Wkino

Hvordan å reise med bil med hunden din

De fleste hunder elsker å ri i biler, og det er gøy å ta dem sammen med deg uansett hvor du går. Men her er noen sikkerhetstips du bør tenke på før du reiser med bil med din favoritt kjæledyr.

Trinn

Hvordan å reise med bil med hunden din. Husk sikkerhet først, hvis du ikke har et stort vindu støvel i bilen din, vil hunden må reise på et sete.
Hvordan å reise med bil med hunden din. Husk sikkerhet først, hvis du ikke har et stort vindu støvel i bilen din, vil hunden må reise på et sete.
 1. 1
  Husk sikkerhet først, hvis du ikke har et stort vindu støvel i bilen din, vil hunden må reise på et sete. Kjøp en hund sikkerhet sete og det vil være tryggere og mer behagelig for hunden din hvis din tur eller stoppe bilen plutselig.
 2. 2
  Hvis du har et stort vindu boot, sette opp en wire grid å stoppe hunden hoppe over ryggen av setene, de fleste biler har en wire grid allerede installert.
 3. 3
  Linje boot med hunden tepper eller plassere sin seng i hjørnet slik at han kan lur komfortabelt på reisen. De fleste hunder finner sover en enkel måte å takle reisesyke.
 4. 4
  La en valp eller ny pet blitt vant til ridning i en bil etter hvert. Begynn med å la hunden din til å vandre rundt bilen med motoren av. Deretter starter med korte turer til deg og hunden din bli kjent med reiser med bil sammen.
 5. 5
  Ikke mate hunden like før turen. Mate ham minst et par timer før. Du ønsker ikke å gjøre hunden bilsyk.
 6. 6
  Legg noen tygge leker i ryggen med hunden din til å holde hunden opptatt. Det er bedre å ikke gi ham et bein eller mat godbiter fordi hvis han føler seg syk han vil spy det opp igjen. Squeaky leker er også uønsket som de vil kjøre deg gal.
 7. 7
  Sikre at kjæledyret ikke kan streife rundt i bilen, bør du vurdere å kjøpe et kjæledyr sikkerhetsbelte. Disse båndene sikre at bør en ulykke inntreffer kjæledyret ditt ikke ble kastet ut av bilen eller inn i andre passasjerer.
 8. 8
  Hold hunden i halsbåndet og hunden koder på når du kjører. Det er alltid en sjanse - uansett hvor veloppdragen hunden din kan være - at hunden skal komme seg ut av bilen og bort fra deg.
 9. 9
  Vær oppmerksom på hvor raskt en hund kan få heteslag i en parkert bil. aldri la hunden være alene i bilen i varmt vær i lengre tid.
 10. 10
  Sørg for at du stopper hver time eller så og gå en rask tur, selv om det bare på gresset ved en fast food-restaurant på motorveien. Dette lar hunden bruke toalettet, så du kan også gi ham litt vann rundt nå. Tar ham på korte turer er viktig fordi det betyr at han kan strekke bena og stopper ham gal fra å bli lei. Hvis du stopper ved motorveien hunden MÅ være i bånd for sin egen sikkerhet.
 11. 11
  Pakk passende forsyninger for hunden din når du tar en lang biltur. Ta med vann, godbiter, hans halsbånd og line, noen av hundene dine favoritt tygge leker, og plastposer for avfall.
 12. 12
  Hvis reisen er mer enn noen få timer, (ca fire timer er den gjennomsnittlige hunder absolutt grense for kjøring uten en lengre pause da det som er beskrevet ovenfor), sørg for at du stopper på et gresskledd og relativt rolig (ikke rett ved veien), låse bilen, mate hunden litt mat og vann, og ta ham for en tur slik at han kan slippe ut litt av sin overskuddsenergi.
 13. 13
  Kontakt din veterinær hvis hunden viser tegn til bilen sykdom. Aldri medisinere hunden din med Dramamine eller andre medisiner uten veiledning av dyrlegen.
  • Hvis du reiser en lang avstand (eksempel: utstilling, flytter eller kjøre lenger enn 1 time), kan du vurdere å få et hundebur. sørg for at den er sikret enten mellom setene eller på gulvet. Pass på at det er veldig trygt å forebygge skader).
  • Hvis du har en kasse, få kasse essensielle. Få et hundebur drikkekopp (ingen mater hva, for helse og for å forhindre dehydrering du trenger dette! Å trene hunden hvordan å bruke en kasse drikkekopp, DAB litt honning på åpningen og vise den til hunden din). Hvis det er roasting varmt eller enda litt varm (hundene får overopphetet veldig lett), får en kasse fan. Du kan kjøpe en fra www.elitek9.com for bare 10€ 0,95 eller et annet merke for 10€ 0,95. Begge er stor.
 14. 14
  Hvis hunden din har hyperaktivitet problemer, ta kontakt med dyrlegen og se om en mildt beroligende er tilgjengelige og trygge, spesielt hvis det er en lang reise. Følg instruksjonene nøye.
 15. 15
  Hvis du stopper på en fast food sted for et måltid, parkere bilen i skyggen og la vinduene ned omtrent en tomme hver for å slippe inn kjølig luft, sette en bolle med kaldt vann i bilen for hunden din og unbuckle ham om han er i en hund sete. Låse dørene bil, og bestille mat å gå. Prøv å bruke mer enn fem minutter MAX venter i kø hvis det er en varm dag, som du ikke vil at hunden skal overopphetes. Hvis det er en stor linje, binde hunden til et innlegg enten rett innenfor inngangsdøren eller like utenfor på et sted der du kan se ham. Minst han vil være ute av varmen mens du venter. Sørg for å binde ham med sikre knop så han ikke slipper ut på veien. Stramme knuter vil også medføre at det vil være mindre sannsynlig at noen skal stjele hunden din. Spis mat med hunden din så han har selskap. Det er også en god tid for deg å mate ham HIS lunsj. Gå en tur etterpå.
 16. 16
  Gjør dine første turer i bilen til et sted moro for hunden din, som en park eller et felt, slik at de knytter en biltur med noe godt i stedet for bare turer til veterinæren.

