Wkino

Hvordan du sender et kjæledyr til Storbritannia

Noen gang lurt på hvordan du skal starte prosessen med å flytte ditt kjæledyr til Storbritannia? Det er en lang prosess med mange vanskelige trinn. Dens nyttig å ha informasjon fra noen som har gått gjennom prosessen før.

Det første du må vurdere er om du ønsker å importere ditt kjæledyr under Storbritannia og Irland er "Pet Scheme" eller om du ønsker å importere dem til en seks måneders karantene. I begge tilfeller bør du mentalt forberede deg på den lange, krevende oppgave foran deg. Uunngåelig vil det være problemer underveis vurderer alle detaljene, og folk du er nødt til å kommunisere med. Men ikke mist motet fordi har Fido eller Fluffy med deg i ditt nye hjem vil være verdt hver bit av problemer i slutten!

Denne artikkelen vil befatte seg først og fremst med hvordan du importerer dyr i henhold DEFRA er Pet Scheme, men vil også inkludere flyselskapet informasjon som er nyttig for enhver innførsel av dyr til Storbritannia og Irland.

Trinn

Hvordan du sender et kjæledyr til Storbritannia. Gjør deg kjent med hver tomme av DEFRA hjemmeside på kjæledyr reiser ordningen (kjæledyr).
Hvordan du sender et kjæledyr til Storbritannia. Gjør deg kjent med hver tomme av DEFRA hjemmeside på kjæledyr reiser ordningen (kjæledyr).
 1. 1
  Gjør deg kjent med hver tomme av DEFRA hjemmeside på kjæledyr reiser ordningen (kjæledyr). Jo mer du vet, jo mer feil informasjon du vil være i stand til å forkaste, som vil få deg nærmere målet ditt.
 2. 2
  Vær oppmerksom på at det er absolutt ingen avvik fra den rekkefølge pets fremgangsmåte skal utføres.
 3. 3
  Få tak i en utskrift av EU pet pass eller et tredje land offisiell veterinærattest som skal fylles ut etter hvert trinn. For en kopi av KJÆLEDYR pass eller EU-pass gå til DEFRA pet ordningen nettstedet. For en tredje land Offisiell veterinærattest en kopi kan fås ved henvendelse til dyrlegen, offisielle regjeringen veterinær, eller ved å bruke en av linkene på slutten av denne artikkelen.
 4. 4
  Har kjæledyret mikrochippet. Microchip må samsvare med ISO 11784/17785 15-sifrede microchip forskrifter. Dessverre i USA og andre land utenfor Den europeiske union (EU) er de ikke populære og svært vanskelig å finne. Noen få on-line butikker bære dem som trenger ulike nettsteder som opererer fra Storbritannia.
 5. 5
  Vaksinere kjæledyret for rabies. Få kopier av den offisielle vaksine dokumentet. Dette er utstedt av veterinær og inneholder produsent og produktinformasjon etc. (dette er ikke det samme som KJÆLEDYR dokument eller et tredje land Offisiell Veterinary Certificate). Hvis kjæledyret ble vaksinert før microchip innsetting, er det irrelevant, må kjæledyret fortsatt vaksineres.
 6. 6
  Fra 1. januar 2012, er dette trinnet gjelder bare for 'unoterte ikke-EU-landenes. Hvis landet er en "Oppført EU land" så du ikke trenger å få en blodprøve. Børsnoterte land er her http://www.defra.gov.uk/wildlife-pets/pets/travel/pets/countries/noneu-countries/ Ta en blodprøve for en favn-OIE titer test. Vanligvis er dette gjort en måned etter vaksinen. Så husk å faktor som i timeplanen din. Blodprøven skal sendes til et godkjent laboratorium i ditt land. DEFRA nettsted har en liste. I Europa er det Kansas State University (det er den eneste som i november 2008). Veterinæren bør ha en form lett tilgjengelig. Hvis ikke sjekk tipsene nedenfor for adressen. Kostnaden er 35€ per dyr. NB, som for Jan 1 2012, dette er ikke nødvendig i alle land
 7. 7
  Vente på resultatene til å komme tilbake. Fra den dagen blodprøven ble tatt, må du da vente for totalt 6 måneder. Så lenge prøven kommer tilbake lik eller større enn 0,5 IE / ml, vil ditt kjæledyr få lov til å gå inn i Storbritannia. Hvis det mislykkes testen, så vil de bli satt i karantene ved ankomst i Storbritannia, eller du kan prøve testen igjen etter å ha ventet et par uker etter at vaksinen ble gitt på nytt.
 8. 8
  Send alle dokumenter skal stemples av en offentlig veterinær lisensiert av regjeringen. I USA må du sende det til statens USDA / APHIS kontor. I USA du sende den opprinnelige must> titer testresultatet (det vil ha en stor hvit klistremerke på det), rabies vaksine sertifikat, og det tredje landet sertifikatet.
 9. 9
  Gjøre avtaler på flyselskapene for kjæledyret å forlate. Sjekk tipsene for flyselskapet priser, forskrifter og annen generell informasjon esp. for innbyggere i USA. Alltid være klar over alle flyselskapets regler. De fleste krever ytterligere dokumenter fra dyrlegen bortsett fra PETS, EU eller tredje land sertifikat.
 10. 10
  Har ditt kjæledyr behandlet av en veterinær for flått og bendelorm mellom 24-48 timer før flyturen. Få kopier av vaksinen sertifikater akkurat som rabies sertifikat. Mens det har veterinæren fylle ut en International Health Certificate, de fleste flyselskaper flyr dyr internasjonalt krever det. Den sier i utgangspunktet at dyret er skikket til å fly internasjonalt. De fleste veterinær kontorer vil ha denne på hånden. Fra den dato det er fylt ut, vil det være gyldig i 10 dager.
 11. 11
  Kontakt DEFRA å sikre at du har oppfylt alle krav. Du kan fakse kjæledyret papirene til relevante kontorer i Storbritannia som skal håndtere kjæledyret ditt. Faktisk setter de det, som det vil fremskynde prosessen. Dette er en god tid for å sikre at kontorene vil ha en skanner som kan lese kjæledyret microchip.
 12. 12
  Kontakte flyselskapet offisielle representant avsender / mottaker i Storbritannia. Hvert flyselskap kan ha sin egen eller flyplassen kan ha sin egen. Send dem alle papirene om nødvendig, og hvis du kommer til å leve i Storbritannia esp. Hvis fra land utenfor EU, må du fylle ut toll skjema C5. Du trenger bare å fullføre personlige detaljer avsnitt på første side, og all informasjon på den andre siden.
 13. 13
  Kjøp en godkjent operatør, som regel de spesifiserer bare at kjæledyret kunne sitte oppreist etc., Og på internasjonale flyvninger mange oppgir at deres ører eller hodet har 3inches klaring når du sitter på huk.
 14. 14
  Forberede ditt kjæledyr for den lange flyturen fremover. Fryse vann i bollen sin natten før, så de vil ha noe å drikke for det meste av flyturen, mens den smelter.
 15. 15
  Følg alle retningslinjene i feste mat, skilting, og papirene til utsiden av transportør.
 16. 16
  Sjekk været for å sørge for at kjæledyret flyturen vil fortsatt være sannsynlig å fortsette. Også sjekke for å være sikker på at kontoret får kjæledyret ditt har din kontaktinfo.

