Wkino

Hvordan å renovere et rom

Er du tørst etter noe nytt? Har du noen gang ønsket at nytt utseende for rommet ditt, men har ingen anelse hvor du skal begynne? Enten det er din egen stue, bad, soverom, stue, eller gangen som du ønsker å remodel, organisering ferd med remodeling et rom er meget viktig.

Trinn

Hvordan å renovere et rom. Analysere og idédugnad.
Hvordan å renovere et rom. Analysere og idédugnad.
 1. 1
  Analysere og idédugnad. Hvorfor tror du ikke liker din nåværende rom? Har møblene sammenstøt? Er det ikke din stil? Betyr det mangler funksjonalitet? I noen tilfeller kan du bare bli lei av din gamle rom og trenger å ommøblere. Men ta i betraktning at å rive ned en vegg for å utvide et rom kommer til å ta mye mer penger enn hvis du endrer sengeteppet og male veggene. Visualisere hvordan din ideelle rommet vil vises og hvordan rommet ville føle. Vil du at rommet for å føle seg åpne og romslige eller lun og hjemmekoselig? Vil du at rommet skal ha en varmere følelse eller en kjøligere følelse? Male et bilde i hodet av hva din ønskede resultatet er, og sørge for at det vil være et fristed som du og andre liker å tilbringe tid i.
  • Romslig følelse. Naturlig lys er en viktig nøkkel for denne type følelse. La det meste av vinduene avdekket å maksimere åpen, luftig effekt. Legg merke til at det er lettere hvis rommet allerede har store vinduer. Lysere farger har en tendens til å gjøre noe ser større og også kompliment naturlig lys. Blek gul, himmel blå, lavendel, eller til og med vanlig hvitt er noen farger du kanskje vil bruke. Mål å ha mye åpen gulvplass, men ikke for mye åpenhet at rommet føles ubehagelig.
  • Tettsittende Feel. Disse rommene er vanligvis mindre, men det er mulig å ha et stort rom følelse tettsittende. Målet er å ha en minimal mengde åpen plass, men ikke så lite at du føler deg fanget og kan ikke bevege seg. Ulike nyanser av brunt ofte gi et rom en lun effekt, samt mørk rød og appelsiner. Tepper gjør også et rom føles hjemmekoselig.
 2. 2
  Rengjør. Det er svært vanskelig, om ikke umulig, å fornye et rom som du ikke engang kan gå gjennom på grunn av alt rotet på gulvet. Hvis rommet ditt ikke allerede er rent, ryddig det opp.
  • Takle klærne dine, er rydding en god tid for å se gjennom skapet så har to hauger: en haug for skitne klær, og en for klær å gi bort. Klærne som er rene og du ønsker å holde deg folde eller henge i garderoben din.
 3. 3
  Eliminere. Hva trenger du ikke lenger trenger i din stue? Vil de rosa prinsesse puter ikke lenger passer din stil? Bruk plastposer for å sortere ut ting som du får kvitt. Dette ville være et godt tidspunkt å ha et verft salg. Noe som du lar verdsatt kan være den samme naboen din niese har vært tigge for. Du vil også gjøre litt penger å bruke etter når du kjøper nye elementer for rommet ditt. Noe som du ikke kan selge kunne bli gitt bort til veldedighet eller som hand-me-downs.
 4. 4
  Endre. Noen av de tingene du ikke ønsker kan endres på noen måte. Hva om at lys rosa stol med hjerter over det? Dette kan males over i en annen farge / s eller mønstre som passer din stil. Du kan også endre bilder i hengende bilderammer å passe temaet i rommet eller male veggene en annen farge. I et soverom, kan du bare endre dyne sett og males veggene har en enorm effekt som samtidig er billig på samme tid.
 5. 5
  Erstatt. Erstatte noen av de gamle elementene som du har eliminert før med sine nye kolleger. Det fluffy rosa bedset fra før kan bli erstattet med en ny en som passer stilen på rommet ditt. Gjør knutepunktene gjenstander som bedsets og tepper matche fargene på veggene. Dette vil trekke rom sammen og at det ser finere.
 6. 6
  Legg til. Etter at alle gamle ting er borte eller endring, utstyre din rom med nye elementer eller møbler. Elementer som potteplanter, tepper, eller veggmalerier kan krydre opp et rom for å gi den eksakte smaken du ønsker for. Noen nettsteder eller andre Google-artikler kan hjelpe deg med dette.
 7. 7
  Evaluere. Når du er ferdig, gå tilbake og se på dine hardt arbeid. Tenk tilbake til bildet du malte i tankene dine tidligere. Er det dette du hadde planlagt? Er det bedre? Verre? I noen tilfeller kan det hende du føler at du trenger å starte på nytt. Men ikke gjør dette hvis du ikke er helt sikker. Du kan bare trenger å ta opp et par ting eller omorganisere rommet før du får det til der du liker det.

Tips

 • Det kan være lurt å budsjettere din tid og penger på forhånd. Skriv ut en plan for hver dag, og inkluderer spesielle merknader på dager med shopping. Ta opp det du finner i butikkene og hva du ikke kunne finne.
 • Aldri kast noe som du kan bruke. Selv de merkeligste ting kan være nyttig til rommet ditt i slutten.
 • Kjøpe objekter sett vil bidra til rommet ditt for å koordinere med sine omgivelser.

Advarsler

 • Når du maler tremøbler eller vegger, være forsiktig for ikke å ødelegge jobben. Dette kan føre til katastrofe.
 • Du vil trenge mye tid og et budsjett du kan holde deg til.
 • Forbered deg på å bli skuffet til tider. Men ikke bli trist, fordi for det meste vil du bli overrasket i slutten.