Wkino

Hvordan gjøre en flygende bly endring

Når man kjører i en jeger kurs og konsentrere seg om så mange ting på samme tid, det hjelper hvis du vet hvordan du skal be om en flygende bly endring. En flygende bly endring er når en hest skifter fra den ene ledningen til den andre uten å bryte fra galopp. Alle rytterne vil vite hva jeg snakker om! Så inntil hesten din kan gjøre dem automatisk, følg disse enkle trinnene som vil ha hesten din gjør det.

Trinn

Hvordan gjøre en flygende bly endring. Canter rundt ringen med en fin, sterk, samlet galopp.
Hvordan gjøre en flygende bly endring. Canter rundt ringen med en fin, sterk, samlet galopp.
 1. 1
  Canter rundt ringen med en fin, sterk, samlet galopp.
 2. 2
  Ri over diagonalen av arenaen
 3. 3
  Hold innsiden av beinet trykkes forsiktig til gjorden og utenfor benet trykkes forsiktig rett bak gjorden.
 4. 4
  Krysse midtlinjen og bytte posisjoner bena, slik at den nye innsiden av beinet er på omkrets og den nye utenfor benet er bak gjorden.
 5. 5
  Bøye hesten forsiktig gjennom hele kroppen ikke bare skulderen mens du holder galopp på en kontrollert og jevnt tempo.
 6. 6
  Hold hendene forsiktig hele overgangen og la hesten strekke gjennom ryggen fordi yngre hester spesielt kan ha problemer med dette hvis de hule ryggen.
 7. 7
  Fortsett galopp gjennom hjørnet uavhengig av ledelsen og hvis hesten ikke endret sin galopp bly, og deretter komme tilbake til trav på enten A eller C og begynne på nytt på neste lang diagonal.

Tips

 • Holde hesten balansert og jevn hele overgangen.
 • For å hjelpe rytteren: Hvis det er første gang du gjør en flygende endring, ikke fortvil om du ikke får det første gang. Fortsette å prøve. Telle i takt med galopp kan også hjelpe deg å lære å vite når du skal be om endringen.
 • Den vanligste grunnen til at en flygende endringen vil mislykkes fordi hesten vil feiltolke hjelpemidler som en invitasjon til å øke hastigheten i stedet for et hjelpemiddel for å holde hesten balansert i hånden.
 • Ikke over anstrenge deg eller hesten.
 • Noen hester er ikke alltid opplært til å gjøre flygende bly endringer. Å trene dem begynne med å gjøre åttetall... galopp en sirkel, sakte ned i sentrum til en tur så gå den andre retningen på galopp, dette hjelper hesten finne ut at de er å bytte fører når det gis et visst signal.
 • Ikke len deg til innsiden.
 • Ikke skift for mye vekt på innsiden stigbøylen.
 • Du kan hjelpe din hest plukke opp de riktige ledningene ved å bremse dem i trav og plukke opp galopp i neste hjørne av arenaen.
 • Hold like mye vekt på hver stigbøyler å være vellykket.