Tips

 • Pass på at du ikke vaksinere på samme dato som innsetting av microchip. DEFRA myndigheter foretrekker den å bli utført på forskjellige dager som det kunne være forvirring med hensyn til den orden fremgangsmåte ble fulgt dvs. hva som kom først mikrobrikke eller vaksine?
 • Continental flyr bare kjæledyr to ganger om dagen den siste er 14:00, ankommer ca 09:38 neste dag i London. Uansett hvor kjæledyret flyr fra de blir nødt til å endre seg i USA på enten Houston eller Newark. Per februar 2010, med Continental PetSafe program: Reiser til UK: Dog: £ 107: 1150€ Voksen katt: 495€ + (0,60 xWeight av kjæledyr og carrier) + tilpassede avgifter + landing i Heathrow mandag til fre: 400€ lørdager: 480€ 0,70, søndager eller Storbritannia Holidays 515€ 0,39. Ekstra kjæledyr: 15€ 0,23) dyrlege tjenester om nødvendig den dagen vil også variere avhengig av ankomsttid og dato fra 15€ 0,80 til 25€ 0,70.
 • Kontroller at rabies vaksine som brukes er "Et godkjent inaktivert vaksine eller rekombinant vaksine må brukes Det er for tiden fire autoriserte rabies vaksiner i Storbritannia:.. Canigen, Nobivac Rabies, Quantum Rabies og Rabisin Vaksinen må godkjennes i det landet det brukes. " siterer DEFRA.
 • Sørg for at "bendelorm behandling må inneholde prazikvantel" siterer DEFRA.
 • British Airways Verden Cargo belaster deg basert på mål og vekt (i kilo) som du gir når du gjør reservasjonen, ikke de faktiske dimensjoner og vekt på check-in. Det er verdt å kjøpe en skala for å spare på fraktkostnadene.
 • Home Again og AVID, som andre store selskaper i USA, bruker en 10-sifret eller ni-sifret nummer som ikke kan leses av bare noen microchip skanner. Pass på at hvis du bruker en mikrobrikke som ikke kan> ISO, får du en passende skanner eller bekrefte de stedene der pet vil bli skannet har en leser som vil fungere.
 • Kontroller at microchip nummeret er på alle papirer som sendes til laboratoriet, og at det er på dokumentene returnert til deg fra laboratoriet.
 • Sjekk alltid å sørge via DEFRA nettside at din rase og opprinnelse landet ikke faller inn under ulike regelverk og at veterinæren signering papirene faller under kategorien "kompetent myndighet".
 • Blodet titer testen viser bare hvilket nivå av immunitet ditt kjæledyr kan ha til rabies, og ikke nødvendigvis for identifikasjon av rabies virus.
 • For det tredje landet sertifikatet seksjoner IV OG avsnittet "Offentlig veterinær eller veterinær Godkjent av vedkommende myndighet" alt dette må fylles ut av veterinær. USDA / APHIS kontoret vil fylle i "Anbefaling av vedkommende myndighet"-delen.
 • Merk at Manchester bare tillater ledsaget kjæledyr å fly inn under PETS ordningen.
 • Alltid sjekke formatet på datoene du skal spille inn. I USA og andre land datoformatet er mm / dd / åååå, mens i Europa er det dd / mm / åååå. Den tredje land sertifikat ber spesielt for det europeiske date format på avsnitt V, VI og VII. Du kan velge å registrere alle datoer i europeisk format, men det er ikke nødvendig. Bare sørg for at det er klart hvilket format du bruker når det ikke er angitt på dokumentet.
 • Legg merke til at det finnes ulike former avhengig av hvor du er. I Storbritannia for kjæledyr retur fra utlandet, eller forlater Storbritannia er det en PETS Passport (en tidligere versjon som må oppdateres kalles en PETS 1 sertifikat). For kjæledyr utenfor Storbritannia, men i EU er det som kalles en EU kjæledyr pass. Hvis utenfor EU er det som kalles et tredje land Offisiell veterinærattest.
