Wkino

Hvordan forbedre levetiden på din tørketrommel

De fleste av problemene i en tørketrommel er forårsaket av dårlig luftsirkulasjon inne i tørkeren. Tørketrommelen vil suge luft fra utsiden, passerer den gjennom varmekilde, og deretter gjennom klærne til tørk dem. Når utblåsningsluften er begrenset på grunn av en bøyd slange, en dårlig vifte-hjulet, eller en slange fullt av lo, vil tørkeren bruker mye energi for å forsøke å tørke tøyet. Noen ganger brukeren må kjøre tørketrommelen to ganger for å få tøyet tørt. Hvis du har problemer med tørketrommelen tar for lang tid å tørke klærne, sjekk eksos slangen for å se om det er årsaken til problemet ditt.

Trinn

Hvordan forbedre levetiden på din tørketrommel. Koble fra slangen fra tørketrommelen og bruke tørketrommel for et par belastninger.
Hvordan forbedre levetiden på din tørketrommel. Koble fra slangen fra tørketrommelen og bruke tørketrommel for et par belastninger.
 1. 1
  Koble fra slangen fra tørketrommelen og bruke tørketrommel for et par belastninger. Hvis klærne blir tørket ordentlig med slangen frakoblet, er problemet på slangen, mellom bak tørketrommelen på utsiden av huset.
 2. 2
  Fjern og sørg for at slangen er ren eller installere en ny slange.
 3. 3
  Etter å ha installert på vannslangen, skru på tørketrommelen regelmessig og gå utenfor og sørg for at du får en god luftstrøm til utsiden.

Tips

 • En av de beste måtene å feste slangene til tørketrommelen er å bruke NASHUA godkjent, metall-folie typen duct tape. (Varmen sykling fra å kjøre tørking vil raskt tørke ut standard duct tape og få den til å skrelle av.)
 • Det finnes ikke noe slikt som en EnergyStar -rated tørketrommel, men du kan forbedre effektiviteten i tørketrommelen, og forlenge levetiden.
  • Bruk fuktighetssensoren alternativet for å unngå over-tørke klær.
  • Henge klær tørke for hele eller en del av prosessen.
  • Bruk den høyeste passende spin-innstillingen på vaskemaskinen din til å trekke ut overflødig vann før klærne kommer til tørketrommel.
  • Sett en stor tørr badehåndkle inn med våte klær å øke hastigheten tørking.
  • Rengjør lofilteret før hver bruk, og for lange tørketider, rense den ut halvveis.
  • Hvis du bruker tørketrommel ark, fjerne lo fellen og vask med såpe og vann innimellom. Arkene vil etterlate en voksaktig belegg på metall lofilter, og lo vil gli av og ikke bli tatt på fellen.
  • Flere ganger i året, ta din butikk-VAC og støvsuge utstrømning grill inne i trommelen... ofte våt klut vil samle seg på grillen inne i tørketrommelen. Mens du har vakuum der, ta ut lo fellen og vakuum inni der også. Gå ut og sikre utvendig ventil åpner fritt og fjern eventuelle akkumulerte lo, spindelvev, etc.

Advarsler

 • Bruk aldri Plastrør for tørketrommelen. Det er usikkert ettersom en lo brann vil også ta Plastrør i brann. Det er ulovlig å bruke plast med en gass tørketrommel siden de opererer ved mye høyere temperaturer.
 • Lint ansamlinger i tørketrommelen kanalen vil ikke bare redusere effektiviteten, de er en brannfare, også. Gjør et poeng å rense dem ut årlig, kanskje når du endrer klokker om våren.
 • Koble tørketrommelen ventilen fra tørketrommelen og kjører laster ikke er trygt med en gass tørketrommel - dette er eksos for de giftige gasser produsert av gassflamme. Lufting dem inn i huset kan føre til kullosforgiftning. Hopp over dette trinnet og gå på Trinn 2 - noe som gjør at slangen er ren, eller erstatte den.