Wkino

Hvordan bli kvitt dårlig lukt i kjøleskapet

Hvis du har en dårlig lukt i kjøleskapet ditt som du ikke kan synes å bli kvitt, kan du følge disse trinnene for å gjøre det historie. Selv råttent kjøtt står ingen sjanse! Disse metodene vil sørge for at du ikke mister appetitten når du åpner døren.

Trinn

Hvordan bli kvitt dårlig lukt i kjøleskapet. Slå av kjøleskapet og trekk ut kontakten.
Hvordan bli kvitt dårlig lukt i kjøleskapet. Slå av kjøleskapet og trekk ut kontakten.

Rengjør først

 1. 1
  Slå av kjøleskapet og trekk ut kontakten.
 2. 2
  Fjern alle elementer fra kjøleskapet. Som du går, kast utgått mat som utvikler seg til en vitenskap prosjektet.
 3. 3
  Plasser noe mat du velger å beholde i et kjøligere mens du arbeider. Legg is om det vil være i noen tid for bedre bevaring.
 4. 4
  Lag en blanding av natron og varmt vann. Løs opp 1/2 kopp av natron i en vask fylt med varmt vann.
 5. 5
  Ta ut alle hyller, skuffer og andre flyttbare deler. Vask og skyll alle delene før grundig tørking dem. Ikke glem å tørke så mye av vegger og gulv i kjøleskapet som du kan, selv under de skarpere skuffer.
 6. 6
  Rengjør spillbrettet. Dette er plassert under kjøleskapet. Vær forsiktig fordi det sannsynlig inneholder skittent vann. Ta grillen fra under dørene, trekk den ut og dumpe innholdet.

Bli kvitt dårlig lukt med pantry grunnleggende

 1. 1
  Bruke natron. Å kvitte seg med lukt, spre en boks med natron over en stekeplate og legg i kjøleskapet. Holde døren stengt inntil lukten forsvinner, og deretter kaste den natron. For å prøve og motvirke dagligdagse lukt, holde en åpen boks med natron i kjøleskapet til enhver tid.
  • Hvis du ønsker å bruke den som en rengjøringsmetode, oppløse 1/2 kopp natron i vann.
 2. 2
  Tilsett eddik. Hvit eddik nøytraliserer mange av de samme luktene som natron. Sett en åpen kopp eller bolle i kjøleskapet, eller bland det inn med vann som en effektiv rengjøringsmiddel.
 3. 3
  Bruk havre som en lukt-absorber. Legg igjen en bolle med havre i kjøleskapet ditt, og dette vil suge til seg de dårlige lukter.
 4. 4
  Bruk kaffegrut. Plasser tørre, friske kaffegrut i et par grunne skåler eller spredning over bakervarer ark. Hold boller eller ark på ulike nivåer i kjøleskapet ditt. Luktene bør gå bort i løpet av få dager.

Andre lukt fjerning

 1. 1
  La aktivt kull absorberer dårlig lukt. Ligner på kaffegrut metoden, sted trekull briketter - ikke bruk briketter med brennbare tilsetningsstoffer da disse er giftige - i et par grunne skåler eller på bakervarer ark og sette dem på forskjellige hyller i kjøleskapet. Still kjøleskapet temperaturen til lav og la på med døren stengt i flere dager. De lukter i spørsmålet bør gå bort i løpet av få dager.
  • Aktivt kull kan kjøpes fra dyrebutikker eller apoteker.
  • Kull kan oppdateres ved å plassere i ovnen på 350 º F/180C i 20 minutter.
 2. 2
  Bruk uparfymert klorofyll kattesand. Spredt i et grunt panorere og la i kjøleskapet til lukten forsvinner.

Tips

 • Så mye som mulig, inneholde matvarer i lufttette beholdere. De vil bli friskere lenger og lukt vil ikke spre seg like mye om de gjør ødelegge.
 • Rengjøring av kjøleskap med vanilje ekstrakt sikrer også at lukten er eliminert. For å gjøre ditt kjøleskap lukter rent, kan du legge suge opp vaniljesukker i en bomullsdott og deretter plassere ballen inne i kjøleskapet.
 • For å hindre lukt i fremtiden, gjør et poeng å se på en gang i uken eller så, og fjerne utgått mat. Prøv å se rett før du tar ut søpla. Det er en god påminnelse og elementene ikke sitte rundt i kjøkkenet ditt søppel lukter ille.
 • Uansett hvilken metode (r) du velger, må du ikke sette maten tilbake i kjøleskapet inntil stanken har ryddet.
 • Dersom du må forlate et kjøleskap slått av eller koblet fra for en periode, rengjør den grundig først og fjern all mat. Deretter la det publisert åpne litt. Selv når rengjort, er en varm og lukket kjøleskapet sikker på å lukte vondt i tid.

Advarsler

 • Rengjør aldri en kald glass hylle med varmt vann. Enten la den komme til romtemperatur eller bruke lunkent vann. En plutselig temperaturendring kan knuse glass.
 • Unngå å bruke slipende rengjøring elementer - disse har potensial for skrape kjøleskap overflater.

Ting du trenger

 • Såpe og vann.
 • En svamp eller parabol fille.
 • Kaffegrut eller natron.
 • Boller eller bakervarer ark / grunne panner.
 • Natron.