Wkino

Hvordan bli kvitt mugg lukt i frontlaster vaskemaskin

Hvis du har en frontlaster vaskemaskin, kan du merke en muggen lukt ødelegger alle dine håndklær og klær. Her er hvordan å fikse det.

Trinn

Hvordan bli kvitt mugg lukt i frontlaster vaskemaskin. Bruk bare en pulverisert vaskemiddel.
Hvordan bli kvitt mugg lukt i frontlaster vaskemaskin. Bruk bare en pulverisert vaskemiddel.
 1. 1
  Identifisere kilden. Den viktigste årsaken er bruk vanligvis av en feil type vaskemiddel som danner for mye skum. Disse såpeskum samle seg i kriker og kroker og forårsake mugg.
 2. 2
  Bruk bare en pulverisert vaskemiddel. Ikke bruk en flytende tøymykner. Bruk tørketrommel ark i stedet.
 3. 3
  Prøv å åpne den lille dør i bunnen av skiven. Du må kanskje ta ut den lille gummi slange og fjern proppen som er i den. Pass på at du har en panne eller bøtte under den. Skyv røret inn og ut et par ganger og så bare la det renne ned i bøtta.
 4. 4
  Fjern filteret. Noen ganger må du kanskje fjerne filteret ved siden av røret og la den gå inn i bøtte også.
 5. 5
  Rengjør vaskemaskinen. Tørk innsiden av vaskemaskinen, spesielt området der dørpakninger til innsiden. Mold kan samle rundt innsiden og folder av gummipakninger. Du kan bruke blekemiddel, Pinesol eller Oxyclean. Etter bruk løsningen på det berørte området, la det sitte i 10-15 minutter før tørke ned med en ren, tørr klut.
 6. 6
  Bruk en kvart kopp oppvaskmiddel. Vaskemiddel i pulverform er best, selv om væsken kan brukes hvis du må. Sette maskinen på "sanitære" (varmeste vannet) innstilling. La den ferdig sin syklus. Dette bør kvitte seg med formen helt.
 7. 7
  La døren stå åpen mellom vask belastninger. Dette vil redusere mold oppbygging som det lar karet tørke helt.

Tips

 • En annen måte for å fjerne lukt fra håndklær er å bruke natron og ingen vaskemiddel i det varmeste vask. Legg eddik under skylling eller i en Downey Ball (ikke bruk skyllemiddel på samme tid). Vask flere ganger til du ikke lenger ser såpeskum i skylling.
 • Såpedispensere kommet helt ut og kan tas fra hverandre ved at den velter.
 • Etter rengjøring av mold området, vil din håndklær fortsatt lukter. Det vil ta ca 3 vasker med rett blekemiddel for å gjenopprette myke og søte smelling håndklær, så fortvil ikke, eller søppel dem.
 • Vask såpedispenser minst en gang i måneden, inkludert stedet at det sitter i.
 • Sett 1 ss. natron i trommelen etter hver belastning. Det vil være der for neste belastning og vil fortsette å absorbere luktene.
 • Bruk eddik til å få lukten ut og drepe mold. Du kan bruke den i vask eller skylling. Ved hjelp av 1/2 kopp per belastning i skyllingen vil fungere som en naturlig tøymykner også.
 • Bruk pulverisert blekemiddel for fargede og flytende blekemiddel for hvite. Dette bidrar til å opprettholde formen undertrykkelse.