 • Kontroller at microchip leses FIRST hver gang en prosedyre er utført, og at det tas opp i veterinæren notater.
 • Pass på at den tredje Land offisielle veterinærattest er EU formen 998, erstattet den en eldre form som brukes et par år siden. Det vil si på toppen under tittelen som danner antall det er.
 • Bare bruke DEFRA liste over "godkjente ikke EU ruter og transportselskaper" og IKKE listen over transportselskaper. Disse to lister er forskjellige, og viser andre transportører, selv om de ikke kan brukes i ordningen. Foreløpig i Europa som november 2008 BMI, er Thomson Airways, British Airways, Northwest, Continental, og Virgin Atlantic godkjent i USA.
 • Den aktuelle kontoret som vil være behandling av kjæledyr papirene på Heathrow er Heathrow Animal Reception Center (HARC) hvor ditt kjæledyr vil umiddelbart bli tatt ved ankomst i Storbritannia. Deres adresse er: Beacon Road, Heathrow Airport, Hounslow, Middlesex, TW6 3JF Tel:020-8759-7002 Faks: (011-44) 208-564-8939 eller inne i Storbritannia legge til en (0) og slipp (011 - 44).
 • Når det gjelder kostnader, er mikrobrikker ganske billig, alt annet er fryktelig dyrt. Microchip innsetting er også så godt som smertefri.
 • For å komme til HARC du kan ta t-røret til sone 6 nær terminal 4, og HARC er cirka en kilometer fra denne undergrunnsstasjon slik at du kan gå den korte avstanden eller ta en kort taxi drosjetur. Bør du gjøre dette må du gå ut av Terminal 4 og hodet i retning av Terminal 5 ved å følge skiltene til T5. Som du kommer i nærheten vil du se HARC som det er en stor gul murbygningen med en stor "Q" over den.
 • Rabies / favn Lab, Kansas State University, 1800 Denison Avenue, Mosier Hall Room o-245, Manhattan, 66506-5600 Kansas tlf: (785) 532-4455 Faks: (785) 532-4522
 • I USA være klar over at hvert skjema sertifisert av USDA / APHIS kontoret vil koste 80€ (fra og med 1 september 2009), noen nettsteder sitere en annen pris, men dette er ikke sant.
 • Sjekk alltid kontoret som skal godkjenne ditt kjæledyr, EU eller tredje land sertifikat siden noen ønsker ytterligere dokumenter.
 • Etter at skjemaet er stemplet av en gov. offisielle veterinær, er det gyldig for reise i inntil fire måneder til Storbritannia.
 • Continental tillater deg ikke å betale over telefonen, vil anklagene bli samlet før de pet avganger.
 • Continental offisielle mottaker / avsender på Heathrow er PBS Freight. Deres hjemmeside finner du blant linkene. Deres nettsted har også en link til C5 skjema for toll.
 • Den HARC er åpen 24/7 365 dager i året. De kan ikke alltid ha nok av personalet på helger og helligdager, når du er i tvil ringe og sjekke. Den HARC har også microchip lesere som kan lese de fleste amerikanske chips inkludert Home Again og AVID chips.
 • På C5 dersom du skal flytte din bolig til Storbritannia, erklærer det slik at du skal få lov til å importere kjæledyret ditt uten skatter. Dette er på den andre siden.
 • På C5 skjemaet hvis kjæledyret ditt ikke kommer inn i karantene, så du ikke ikke> trenger å fylle i "UK import License nummer".
 • Det kan være en god idé å skrive på transportøren hvis det er plass, kontaktinformasjon og informasjon detaljer om en person i hjemlandet og destinasjonen slik at den ikke kan gå tapt eller forvirret.
 • Sertifikatet kan fylles ut med mer enn én dyrlege
 • Dyr kan komme på den siste dagen i den sjette måneden vente dvs. blodprøvetaking datoen den 5. mai, og kan komme i Storbritannia den 5. november.

