Wkino

Hvordan få en sta hest å hoppe

Noen bare ikke vil hoppe, og det kan være ganske frustrerende. Noen ganger er det fordi han ble skadet mens hoppe i det siste, og noen ganger er han redd av hoppet. Oftere enn ikke, men han er bare sta. De fleste, men det kan ta en stund å overbevise dem.

Trinn

Hvordan få en sta hest å hoppe. Undersøke problemet.
Hvordan få en sta hest å hoppe. Undersøke problemet.
 1. 1
  Undersøke problemet. Hvorfor er ikke han hoppe, og hvordan han velger å unngå hoppe? Hvis hesten avstår og legger ørene tilbake, kan han bli redd av hoppet, eller kan ha hatt en dårlig opplevelse når hopping. Hvis han swerves å unngå det, han sannsynligvis ikke forstår hva han skal gjøre, eller du ikke er fast nok, og han benytter seg av deg. Hesten kan også bli lei eller overarbeidet. Mange leksjon hester bli bedervet fra å gå rundt den samme ringen og hoppe de samme hopp. Hvis du bare har vært å hoppe på en ring, sette opp noen hopp ute i et felt, eller innlemme hoppe inn i en tursti ved scoping ut små falne stokker.
 2. 2
  Arbeid fra bakken hvis du har en ung, grønn eller ukjent hest det kan hjelpe å jobbe fra bakken. Arbeid hesten på et utfall linje eller i en rund ring starte små, med Cavaletti. Når hesten er komfortabel med det, sette opp et gjerde meget lavt ved slutten av den Cavaletti for hesten å hoppe. Du ønsker å lene seg en rail mot gjerdet på innsiden for å lage en trakt oppmuntre hesten til å gå over gjerdet visuelt. Denne teknikken er også nyttig for hester som har hatt uerfarne ryttere som har yanked på hester munnen eller forårsaket dem smerte mens hoppe. Du er reteaching dem at hopping er ikke smertefull. For virkelig å bygge opp tillit hos hesten din, arbeide med dem i minst et par uker til en måned, i tillegg til flatskjerm arbeid. Husk, dette er avhengig av hesten og alvorlighetsgraden av problemet.
 3. 3
  Arbeid fra salen igjen begynne i det små, men jobber fra en Cavaletti. Når hesten er trygt å flytte frem over bakken rails satt opp et lite gjerde på slutten av skinnene. Ikke spent opp selv når du nærmer deg dette, kan du prøve og holde seg rolig og kontrollert. Hester kan føle din spenninger. Hold jevn kontakt med munnen, retting ham hvis han begynner å svinge. Oppmuntre fremover bevegelse med fast trykk med ben og sete. Husk at han kan roe seg ned og gå over hoppet, hva du sikter til er bevegelse fremover, selv om han bremser, tror fremover, ikke sidelengs eller stoppe. Som han går over gi ham masse tøyler (du ikke vil angre den skjøre tilliten du har fått) for hodet. En rask klapp og sirkel rundt for å gjøre det igjen. Gjenta denne øvelsen til han knapt blinker. Minst et par ulike dager i denne øvelsen for å få ham blasert om det.
 4. 4
  Mental terapi. Gå rundt hoppe et par ganger mens nærmer seg. gå hesten din rett på hopp, men når du er på take off point be ham om å stoppe. vente noen sekunder før du gjentar prosessen på nytt. gjøre dette et par ganger og hesten vil begynne å bli forvirret. Du kan tenke dette vil gjøre hesten nekte, men det virkelig ikke. denne gangen trav hesten rett ved siden av hopp og ikke la ham / henne sakte ned. deretter trav på hopp og stoppe opp. Gjør dette så mye som nødvendig. Deretter gå på det igjen, men denne gangen vil han tror du kommer til å stoppe igjen. Ikke. Gjør hesten går trav minst to skritt før hoppet, og han vil ikke ha noe annet valg enn å hoppe. Du kan gradvis trekke seg fra denne prosessen over tid.
 5. 5
  Han tar fordel i tilfelle av en hest som benytter seg av en nybegynner ri, enten til et annet sted eller en endring av innstilling er nødvendig. En hest og rytter er som en forelder og barn. Noen må gjøre beslutninger, og hvis den voksne ikke kommer til å være påståelig og gjøre det, så barnet vil. Selv om du er en nybegynner og ikke føle seg trygg, når du rir en hest som tar nytte av deg, du bare må fake det. Think "Min vei eller motorveien. Dette er måten ting kommer til å bli." Ofte tar det bare et par spesifikke hendelser for å overbevise en hest som du har kontroll.

Tips

 • Hvis hesten fortsatt swerves rundt hopp i siste sekund, prøv dette: Approach i trav, og rett før han vanligvis swerves, sparke ham / presse sine sider. Vanligvis vil han øke hastigheten og da innser han hva som skjedde, vil han ha noe annet valg enn å hoppe. Men dette kan også slå tilbake ved å forvirre ham og gjør ham stoppe, bak, bukk, eller bolt. Vær forsiktig!
 • Hester svare på toner av stemmen. Hvis du sier noe til hesten din i en glad tone i stemmen, vil han føle seg stolt av hva han gjorde. Verbal ros er en fin måte å belønne hesten din.
 • Tenk hvor godt hesten kan se hopp. Er det kort og laget av tre i en sandstrand arena? Fargene kan se det samme til hesten din, og han vil ikke hoppe før han går inn i det, noe som gjør ham redd av hoppet. Hvis dette er tilfelle, kan du prøve å male hopp blå, grønn eller rød, så det vil dukke opp. Sørg for at du har en rail legging på bunnen av hoppet på bakken, slik at hesten kan riktig måle hvor du skal ta av.

Advarsler

 • Du bør ikke forsøke dette med mindre du er sikker på dine evner som en rytter eller under oppsyn av en trener.
 • Hvis hesten shies, steiler, Bucks, spark, eller bolter mens du fører ham, la gå av leietauet! Du kan ikke gjøre noe for å stoppe ham, og du kan komme til skade.