jakken.
 22. 22
  Monter kabelen i den elektriske tjeneste panel gjennom kabelen kontakten. Fjern jakke og noen plastisk skjerming fra rundt lederne. Untwist hver av de fire individuelle conductors.lay kablene i den elektriske tjeneste panel til hvor hver vil bli avsluttet.
 23. 23
  Koble til effektbryter. Finn et eksisterende røde ledningen i panelet - enten i kolonnen av effektbrytere. Fastslå om det er koblet til et oddetall eller partall nummerert circuit breaker. Den nye røde ledningen skal kobles på samme måte - hvis eksisterende røde er SELV da den nye røde skal kobles til SELV (eller hvis eksisterende er merkelig koble ny til Odd). Finn ut om den øverste terminalen på nytt effektbryter (når installert) er partall eller oddetall terminal. Kutt til lengden du trenger, strippe og installere den røde ledningen og svarte ledninger under aktuelle terminalen etter påføring av oksid inhibitorforbindelsen til den strippede delen av lederne.
 24. 24
  Koble til nøytrale og bakken terminaler. De fleste hjem med én elektrisk tjeneste panel har en bar for å gi både nøytrale og bakken dirigent avslutninger. Hvis den elektriske tjeneste panel er en sub-panel, bør det være egne barer for nøytrale og bakken avslutninger. Det er lett å finne, men veldig viktig å koble riktig.
  • ONE BAR Hvis det er en bar i den elektriske tjeneste panel, og både de nakne og hvite isolerte ledninger er koblet til den, bringe hver av de nakne og hvite isolerte utvalg ledere i egne ubrukte terminaler.
  • To barer Hvis det er to barer og en bar har alle nakne og / eller grønne ledninger koblet og den andre bar har alle hvite ledninger koblet, sørg for å gjøre det samme - ta utvalget hvit isolert dirigent til baren med eksisterende hvite ledere og området bare til baren med eksisterende nakne / grønn dirigenter.
  • BAR OG kabelsko Den siste konfigurasjon (og minst sannsynlig å bli funnet) er en bar med bare hvite isolerte ledere og en eller flere "knaster" festet til panelet rygg eller side som har alle de nakne og grønne ledninger koblet til. Hvis dette er tilfelle, vil signalkvaliteten hvite isolerte leder kobles til bar inn i en ubrukt terminal som ovenfor, og en ny knasten for området bart vil være nødvendig. Denne skoen vil måtte sikres med en maskin skrue inn en tappet hullet. Plåtskruvar er ikke tillatt å sikre kabelsko.
  • Legg merke til på bildene nedenfor at det er bare én ledning per terminal skrue. Aldri si opp flere ledere under én terminal.
 25. 25
  Sikre rekkevidden kabel med stifter etter behov for støtte og slik at det er ikke mindre enn 30 "mellom støttene. Kabler kjøre gjennom gulvbjelker, sperrer og tak stropping anses støttet og trenger ikke å bli stiftet. Fest kabelen innen 18." av alt elektrisk kabinett eller kasse går den.
 26. 26
  Fjern de tomme platene fra dekselet som nå opptar plassen til den nye effektbryter. Se etter eventuelle verktøy, deler eller andre fremmedlegemer uhell igjen i den elektriske tjeneste panel.
 27. 27
  Fest dekselet til den elektriske tjeneste panel og sette ny effektbryter til OFF.
 28. 28
  Stå på siden av panelet (ikke stå rett foran) og flytt den viktigste tjenesten kobler håndtaket til ON.
 29. 29
  Mens han fortsatt til siden, flytte den nye effektbryter håndtak til ON.
 30. 30
  Sjekk for riktig kabling. Ved hjelp av en volt meter, sjekk den nye serien utløp for riktig spenning.
  • Kontroller for 240V mellom de to flatstifter åpninger som er parallelle med hverandre.
  • Kontroller for 120V fra det runde doråpningen, til hver av de to tidligere testede parallelle åpninger.
  • Sjekk for 120V fra det flate bladet åpning overfor runde pin åpning til hver av de flate blad parallelle spor først testet.
  • Til slutt, sjekk for 0V mellom den runde pin åpning og den flate blad åpning overfor den.
 31. 31
  Dersom målingene ikke er nøyaktig som beskrevet, slår den nye kretsen bryteren AV og kontroller kablingen av området utløp, og om nødvendig ledningene i det elektriske tjeneste panel også. Korrigere eventuelle feil kablede tilkoblinger og test igjen.
 32. 32
  Re-tilkobling området. Etter at det nye uttaket er riktig tilkoblet, slå av bryteren, skyv området støpselet i stikkontakten. Sett utvalg på plass.
 33. 33
  Bryte opp. Oppdater panelet katalogen for å reflektere tillegg av den nye bryter og nye posisjoner av gamle kretsbryter (om noe behov for å bli flyttet). Kontroller at alle sikringer har blitt slått på igjen.