Advarsler

 • Ikke kjøp en transportør til du er sikker på at du vet hvem du skal fly med, trenger du ikke ønsker å måtte kjøpe en ny.
 • Ikke vaksinere og ta prøven samme dag. DEFRA vil mest sannsynlig ikke akseptere dette, og vil heller ikke de fleste veterinærer.
 • Når du er i tvil spør alltid, og alltid spørre mer enn én person. Kjenn dine fakta!
 • Være oppmerksom på at å lisensiere et kjæledyr i karantene er mer kostbart enn å fly under PETS ordningen, selv om det bare er for et par dager.
 • DEFRA nettsted har en liste over karantene transportselskaper og fasiliteter.
 • Selv om Queen Mary gjør seil under PETS ordningen, de bare tillater ledsaget kjæledyr.
 • Alltid andre gjette den informasjonen du har fått om noen av partene du måtte ha å snakke med. Mitt største problem og forsinkelse fikk feil informasjon fra ulike personer som jobber for samme selskap / kontor. Jo mer du vet sikkert, jo mindre forsinkelsen det vil være ved ankomst på kjæledyret ditt.

Ting du trenger

 • EU pet pass eller tredje landet offisielt veterinærattest EU skjema 998
 • microchip overholder ISO 15-sifret standard
 • rabies vaksine
 • Blood Titer test
 • tick behandling
 • bendelorm behandling
 • ITA godkjent pet carrier
 • Toll skjema C5
 • faksmaskin eller kamera (for å sende kopier av papirene til myndighetene)
 • flyavganger på godkjent DEFRA flyselskapet
 • kontaktnummer, faks og / eller e-post for DEFRA kontor på flyplassen mottar kjæledyret ditt og noen rederi som skal representere ditt kjæledyr til toll
 • klarert dyrlege