Wkino

Hvordan burglarproof dører

Innbruddene er alltid en bekymring for huseiere. Men hva er den beste måten å holde huset trygt? Utvilsomt du allerede har installert et alarmsystem (hvis ikke, gjør det med en gang), og kanskje du har en vakthund patruljerer din eiendom også. Statistikker viser at de fleste innbruddstyver inn i et hus gjennom fronten eller bak døren. Så holder disse dørene låst og sikre. Her er noen forslag.

Trinn

Hvordan burglarproof dører. Hvis du installerer / erstatter en ny dør og karm, bør du vurdere en glassfiber dør som svinger utover i stedet for innover (og ikke glem å bruke sikkerhet hengsler).
Hvordan burglarproof dører. Hvis du installerer / erstatter en ny dør og karm, bør du vurdere en glassfiber dør som svinger utover i stedet for innover (og ikke glem å bruke sikkerhet hengsler).

Har du høyre dør?

 1. 1
  Få riktig. Hvis din foran og bak dører er hul, må du erstatte dem umiddelbart. Hvordan vet du om din dør er hul? Bare slå på den. Hul dører er bare ark med finer over en papp kjerne. Alle ytterdører skal være solid og laget av følgende materialer:
  • Glassfiber
  • Heltre
  • Solid trekjerne (et lag med finer enn heltre)
  • Metal (Merk:. Sørge metall dører er forsterket på innsiden, og har det som kalles en lås blokk Ellers kan de bli bøyd ut av rammen med en bil jack)
 2. 2
  Hvis du installerer / erstatter en ny dør og karm, bør du vurdere en glassfiber dør som svinger utover i stedet for innover (og ikke glem å bruke sikkerhet hengsler). Å ha en åpen dør på denne måten bidrar til å absorbere alle typer innbrudd.
 3. 3
  Erstatt alle utvendige dører med vinduer. For maksimal sikkerhet, skal alle dører være uten vindu, og du bør ikke ha vinduer nær nok til døren slik at en tyv kan bryte vinduet og låse opp døren fra innsiden.
  • Hvis du har skyve glassdører, glassdør paneler eller i nærheten windows imidlertid dekke glasset med en sikkerhet rist eller grille på utsiden eller en klar, uknuselig polykarbonat panel sikret bak glass på innsiden.

Låse dørene

I en betydelig andel av innbrudd, går den kriminelle offerets hjem gjennom en ulåst dør. Selv de sterkeste i verden er ubrukelig hvis du ikke bruker dem. Låse alle utvendige dører når du går ut - selv om du bare være borte noen få minutter.

 1. 1
  Installer deadbolt låser. Med unntak av skyvedører, skal alle ytterdører har en deadbolt lås i tillegg til låsen er bygget inn i dørhåndtak. Deadbolt bør være av høy kvalitet (grad 1 eller 2, solid metall med ingen synlige skruer på utsiden), med et kast bolt (bolt som kommer ut av døren) minst en tomme lang. Låsen skal være riktig installert. Mange boliger har lavere kvalitet deadbolts eller kaste bolter mindre enn 1 cm. Disse må erstattes.
 2. 2
  Installer en dead-lock. Legge til en ekstra lås vil gi ekstra sikkerhet når du er hjemme. The dead-lock, noen ganger kalt en "exit-only deadbolt 'er en deadbolt som ikke har en ekstern nøkkel. Det er godt synlig på døren fra utsiden, men kan ikke bli brutt inn uten å ødelegge døren, rammen eller låse seg. Mens denne sikkerhetsoppdateringen ikke vil hjelpe direkte når du ikke er hjemme, kan synligheten fraråde en inntrenger fra å prøve døren.
 3. 3
  Sikre skyvedører. Den beste måten å sikre skyvedører er å installere tastet låser, ved toppen og bunnen. Du kan også lage eller kjøpe en bar som svinger ned fra dørkarmen til midten av døren for å hindre at døren glir. I det minste, plassere en stang (en tykk tre plugg, for eksempel) i det nederste sporet av døren for å holde den fra å bli åpnet. Uansett hvilken metode du bruker, er det en god idé å forsterke glass med polykarbonat-paneler som anbefalt i forrige trinn.