Tips

 • En strømbryter må være av samme merke som panelet i hvilken den skal monteres. Videre må det av en type som er godkjent av fabrikanten for anvendelse i bestemt panel. Bare fordi "det passer" betyr ikke at det er egnet. Den elektriske tjeneste panel dør bør i det minste ha produsentens navn og modell. Det kan også være en fullstendig liste over akseptable effektbrytere godkjent for bruk. Installere en effektbryter som ikke oppfyller alle disse kravene er ugyldig UL notering av det komplette elektriske tjeneste panel og er en alvorlig kode brudd.
 • Oksid inhibitor er klebrig og rotete. Det er vanskelig å rydde opp og vil farge klær og møbeltrekk. Fjern overflødig oksid inhibitor fra hender og verktøy før du kontakter absorberende materialer.
 • Aluminum wire kan koste mye mindre enn kobber og virker like bra som kobber når installert riktig. Fungerer selvfølgelig kobbertråd meget godt, og som ikke krever anvendelse av oksid inhibitor.
 • De samme metodene kan brukes for å koble en stikkontakt for å brukes til å forsyne en elektrisk tørketrommel (220/240 volt). Forskjellene er at tørketrommel krets er vanligvis en 30 amp krets, og vil kreve erstatning av en "30 amp 4 ledning romex kabel" (ofte kalt "10-3 kobber w / bakken Romex" eller "NM" kabel), en " topolet 30 amp circuit breaker "og en" fire ledning 240 Volt / 30 amp tørketrommel utløp "i stedet for de som er identifisert ovenfor for elektrisk rekkevidde.

Advarsler

 • Arbeid aldri på levende elektriske kretser eller elektriske tjenester paneler.
 • Forsøk aldri elektrisk arbeid hvis du ikke forstår hva du gjør eller farene.
 • Det er ikke tillatt å spleise SE eller SER typen kabler.
 • Aluminiumsledere må bare kobles til terminalene som er vurdert for aluminium. "AL" (aluminium) og "CU / AL" (dual aluminium og kobber) karakter terminaler, henholdsvis. Hvis terminaler er vurdert "CU" bare er aluminium ledere ikke tillatt å være tilkoblet. De fleste effektbrytere og utvalg utsalgssteder har dual rating. Dobbeltsjekk før du installerer.
 • Ranges og tørketromler er dedikerte apparater, og som sådan, ikke har lov til å være koblet til en krets som er delt med et annet apparat eller last.
 • The National Electrical Code ("koden") mandater at alle nye serien og tørketrommel utsalgssteder være "fire wire" kretser (en linje, to linjer, og har separate nøytrale og bakken ledere) og være koblet til området eller tørketrommel med en fire ledning ledningssett. Eksisterende områder med eldre 3 vaiertype må endres til den oppdaterte fire ledning ledningssett for å koble til det nye uttaket. Installere en "4-3 ledningen adapter" er ikke tillatt. Installere en ny "tre wire" range uttaket er også forbudt. Fire ledninger Ledningssett kan kjøpes billig på et apparat eller jernvarehandel, og er ganske lett å koble til.
 • Alltid søke om en elektrisk tillatelse før du prøver dette arbeidet, og har ditt arbeid kontrollert av lokale myndigheter.

Ting du trenger

 • nummer seks SER typen kabel (10-3 kobber w / Ground Romex - tørketrommel).
 • 50 amp dobbel polet strømbryter (30 amp double pole type - tørketrommel).
 • stifter for # 6 SER kabel (stifter for 10-3 w / bakken romex - tørketrommel).
 • kabel-kontakt for # 6 SER kabel (kontakt 10-3 romex - tørketrommel).
 • elektrisk drill
 • utvalg av større diameter borkroner
 • skrutrekkere
 • tenger
 • lineman tang
 • baufil (for å kutte SER kabel hvis ikke kan skjære med lineman tang)
 • hammer
 • lommelykt
 • aluminiumoksid inhibitor (ikke nødvendig hvis du installerer kobberkabel)