Wkino

Hvordan å se etter lekkasjer i GE og Hotpoint vaskemaskiner

Her er en liste over deler for å kontrollere om GE & Hotpoint vaskemaskin utvikle en vannlekkasje. Følg instruksjonene nedenfor for å finne hvor GE eller Hotpoint vaskemaskin lekker fra. Ofte en visuell inspeksjon vil fortelle deg hva som skjer. Frontpanelene topp lastere kommer ut lett, for det er to klipp på topp lastere som må deprimert til pop panel av. En tynn skrutrekker eller skraper vil frigjøre disse klippene. Skyv verktøyet langs sømmen mellom de beste og front paneler, klippene er 4-5 inches fra hjørnene.

Trinn

Hvordan å se etter lekkasjer i GE og Hotpoint vaskemaskiner. Noen ganger elementer som mynter.
Hvordan å se etter lekkasjer i GE og Hotpoint vaskemaskiner. Noen ganger elementer som mynter.

Pumpen

 1. 1
  Noen ganger elementer som mynter, vil binders, skruer, spiker osv. Falle fra klærne du vaske og vind opp innsiden av pumpen. Slike gjenstander kan forårsake sprekker i pumpelegemet i pumpen gjør lekkasjen.

Slangene som kobles til pumpen

 1. 1
  Sjekk alle slanger, noen ganger klemmer kan få rustne og bryte. Uten press fra klemmer, vil slangene lekke. Noen ganger er alt du trenger bare å gjøre er å endre klemmene for å korrigere en lekkasje. Fyll slanger bør skiftes hvert 5. år.

Overflow tube

 1. 1
  Hvis vaskemaskinen ikke klarer å stoppe den innkommende vann når den når det valgte nivå, vil vannlekkasje gjennom overløp røret. Dette betyr vanligvis en trykkbryter problem, se nedenfor.
 2. 2
  Når brukeren bruker for mye vaskemiddel, vil såpeskum lekke gjennom overløp røret. Etter overløp kan du se hva som ser ut som rent vann på gulvet, såpeskum vil vanligvis forsvinne etter noen få minutter. På frontlastere spesielt, bruker High Efficiency vaskemiddel for å redusere sudsing.

Overføringen segl

 1. 1
  Når vaskemaskinen lekker vann gjennom overføring segl, er det nok på tide å få en ny vaskemaskin. Det koster for mye å gjøre en overføring segl erstatning.

Seals koster mindre enn 20 dollar og ta ca 30 minutter å endre.

Luften kuppel eller trykkbryter slange

 1. 1
  Noen ganger vil du finne at trykkbryteren slangen har kommet av luften kuppel. Når dette skjer, vil vaskemaskinen ikke stoppe å fylle, og dette vil føre til en lekkasje.

Sjekk drift av trykkbryteren. Denne bryteren forteller systemet at det er vann i karet, og gjør at den kan fortsette å agitere. Bryteren selv er bak kontrollpanelet, men du kan lett blåse inn i slangen som fører opp til det. Fjern slangen fra siden av karet og se om du kan få bryteren til å vende av mykt blåse inn i slangen. Hvis strømmen er på, og timeren er satt til å fylle, kan det begynne å agitere på dette punktet, så hold hendene vekk fra motoren og remskiveenhet. Hvis det prøver å agitere bryteren er funksjonell. Det er best å sjekke dette mens unplugged, deretter montere og prøve enheten.

Vaskemaskinen septiktanken

 1. 1
  Elementer som er igjen i lommene på klærne som du vasker, kan forårsake hull i septiktanken.
 2. 2
  sørge for at personen som bruker vaskemaskinen ikke la gjenstander i lommene på tøyet de gjør.

Vannet ventil eller fylle slanger

 1. 1
  Sjekk vannet ventil plast kroppen for sprekker. Hvis noen prøver å flytte vaskemaskinen ved å ta tak i det ved vannet ventilen, vil dette kunne føre til at vannet ventilen til å sprekke.
 2. 2
  Sørg for å sjekke for porer i de to fill slanger.

Septiktanken Topptetting

 1. 1
  Når maskinen har vært brukt ganske mye, noen ganger tank top segl vil lekke. Du vil merke vannet sildret ned septiktanken.

Advarsler

 • Sørg for at du kobler vaskemaskinen fra stikkontakten før du prøver å gjøre noen reparasjoner. Elektrisitet er farlig, men hvis du behandler den med respekt og følge sikkerhetsinstruksjonene, vil du være OK.