Tips

 • Leketøy raser trenger å spise jevnlig for å unngå lavt blodsukker, som kan være dødelig den ikke behandlet.
 • Setetrekk kan bidra til å holde bilen ren.
 • Hvis du reiser mer enn 24 timer, kan du se på forhånd for en pet-vennlig hotell for deg å slappe av og for hunden din også.
 • Prøv å ha dine (ikke-leketøy *) valpens første bilturer være "på tom mage" av forskuddstrekk mat i 2-4 timer før turen. Flere ritt uten kvalme vil hjelpe enormt for å hindre at valpen fra å utvikle bilen sykdom.
 • Ikke la hunden stikke hodet ut av vinduet. Et stykke av skitt kan komme i øyet hans, og hvis du fikk i en ulykke eller stoppet plutselig, kan hunden gå flyr ut av vinduet.

Advarsler

 • Noen hunder kan bli veldig kvalm. Hold et øye med dem og stille i baksetet med gamle tepper eller avis hvis du ønsker å være på den sikre siden.
 • Hvis hunden din er konstant syk da se dyrlegen om det og de vil gi deg piller.
 • Unngå å trøste hunden din hvis han viser tegn på stress. Trøstende ham, like naturlig som det virker, forsterker ideen om at noe galt skjer. Gjør ditt beste for å holde deg rolig og normal mens betalende oppmerksomhet etter tegn på ekte nød (i stedet for ubehag).

Ting du trenger

 • En hund seng
 • Leker for å holde seg opptatt
 • Drikkevann
 • En sikker krage
 • En leiekontrakten
 • Tørr eller våt hundemat
 • En kasse eller sikkerhetssele