Wkino

Hvordan få en hest i form

En hestens egnethet er avgjørende for både hans generelle helse og ytelse. En hest som er fit har mindre sjanse for skader og mye mer utholdenhet enn en hest som er en "beite statue". Dette er det samme prinsippet som gjelder for mennesker. Som et menneske, hester trenger kardiovaskulær og muskulær utholdenhet til å være i stand til å utføre, spesielt i hestesport som feltritt, hoppe og utholdenhet, selv om hver hest drar nytte av et godt treningsprogram.

Trinn

Hvordan få en hest i form. Etter å ha undersøkt et godt treningsprogram, skrive ut et tilpasset program for din hest, en uke om gangen.
Hvordan få en hest i form. Etter å ha undersøkt et godt treningsprogram, skrive ut et tilpasset program for din hest, en uke om gangen.
 1. 1
  Etter å ha undersøkt et godt treningsprogram, skrive ut et tilpasset program for din hest, en uke om gangen. Husk å begynne i det små.
 2. 2
  Løypene er et flott sted å starte. De hjelper ta "kjedelig" ut av en veldig lang tur, og de ulike terreng og hindringer er stor for hesten din, også. Noen ideer:
 3. 3
  Gå opp bakker. Dette bygger hestens bak, og hjelper til med galopp arbeid. Hester kan gå opp ganske bratte bakker, men starte med mindre de på først, og sørg for å sjekke fotfeste.
 4. 4
  Trav over små stokker som har falt ned. Dette fører til at hesten å plukke bena høyere opp, bygge muskler nyttig for uttrykksfulle samlinger og stor selvtillit-vogn. For en back-muskel bygningen trening, gå over små stokker går oppoverbakke og nedoverbakke. Dette fører til hester for å plukke opp sine skuldre og bruke sine ryggmuskler, derfor øke selv-vogn og innsamling evne.
 5. 5
  Trav (sakte) nedoverbakke. Dette bygger det bakre beinet styrken som trengs for å hoppe, og kan faktisk hjelpe hesten hoppe høyere og gjøre bedre utvidelser. Som en enda hardere trening, starter trav nedoverbakke på en middels langsomt trav, og deretter avta til en veldig samlet trav. Denne øvelsen bruker momentum til å gjøre det vanskeligere. Husk å bare trave ned svak til middels bakker, aldri bratte seg.
 6. 6
  Trav langs elveleier, spesielt sand seg. Det er mye arbeid å trave gjennom sand, og så øker utholdenhet samt leggben.
 7. 7
  Weave rundt trær. Dette bidrar til å bygge fleksibilitet og kan hjelpe din hest har en bedre generell ytelse.
 8. 8
  Løypene er også et flott sted å øve svinger. Prøv å stoppe ham / henne fra over bøying. Hesten din vil trolig holde seg på stien, spesielt hvis det er rimmed med trær som gir deg muligheten til å be om en rekke bend mens han snur. Dette er en flott strekning, og bygger skulder muskler også.
 9. 9
  Side-pass langs svinger. De fleste hester vil følge stien, så hvis du holde hodet rett og sette beinet på, bør de side-pass pent, bygge laterale muskler samtidig
 10. 10
  Trav og galopp opp middels åsene for å forbedre suspensjon. De vil naturlig trav og galopp med en lengre, luftig skritt oppoverbakke, og så øker egnethet til å gjøre det samme på den flate.
 11. 11
  Legg ekstra vekt med salveskene fulle av vannflasker eller vekter for en kardiovaskulær og leggben trening.
 12. 12
  Arena arbeid er viktig, også. Du kan:
 13. 13
  Sikkerhetskopiere mye. Ikke nøy deg to drag av hans forpotene, heller. Marsjerte bakover i en ganske god tempo øker rygg og ben muskler, hjelpe til med selv-vogn.
 14. 14
  Øv stoppe raskt i hjørnene. Trav raskt nedover langsiden, og kjøre hesten din i veggen, ber ham om å stoppe i siste øyeblikk, noe som fikk ham til å holde seg, då han stopper. Dette forbedrer innsamling og self-vogn.
 15. 15
  Trav og galopp over grunn polene. Når hesten blir flinke til å forhandle først noen få, og deretter flere, kan du sette dem opp hele lengden av langsiden, ca ni meter fra hverandre for galopp arbeid, og seks for trav. Dette avhenger mye på hestens skritt, men så justere etter behov. Selvfølgelig kan de også brukes til å hjelpe trening samlet og utvidet gangarter, men øke avstanden langsomt.
 16. 16
  Trav løpet Cavaletti, ellers kjent som hevet første polene. Dette gjør det samme for hesten som bakken stenger, bare det forsterker effekten. Aldri satt opp mer enn seks på rad.
 17. 17
  Strekk før hver tur. Dette vil forhindre muskelskader og vil forbedre fleksibiliteten.
 18. 18
  Hoppe! Hopping kan forbedre kondisjon i en hest, uansett disiplin, og det er gøy. Start lavt, og øke høyden gradvis.
 19. 19
  Praktisere ekstrem samling i svinger. Trav eller galopp raskt på langsiden, og snu helt rundt i siste øyeblikk før hjørnet. Hesten din vil måtte bære seg gjennom disse, og bygge ryggmuskler. Prøv å gjøre dette uten å bryte gangart.
 20. 20
  Side-passere over en bakken stang. Gå inn på stangen og side-pass langs det før hesten din side passerer utenfor stangen. Prøv dette på en samlet trav, også. Dette hjelper dem side-pass egentlig rett, og bygger mye muskler.
 21. 21
  Lengre perioder med lang trav og galopp vil bygge hjerte utholdenhet, og husk å gi løsner gange pauser når hesten blir omstendelig.
 22. 22
  Alltid varme opp og kjøle ned før hver tur, for å forhindre kolikk og trakk sener.
 23. 23
  Hvis mulig, ri hver dag. La aldri en hest sitte i båsen sin hele uken, og deretter ri ham hardt i helgene.
 24. 24
  Sjekk hestens føtter ofte. Hvis de er iført ned raskere på grunn av økt mosjon, kanskje han trenger annen hovslager omsorg eller en hov supplement.
 25. 25
  Mate høykvalitets høy og / eller gress. Med mindre hesten holder hardt, ikke mate mye korn. De fleste hester trenger bare nok korn til å sette sine tilskudd på.
 26. 26
  Husk alltid ha det gøy med hesten din, og sørge for at han har det gøy, også. Målet med ridning er å være en partner med hesten din, ikke en diktator.

