Wkino

Hvordan få en hest til å ikke bukk


Noen hester kan skade deg hvis du ikke vet hvordan å stoppe dem fra kapping, og hvis du faller av de finner ut at det fungerer.

Trinn

Hvordan få en hest til å ikke bukk. Øvelse gjør mester.
Hvordan få en hest til å ikke bukk. Øvelse gjør mester.
 1. 1
  Vær forberedt. Hvis hesten din truer med å snu, sitte langt tilbake og spinne hesten i en tett sirkel, deretter galopp straks støv etter å ha fullført sirkelen. Hvis hesten truer med å snu igjen, stoppe ham brått og spinne ham i en tett sirkel, deretter galopp ham.
 2. 2
  Øvelse gjør mester. Hvis hesten ikke stopper kapping over en periode på en uke eller så, prøv trav så snart du kan, og hvor det er trygt. Så når den er myk galopp. Hvis det stivner igjen, trav. Dette vil trette hesten og lære den til å stoppe.
 3. 3
  Hvis hesten naps før eller etter kapping, bruker en kombinasjon av ben og pisk. Sparke den på, og hvis etter tre teller ikke det beveger seg, eller dollar - bruke pisk. Gjenta til hesten beveger seg. Bruk denne når en hest misbehaves - Hvis du vinner det første slaget på en tur, vil du vanligvis vinne dem alle.
 4. 4
  Prøv å bruke en tusenfryd tøyler. Den festes til salen og hodelaget og hindrer en hest å sette det hodet ned til langt, derfor minske styrken på bukk. Ikke stram.
 5. 5
  Vær oppmerksom på. Alle hester bukk for en eller annen grunn. Ring veterinæren for å se om de har et helseproblem, og det hjelper å se om noe er galt med tennene sine.
 6. 6
  Dra nytte av erfaring. Hvis du ikke kan synes å få hesten til å stoppe kapping, har en mer erfaren rytter ri hesten, fordi hesten kan ha lært at han kan komme unna med kapping.
 7. 7
  Sjekk din hest salen. Du kan oppleve at salen er for liten eller for stor. Dette vil føre til ubehag, klemming, og kan være smertefulle, noe som gjør dem bukk når det gjør vondt.
 8. 8
  De kan ikke bli brutt i riktig. Noen hester som ikke er trent riktig, vil finne noen ting forvirrende og vanskelig. Du kan legge for mye press på ham / henne, slik at de ønsker seg presset til å minske. Og hva en bedre måte å oppnå dette enn å bukk.

Tips

 • Hold en kapping hest bevegelse hele tiden.
 • Sitte dypt og holde hælene ned.
 • Ikke la en hest du vet er utsatt for kapping lavere hans eller hennes hode under hans eller hennes kne.
 • Hvis du rir engelsk, kan en tur i en Western sal tilby mer sikkerhet mens du behandler en hest kapping problem.
 • Noen ganger, når en hest er i en kapping humør, trav dem ut fungerer hesten hardt, og etterlot dem med ikke så mye energi. Det er vanskeligere for hesten å bukk på trav enn det er på galopp.
 • Sørg for at hesten har en Burr under sadel pad, insektsbitt, eller noe annet som kan utløse kapping.
 • La hesten bukk seg ut, hvis du er god nok.

Advarsler

 • Panikk vil opphisse hesten din enda mer. Bare holde hælene ned og sitte dypt, og du vil være helt greit.
 • Hold hester ryggraden buet eller vridd (snu dem) dette gjør det vanskelig for deres back end å løfte.
 • Holde et stramt tøyler slik at han ikke vil senke hodet
 • De fleste hester vil senke hodet når kapping, i dette tilfellet hvis hesten ikke dette la hodet ned
 • Husk at hvis en hest ønsker å bukk, vil han bukk uansett hvor sliten han er. Ikke la vakt ned bare fordi du tror han er for sliten til å bukk.