Forsterk din portrom

 1. 1
  Installer sylinder vakter rundt låsen sylindere (den delen der du setter inn nøkkelen). Innbruddstyver kan noen ganger fjerne eller skade låse sylindere av hamring, hjerteskjærende, eller nysgjerrige. Beskytte disse med metall beskyttelsesplater eller beskyttende ringer på begge sider av døren. Installer beskyttelsesplater med rund-head boltene for å hindre dem fra å bli skrudd ut. Fri-spinning ringer rundt sylindrene vil hindre bruk av en rørtang for å vri ut av sylinderen. Mange låser kommer med disse allerede, men hvis din ikke, kan du kjøpe dem.
 2. 2
  Bytt spinkel streik plater. Den streik plate er metallplaten som omgir lockset (hullet i karmen hvor låsebolten går inn). Alle ytterdører skal ha heavy-duty metall sikkerhet streik plater sikret med fire 3-tommers skruer. Mange boliger er bygget med lavere kvalitet streik plater eller har streik plater som er sikret med korte skruer som bare festes til dørstolpen, ikke underliggende stud.
 3. 3
  Sikre utsatte hengsler. Hengsler skal være på innsiden av døren. Hvis din ikke, rehang døren eller sikre de utsatte hengsler med ikke-flyttbare pinner. Du kan gjøre dette ved å fjerne minst to center skruene på hengslene (på hver side) og erstatte dem med ikke-flyttbare hengseltapper (du kan få disse på Biltema) eller tohodet murverk negler. Selv hengsler som ikke er utsatt skal festes til rammen med 3-tommers skruer.
 4. 4
  Befeste din ramme. Selv med en sterk dør og kvalitet, riktig-installerte låser, kan en innbruddstyv kunne få innpass ved å bryte eller nysgjerrige dørkarmen. De fleste dørkarmen er rett og slett slått mot veggen, og så et kubein eller et solid spark enkelt kan skille rammen fra veggen. Sikre dørkarmer til veggene ved å installere flere 3-tommers skruer langs rammen og dørstopper. Skruene skal nå veggen stud.

Peep hull

 1. 1
  Installer seere. Seere, også kalt titte hull kan du se hvem som er på den andre siden av døren. Installer vidvinkel seere i øyehøyde på alle ytterdører. Hvis du må åpne døren for å se, vil din låser ikke gjøre deg mye bra. Prøv å finne titte hull med deksler for å hindre folk fra å se tilbake på med spesialverktøy, som en omvendt kikkhull seer.

Tips

 • Du kan enten kjøpe en dobbel-sylinder eller ensylindret låser. En dobbel-sylinderlås krever en nøkkel for å åpne fra begge sider, mens en enkelt-sylinderlås bare krever en nøkkel på den ene siden. Double-sylinderlåser dermed gi mer beskyttelse for hjemmet ditt, spesielt hvis du har vinduer i nærheten som en kriminell kunne nå gjennom å låse opp døren fra innsiden. Sjekk din brann koden før du installerer doble sylinderlås, da dette kan være et brudd. Tenk også på at du ikke ønsker å måtte jakte på nøkkelen hvis du trenger å komme seg ut av huset i en fart!
 • Legg et sikkerhetskamera. Selv en eller to økonomiske kameraer kan avskrekke potensielle tyver. Du kan sette dem opp for å spille inn går til din datamaskin eller telefon. Uniden gjør gode systemer som ikke vil bryte banken som du finner på Amazon.com eller eBay.com
 • Sørg for at streiken plate for din dørhåndtak lock har en metall leppe på utsiden for å hindre jimmying. Du kan også kjøpe spesielle jimmy vakter.
 • Når sikring streik plater, vinkle skruene tilbake litt for å fange rammen.
 • Garasjeporter er notorisk lett å komme inn, så bruk de samme tiltakene for døren mellom garasjen og huset som du ville for en ytterdør. Også låse bilen mens den er i garasjen og ikke la huset nøklene i bilen eller andre steder i garasjen.
 • Ikke la nøklene "skjult" under dørmatter, i planter, eller i andre slike steder. Uansett hvor godt skjult, er det en god sjanse for en innbruddstyv kan finne nøkkelen. Hold tastene på deg. Dersom du må forlate en nøkkel utenfor, legg den i en kvalitet lås som er riktig installert og ut av syne.
 • Du kan kjøpe revet metall sikkerhet dører som går utenfor døren din for et lag av beskyttelse.
 • Dører og deres hardware trenger vedlikehold fra tid til annen, og dårlig vedlikeholdte dører gjør det lettere for en tyv å oppgi huset. Spesielt sørge sporene for skyve dører er i god stand og at døren forblir i sporet.
 • Legge til en storm dør som låser gjør det vanskeligere for tyver å sparke i døren, siden de må sparke gjennom to dører. Stormen døren blir også i veien for det beste å plassere spark på døren. Det finnes også dører som ser ut portene som kalles sikkerhet dører. Disse dørene bør også ha døde bolter. Mange folk ikke liker utseendet på disse dørene. De også gjøre laminert glass storm dører, noe som har herdet glass som din frontrute, som betyr at hvis det bryter det holder seg på plass.
 • En enkel ekstra sikkerhetstiltak som kan brukes når du er hjemme, er å sette en tom glass flaske opp ned på dørhåndtak din. Dette vil falle (og lage en høy lyd, bortsett fra på teppet) bør noen snu dørhåndtak. (Advarsel-flasken kan bryte forlate glassbitene rundt døren).