Tips

 • Vær tålmodig. Montering opp en hest tar tid, så ikke mist motet hvis resultatene ikke kommer raskt.
 • Berolige hesten din. Hvis han gjør noe riktig, la ham vite at han gjorde det rette ved å fortelle ham hvor god han er.
 • Ikke bare ta ham ut av paddock for arbeid. Han vil bli lei av det. Gi ham en fridag med kos, godbiter og kjærlighet. Hester er smart.
 • Sørg for at du jobber med dem hver dag, eller så mye som du kan, men ikke over gjør det. Du og hesten din vil både nytte og du vil ha en mye bedre forbindelse med hesten din.
 • Ikke over-gjøre det. Les hesten din. Hvis han puster for hardt eller overopphetet, gå ham i noen minutter, la ham trekke pusten, og gå tilbake til arbeid.
 • Begynn sakte og bygge opp.

Advarsler

 • Kjøle hesten ut etter ridning å redusere sin risiko for kolikk. Hvis han er svett, spyl ham ned med vann og skrape den av før skuldrene er kjølig å ta på. Hvis det er veldig mye vind, dekke ham med en lys kjøligere slik at han ikke blir kjølt.
 • Vent minst en time for å mate hesten din etter at han har blitt ridd. Mater en hest for tidlig kan føre ham kolikk.
 • Ikke hoppe før hesten er i relativt god form fordi hopping en overvektig hest kan være vanskelig på ledd og hele fronten montering. Husk at fronten tar 100% av kraften når hesten lander, selv om et sekund.
 • Bruk hjelm når du rir, for din egen sikkerhet.
 • Får en hest i form tar tid. Det kan ta lengre tid for eldre hester for å få den muskuløse kroppen til å være sunn.
 • Hver rase er annerledes. Det kan være lettere for en arabisk å få muskler da en ponni. Hesten din vil ha sitt eget tempo for å komme i form.
 • Det er ikke bra å ri hesten hardt hver dag! En hest må få en 1-2 dagers pause fra ridning i uken. For mye ridning kan føre til halthet og såre muskler.
 • Ikke presse hesten for hardt i starten, han har mer risiko for skade på denne måten. Bygge sin utholdenhet og styrke opp før du seriøst press ham.