Wkino

Hvordan fjerne et klistremerke fra glass

Noen ganger et klistremerke på vinduet ditt ser ut som en god idé, men du senere ombestemmer deg. Andre ganger kan barnet være mer glad i klistremerker enn du er. Uansett, er det lett å fjerne klistremerker fra en glassflate.

Trinn

Hvordan fjerne et klistremerke fra glass. Beskytt nærliggende flater som plast, malte flater, tre eller stoff ville være eksempler på overflater bør du starte med å beskytte.
Hvordan fjerne et klistremerke fra glass. Beskytt nærliggende flater som plast, malte flater, tre eller stoff ville være eksempler på overflater bør du starte med å beskytte.
 1. 1
  Beskytt nærliggende flater som plast, malte flater, tre eller stoff ville være eksempler på overflater bør du starte med å beskytte. En enkel måte er å bruke maskeringstape og papir - plass papir over den andre overflaten, med en liten kant som fører til glass, og forsegle den til glasset med maskeringstape.
 2. 2
  Lett bruke et løsemiddel til klistremerke. Potensielle løsemidler omfatte alt fra tennvæske, teknisk sprit, aceton, neglelakkfjerner, vegetabilsk olje, olivenolje eller et produkt som kalles Goo Gone. Suge en papir håndkle i løsemiddel, og gni det våte tørkepapir over klistremerket før noen av de løsemiddel soaks i klistremerke.
 3. 3
  Bruke et barberblad for å fjerne klistremerket. Ideelt kjøpe en holder for barberblad kalles en skrape. Ellers må du holde den barberblad og bruke en enkelt edged barberblad bare
 4. 4
  Starter på et hjørne på etiketten. Trykk fast bladet mot glasset, og skyv bladet under klistremerke. Den løsemiddel vil ha oppløst limet og brutt sitt bånd med glass, og klistremerket bør lett skrape bort fra glasset.
 5. 5
  Hvis klistremerket motstår fjerning, kan du prøve å bruke mer løsemiddel og gjenta skraping trinn.

Tips

 • Bilvoks fungerer også utmerket (ikke den flytende typen). Påfør et strøk på overflaten, vent tre minutter, og deretter fjerne klistremerket. Flytende voks vil ikke fungere!
 • Du kan også bruke noen form for olje, for eksempel vegetabilsk olje, olivenolje, selv Avon Skin så myk. Bare ta av toppen av klistremerke, den delen med skriving på den. Det er vanligvis belagt slik at oljen har problemer med soaking i. Coat klistremerket med oljen, la suge. Klistremerket skal bare gni av. Oljen er mer barnevennlig og dyrevennlig.
 • Bruk en varmeovn pistol, men vær forsiktig, siden det er varmere enn du forventer, og det er mulig å knekke vinduet.

Advarsler

 • Bruk løsemidler i et godt ventilert område.
 • Glass riper, så bare bruke bladet i én retning
 • Vask hendene grundig etter bruk av løsemiddel.
 • Vær forsiktig med løsemiddel, vil det ofte skjemme plast, stoff eller andre sensitive overflater.
 • Den beste tingen å gjøre er å få et blad som er laget av rustfritt stål som det ikke vil lage riper i overflaten.
 • Vær forsiktig med barberblader, de er skarpe!