Du kan også sette en kan fylles delvis med småpenger på dørhåndtak, vil dette gjøre mye støy på alle gulv, og vil ikke bryte.

 • I tillegg til eller i stedet for en tung plikt streik plate, en 4 "stykke 3/4" galvaniserte rør satt inn i dørkarmen for de døde bolt til å strekke seg inn vil gjøre det mye vanskeligere å bash døren i.
 • Flertallet av "enkle" innbrudd, break-grab-go, rapporteres som en dagslys kriminalitet. For kvelden og natten beskyttelse, de ovennevnte dør guider er stor. Utelamper som en veranda lys anbefales på det sterkeste. Hvis stedet ser eller høres ut som et problem, er et lettere mål valgt.
 • Undersøke nabolaget ditt og husk at profesjonelle tyver vil velge de enkleste målene først. Prøv å alltid gjøre din bolig en litt mindre attraktiv for tyver enn naboeiendommer.
 • Ikke gjør hjemmet ditt en festning. Brannmennene bruker manuelle verktøy for å få innpass for EMS samtaler og / eller brann nødhjelp. Mens de er gode på det de gjør, har de til tider måtte finne en umiddelbar alternativ som en front vindu.
 • Låser, uansett hvor gode de er, er verdt noe hvis de ikke er låst. Mange folk glemmer (eller er for lat) for å låse dead-bolt når du forlater. Hvis det er deg, bør du vurdere å installere en "Turner lock" - dette er en dead-bolt lås som kan låses fra utsiden uten nøkkel.

Advarsler

 • Selv den mest solide låsesystem er verdiløs hvis rammen rundt døren er svak. Kontroller at dørkarmen er så sterk og sikker som låsen.
 • Double-sylinderlås, mens sikrere, kan utgjøre en fare i tilfelle en brann, siden du må finne og bruke en nøkkel til å åpne dem, selv fra innsiden. I noen jurisdiksjoner, byggeforskrifter forby deres bruk i boliger. Vurdere risikoen disse låser presentere før du installerer dem.
 • Ikke bli besatt av sikkerhet. Naturligvis, du vil treffe alle rimelige tiltak for å beskytte deg selv, din familie og dine eiendeler, men ikke slå huset til et fengsel. Uansett hvilke forholdsregler du tar, kan du likevel bli utsatt for en forbrytelse på et tidspunkt, og du har et liv å leve - ikke la frykten hindre deg fra å nyte livet.
 • Hvis du ikke er vant til å låse dørene og du har en dør som du kan låse uten nøkkel, ta vare å huske nøklene når du forlater huset. Du kan låse deg selv ut en eller to ganger til tross for din beste innsats, men du vil snart komme inn i rutinen. Legg igjen en kopi av nøkkelen med en nabo, eller diskutere gjemmer den et sted på deres eiendom, heller enn å forlate en åpenbar hide-a-key enhet med tasten ved siden av døren.
 • er lett hvis du vet hvordan du gjør det riktig, selv på en død bolt. Også en bump-key barnesikring er noe du bør se nærmere på. Medeco låser, selv om dyre, gir den beste beskyttelse mot plukking.

Ting du trenger

 • Massivt tre, eller metall dører
 • Grad 1 eller 2 deadbolt låser
 • Kraftige streik plater
 • Skruer og vogn bolter
 • En Drill